Новият старши-треньор на “черно-белите” Бруно Акрапович все още няма успех начело на тима, като записа две поражения, откакто пое отбора. Това разбира се може да бъде лесно оправдано с много тежката серия от мачове, в които влезе Локомотив Пловдив след напускането на Войн Войнов, който пък се завърна в Рилски спортист.

Акрапович също така все още не е виждал от скамейката, как неговите футболисти отбелязват гол. За сметка на това за 180-те минути, в които босненцът е водил смърофете, пловдивчани са вадили топката от мрежата си 4 пъти. Тази статистика обаче не може да се хвърли основно на плещите на Бруно. От началото на сезона само Септември (9), Дунав (9) и Витоша (13) имат повече поражения от Локомотив. Смъровете пък нямат записан равен мач от вече 13 срещи, като последното реми бе при гостуването на Лудогорец. Пловдивчани не са отбелязвали гол в половина от срещите си (8) от началото на шампионата.

Вчера вечерта от Локомотив Пловдив обявиха и групата за мача с ЦСКА. В нея има три променив сравнение с последното домакинство срещу Лудогорец. Срещата ще пропуснат наказаните Мохамед Муса и Пламен Николов, както и Георги Пашов. На техните места влизат Пламен Крумов, Ванчо Траянов и Парвиз Умарбаев.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Мори Диау, Димитър Везалов, Пламен Крумов, Асен Георгиев, Архан Исуф, Раян Фрикеше, Димитър Велковски, Игор Банович, Серджо Телес, Ванчо Траянов, Парвизджон Умарбаев, Дани Кики, Симеон Райков, Веселин Марчев, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Халед Аяри

3 КОМЕНТАРИ

Коментарите са затворени