Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски се вбеси от изявлението на спортния директор в клуба Чавдар Цветков, който избухна вчера с репликата, че на Лаута ще гонят доста футболисти и ще се гради нов отбор за догодина.

От далечна Аржентина бизнесменът е наредил на Чаво да преустанови контактите си с медиите и да не прави коментари, които само нагнетяват напрежение в отбора преди пореден важен мач, какъвто ще е домакинството на ЦСКА.
Самият Крушарски спазва обещанието си пред феновете на отбора да спре да дава интервюта и да прави колоритни коментари. С тях той си спечели симпатиите на неутралните запалянковци, но настрои срещу себе си част от агитката на Локомотив.

“Писна ми. Забранявам на всички в клуба да коментират пред медиите. Какъв отбор и кога ще се прави – решавам аз. Последната дума по всички въпроси е моя и сега единственото ми желание е да видя концентрация и усърдие в представянето на всички, ангажирани с Локомотив. Спрете и вие да ме търсите. Казах вече, че аз спирам да говоря. Имам работа за вършене”, отсече Христо Крушарски, цитиран от “Меридиан мач”.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    11

    НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!

Коментарите са затворени