Капитанът на Берое Мартин Райнов разкри, че е щастлив в Стара Загора и това е причината да постигне лесно разбирателство с шефовете за новия си договор, който ще задържи под Аязмото до 2019 г. Райнов не скри, че към него е имало сериозен интерес от чужбина, както и от Левски и ЦСКА преди година.

Лесно се разбрахме, защото когато има желание от двете страни, лесно се получават нещата. Имаше запитвания и интерес, но за момента реших да остана в Берое. Преди имаше интерес към мен и от Левски и ЦСКА. Щастлив съм тук. Берое е голям клуб с история, но аз се чувствам много добре с лентата“, каза Райнов пред Topsport.bg и допълни, че заралии имат всички качества да са фактор в първенството, като е важно да започнат да печелят домакинските си мачове. Той си припомни и времето си в Локомотив Пд, когато се е запознал с Мартин Камбуров.

„Първото нещо, което ми направи впечатление в Локомотив (Пловдив) е, че е много амбициран и тренира изключително здраво. Желая му здраве. Той вече записа името си с големи букви в историята на българския футбол. На „Лаута“ изкарах една прекрасна година, но си тръгнах заради Едуард Ераносян, точно това беше причината“, заяви националът, който смята, че ЦСКА и Лудогорец играят най-добрият футбол в шампионата, а след тях има 3-4 отбора, чиито сили са изравнени.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    Ами Едо е такъв тренер,трябва някой да му купи купата!Иначе…таратанци!АКО беще тренер-1С готов отбор в Лудите, щеше да МАЧКА!Той какво-едно голямо нищо!За локу без Г. Илиев,видяхме колко струва-Н И Щ О!!!

    • 7
      5

      Селски, а защо Камбуров остана голмайстор и защо всички от шампионския отбор играха с години в Левски и ЦСКА? Защо бяха и национали? Защо те питам безсмислено? От селски фатмак акъл и от костенурка-вълна…

      • 4
        2

        Ще ти пронижа калната бленда!
        Точно в ЦЕНТЪРА!
        Разбра ли бе – лайньо

Коментарите са затворени