Преди няколко дни КПБП и BULTRAS призоваха цялата “жълто-черна” общност да погледне към Колежа. Да погледне и да се замисли дали домът й заслужава тази съдба – 3 години да съществува в състояние на клинична смърт.

Вярвам, че всички са убедени, че Ботев трябва да си “върне” стадиона. Това днес обаче не си пролича. Нека да си го кажем в очите – 100 човека на фона на 350 хиляден Пловдив и близо 20 хиляди, пълнили стадион “Христо Ботев” на всеки мач до скоро са нищо, абсолютно нищо. ДА, фенове тази сутрин на поредната акция имаше, но те бяха само капка в морето, което може да залее Пловдив, ако реши…

Нека да е ясно, че този стадион не е нито на моментното ръководство на клуба, нито на кмета, нито на министъра или на президента, или на който и да е олигарх. Той е на Пловдив, на феновете, на хората, които обичат спорта и футбола. Той е на всички – на онези, които подкрепят Ботев, даже и на онези, които го мразят. И ние – днес и сега трябва да се погрижим за него. Даже сме закъснели. Точно, както бе по времето христолово. Мнозина обаче тогава вярваха, че свободата няма да дойде лесно и въпреки това, близо 10 години се бореха Ботев да възкръсне. Рано или късно, с много борба, времето се преобърна.

Какво е по-различното сега? Нищо! Ситуацията е доста по-сложна. Ако тогава имахме за цел да изгоним един самозванец, то сега трябва да изградим нещо, което политическата мафия успя да разруши с един замах. Трудно е и няма как да стане със 100 човека. Нито с махане на храсти и бодли. Но всички, които бяха днес на Колежа знаят, че оттук се тръгва. И ако днес дойдоха стотина привърженици готови да дадат мило и драго за Каузата, то утре на следващото събитие на КПБП феновете ще са 200, другия път 1000 и така, докато целия булевард “Източен” не стане тесен и някой не се вслуша в призивите.

А ситуацията просто върви тихо и кротко натам и трудно някой би я овладял.

И като за финал нещо тъжно.

Децата на Ботев растат, без да познават стадион “Христо Ботев”. На днешната акция доста родители бяха довели децата си, повечето от които бяха на възраст между 3 и 5 години. Точно период, в който няма как да са посещавали стадион “Христо Ботев” или ако са го правели то спомени няма как да имат. Въпросите им бяха: “Тате, каква е тази градина” и “Какъв е този парк”… изводите оставяме на вас

90 КОМЕНТАРИ

  1. Slojih ti +. Ti im go kaza che sas skubane na treva i metene na lista i hartiiki stadion ne se pravi. Shte me iadosat tezi glupaci i shte vkaram 5 choveka da napravat kofraja i shte dokaram 10 betonobarkachki da go izleiat. Da vidat kak se pravi stadion.

    Ako firma go pravi shte prebere 300% pechalba. Na takava nadcenka bachkat stroitelnite firmi v Plovdiv. Ako sami si go napravim shte ni legne evtino.

  2. 4
    3

    Четвърто-прост си като повечето членове на гей бандата!!

  3. Изявление от Пресцентъра на Изгрев бойс Столипиново!Мюмюн-жълтия

  4. 3
    2

    Ти жълт мърляв, гнусен пръкнал се от гетото мюсюльманин тръгнал да ми прави сметки?!Едвам ти писах 3-да завършиш осми клас,иначе нямаше да завършиш земеделското в Катуница за комбайер!

  5. 22
    9

    Оставка на шефовете на Ботев и да си взимат Донгала, бунгала и бонго и конго от пустинята Окаванго. Не виждат ли че скоро ще им ходят по 100 човека на базата само роднините и приятелите. Вече никои не ви вярва за Колежа. Оставихте тревата да изсъхне и после се оправдавахте, че било по-евтино да се сложи нова трева от колкото да се полива и коси тревата. Тези ги разправяйте на някои други. Прави се сонда, слага се ел. помпа 4-5 цола и се полива за нула време. Ония дето е подръжка на базата да се качи на автобус №7 и да иде да полива и после да изкоси тревата с косачката. По цял ден си бъркат по дупките и се чудят къде да се скрият, изприщиха им се изиците от чоплене на семки и вече ръцете ги болят от бичене на белот.

