Ботев Пловдив и Септември няма да се цакат с завишени премии, научи PlovdivDerby.com. И в двата клуба не са обявяван завишени бонуси за победа над съперника, разкриха наши източници.

Двата клуба поизгладиха отношенията си, след като Румен Чандъров си тръгна от Ботев, след като фенове на тима изгониха Николай Митов от базата в Коматево. Последваха няколко реакции от двете страни – феновете и Чандъров, но постепенно разправията утихна и към този момент двата клуба не са в толкова обтегнати отношения.

Припомняме ви, че Румен Чандъров дори притежава 70% (според източници извън Пловдив) от играча на Ботев Пловдив ЯЯ Мележдже. Наскоро дефанзивният халф бе пред трансфер в Израел, но само няколко часа не достигнаха на Ботев, Чандъров и израелците да финализират трансфера, тъй като той се осъществяваше в последния ден на трансферния прозорец. Източни на PlovdivDerby.com твърдят, че ръководителите на канарчетата и бившият благодетел на клуба са работили заедно и пълен синхрон за осъществяване на сделката.

2 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Браво! Голям синхрон….! Благодарение на който, няма сделка!:)))
    Иначе Виана, пак ще вкара няколко гола в “оспорвания” мач срещу Септември!
    Чандъров е пряко заинтересован от трансфер на този футболист!

Коментарите са затворени