Култово видео публикуваха колегите от Glas.bg. То е от съблекалнята на Локомотив Пловдив и на него двете най-големи легенди на смърфовете се шегуват един с друг. Докато Георги Василев хвърля майтапи в типично свой стил, Христо Бонев  – Зума е грабнал гребенче в ръка и привежда в подходящ стайлинг прическата на Гочо. Настроението естествено е приповдигнато, а поводът е снимката за календара за 2018-а година на черно-белите.

Припомняме ви, че тимът на Локо Пд очаква своя съперник за четвъртфиналите за шампионата в България, като смърфовете са един от фаворитите за спечелването на турнира.

 

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    1

    Гочо винаги е бил готин човек.Винаги в добро настроение, весел със закачки и смешки 🙂 .Един добронамерен човек, който е ИСТИНСКИ локомотивец.За разлика от него Зума е един злобен човек, пълен със завист и винаги на хранилка в Локомотив, прави непремерени изказвания и въобще един мнооого прост човек.За това и Гочо е уважавам и от ботевисти.Само се замислете защо е така, драги “локомотивци”.Да си жив и здрав Гоче 🙂

Коментарите са затворени