    Никой не ви вярва. Махайте се докъто не сме ви наебали на базата. 3 години само празни приказки. Забравете за 3то място в крайното класиране. Това няма как да стане при силната конкуренция и бюджет на Лудогорец, Цеца и Лесни а и едва ли ще имаме този късмет за купата.
    Някой не си е направил сметката.

    Оставка Лупи 2

    • 6
      9

      Кой си ти да даваш ултиматуми.Най вероятно буфер прикрит като ботевист.Бягай в гей бандата и тихо.

      • Ela da mi vidish garderoba kolko fanelki imam na Botev i posle govori. Ti si ot onezi deto se mazniat na Paliiski i my lijat gaza.

        • 1
          2

          и като си толкова отворен имаш ли предложение за нов шеф на Ботев.Щото е най лесно да се гони и уволнява.И после какво,ти ли ще плащаш заплати,ти ли ще строиш стадиона?

  6. 19
    3

    Утре ще към колко да очакваме нова декларация?

  7. 16
    8

    Аве вие луди ли сте да ми правите почистване баш сега!!?? Знаете ли колко кърска работа има сега, ла?! Кой жа доди и жа си остави животинките гладни?!

  8. 17
    16

    Тия жълти циркаджии с непрестанните им декларации и почиствания не престават да ни забавляват. Събрали се 100 ентусиаста днес да събират лайната на мангалите от къщите зад стадиона и чакат някой да ги съжали. Някви сдружения, фракции, фенклубове общо с 4,50лв в джобовете сънуват стадиони за 30 милиона. Няма такъв смях честно.

  9. 13
    8

    Ава ний сми гуспударити на Пловдив ба да вейба! Ава тия почиствания ги правете през седмицата,щото събута и ниделя сички сме на село!

  10. 17
    23

    А ВЕ ЛЬОЛЬО ПРЪКНАХТЕ СЕ ПО ВРЕМЕТО ТА КРАДЕЦА ЦИЦО…КЪДЕ СЕ КРИЕХНЕ НИЕ КАТО БЯХМЕ ШАМПИОНИ И НАПРАВИХМЕ ШАМПИОНСКО ШЕСТВИЕ 40-50000 ЧОВЕКА..НАДНИЧАХТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ СИ ПЕРДЕНЦА СКРИШНО. ЖЪЛТИ МИШКИ НЕПОРЪБЕНИ С 50 МИЛИОНА ОТКРАДНАТИ 4 МЯСТО НАЙ-СКЪПОТО В СВЕТА…15 ГОДИШНИТЕ НЕ БЯХА ВИЖДАЛИ ПОБЕДА НАД ЛОКО СКОРО НЯМА ПАК ДА ВИДИТЕ КАТО ИЗПАДНЕТЕ В Б ГРУПА ,КЪДЕТО ВИ Е МЕСТОТО С ТОЯ СЕЛСКИ ТРЕНИРОВЪЧЕН СТАДИОН!!!
    ИМАТЕ САМО ЕДНИ ГОЛЕМИ УСТИ ПРОСЯШКИ,ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ДАВА АВАНТА…А ЗАЩО ТОЧНО НА ВАС ГРОЗНИ БОЗАВИ ЖЪЛТУРЦИ?

      • 5
        2

        Още по точно-Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив). На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. /Хахахахахаха/Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Колкото до Б гр,истинското Локо си е там и до ден днешен,но заличено!!По горе пише ясно тоя Локу кой е!А селската тренировачна база е в Гувидарци,Коматево е Пловдив,ама с тия празни глави как да го знаете,няма как.

    • 13
      6

      “НЕградски” дришльо я ме светни кой колко сезона има в Б група???Много бързо забравихте и как се върнахте точно вие от тази група за последно…Каун селски,ние ако мястото ни не е в А група,то на вас в А окръжна не ви е….Седнал тука глупости да ми говори…Мърсол недоклатен.

    • 4
      2

      А ВЕ Льольо , я ти след този голям разбор дето си го направил да вземеш да обясниш има ли в България друг като вас влезнал в А група от 7-то място в Б групата!

      • 2
        2

        Амиии,локо си е в Б гр,тия са преименуваният Велбъжд.

  11. 10
    4

    ЗАЩО С МНОГО ПАРИ ,ВИДЯХМЕ ЧЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ КУПИ С КОЛЕКТИВ И СТАДИОНА МОЖЕ ДА СЕ ЗАВЬРШИ ,НО ВСЕКИ КОЙТО УЖ ИСКА ДА ПОМОГНЕ ТЬРСИ БЬРЗА ПЕЧАЛБА,ИЗИГРАХА ХУБАВИ МАЧОВЕ В ЕВРОПА ОТБОРА И НЯКОИ НАПРАВИХА ТРАНСФЕРИ ,ТАКА ЩЕ БЬДЕ АКО НЯКОЙ ВЛОЖИ,А ПАРИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ РАНО ИЛИ КЬСНО,ВАЖНО Е ДА ИМА МИСЛЕЩИ ХОРА

  12. 5
    7

    Много глупости, смешен плач, и коментаеи без смисъл. Нека бъдем по горди, стига се е хленчело!! Стадион се прави с много пари, кото се надявам един ден скоро да се намерят и вложени. Дори и поетапно. Само БОТЕВ!!!

  13. 18
    4

    Даваш 200 лева и влизаш в привилегиите… кражба на билети в особено големи размери, кражба от фен артикули, кражба от екскурзии, кражба от Каузата, кражба и от предстоящото почистване, кражба и на луканки от магазините, СТАНИ ЕДИН ОТ НАС бултра$ …

  14. 9
    7

    Как базата все празна пък 2000 айде бегай да копаш сельо;))

  15. 11
    7

    Много бе!! Цели 2275!!! с ЦЕЛИ 75 повече от Локо….. брех как сам си го заби

  16. 11
    6

    КОГАТО ПРОТЕСТИРАШ ИНТНЕЛИГЕНТНО НИКОЙ НЕ ЧУВА ,ЯВНО НЕ СЕ ЦЕНИ ЕВРОПЕЙСКИЯ МОДЕЛ ,БЬЛГАРСКИЯТ МОДЕЛ Е ПО РЕАЛИСТИЧЕН

  17. 15
    5

    Така е, путки майни, само с декларации и плювни по “семкаджиите” не става. Без семкаджиите сте за никъде. Не се сърдете, но инициативата ви е импотентна като отрязано мъдо от свински нерез миналата пролет. С такива изяви няма да привречете вниманието на никого. Минатала есене беше ОК. Но сега вече е тъпо. както е казано “Свободата не иска екзарх, а Караджата.” Само с приказки и лаладжийски инициативи няма да стане работата. Трябва блокади, протести, истинска мобилизация и търсене на средства. Иначе времето си минава и след още 3 години този стадион съвсем ще замине в небитието.

  18. 17
    12

    Сега като ни изпраскат говедата , делиорманци и буфери ще трябва да се борим да не изпаднем.
    Добре поне че ми плащаха да ходя на мач.

  19. 12
    13

    КАКВО БИ АКО МОЖЕТЕ ДА БРОИТЕ ПРЕБРОЙТЕ СЕ НА МАЧ КОЛКО СТЕ,ПРИ ИМАЩИ НЕЩО КАТО СТАДИОН,НЕЗНАМ БИЛО АКО ГО НЯМАХТЕ,А БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА,КОГАТО ЗАКРИЯТ ФУТБОЛА В БЬЛГАРИЯ ТОЙ ПАК ЩЕ ИМА СВОИТЕ ВЕРНИ ФЕНОВЕ ,САМО БОТЕВ

  20. 15
    14

    Трябва да е луд някой да инвестира в стадион за 500 човека публика. На финала за купата 4000-5000 това е капацитета на феновете на ботев.Стадион за 18 000 хахахаахахахаахх
    Има един лаф: циганчетата от ботев2010, банички сънуват хахахахаахаах

  21. 15
    13

    Еб@л съм му мамата на стадиона.
    Аййй кънарйеее

  22. 26
    20

    Чудя се на мисирите , за какво им е стадион , като кочината в Коматево е винаги полупразна ?
    p.s . А и в Пловдив винаги ще са гости , да си стоят у дома .

    • 19
      21

      Не се ври в темите за Гранда на Пловдив бе, смрадлив мюмюн столипински.

        • 11
          12

          Ахахаха, айде да се видиме, искаш ли?
          Там ше се разбереме кое кво ше е.

        • 10
          12

          Страхлива путка си ти Ремзи, наврел си се у дупчицата зад компа и тракаш ли тракаш, запълвайки с постинги тоталната липса на друг живот.
          У форума 24/7, деба нефелния ебан в главата олигофрен.

      • 5
        3

        Кой гранд селяк ся като въ измандръсат Говедата,Лайногоряц и Локо и Сти ИЗПАДАЩ ГРАНД В Б ГРУПА!!+

      • 1
        1

        Тодор,наследник на Челсито като ръководител на мюсолманско-селска гето Изгрев бойс, и той се изплю с гнусна жълта храчка!

  23. 20
    20

    Прави ми впечателние приятели че продължава тенденцията ебани в главата, малоумни чернобели цигани да пишат с ботевистки никове и да се представят за жълточерни фенове-ярък пример мишката Лошо Куче пишещ с ник 1912.

    Нека да обобщим нещата, за да е ясно:

    Белия няма да ходи никъде и няма да мърда от треньорския пост на Ботев.

    Управлението на клуба-хубаво, лошо или квото и да е, крепи отбора на едно стабилно ниво, печелим купи и прочее. На който не му изнася да извади милионите и да заповяда.

    Последно: Чернобелите мишки от Столипиново да си гледат собствения пробит катун и да си ебат майката миризлива.

    • 17
      13

      Провокатор на хранилка , заради такива като теб нормалните фенове не сме вече на трибуната, оставихме неграмотните плашоци да си църкате докато отново погребете клуба !

        • 15
          10

          Този който ако реши ще те навре на кучето в гъза, разбра ли лешпер дрогиран !

          • 10
            14

            Не.
            Но с нетърпение очаквам да пробваш кукло.

    • 8
      7

      Нека си го кажем право в очите – не печелим, а ни ПОДАРИХА купи. В това няма нищо срамно, а трябва да благодарим на Гела за да може и друг път да ни спасява. Ако не беше този подарък отдавна да сме фалирали. И стига сме търсели врага с партиен билет. предполагам, че това ти е стар комунистически навик

    • Ръководител типично по комунистически със замах,със заплахи и напътствия ,за заздравяване на циганско-селските редици на разпадащите се Ботевъ2010! Тодор

  24. 8
    6

    Neka si go kajem – segashnite shefove niamat NIKAKVO namerenie da praviat stadion. Hvanali tam niakoi mamin kancelarski pluh da kazva che s po-malko ot 15 miliona ne triabva da se zapochva stroeja. Drugia vika che kato doidelimparite ot UEFA shtial da gi dade za Ko,eja. I pod kakva forma? V formata na obeshtania li?

    Kak taka ne se nameri niakoi da sloji 5 choveka i poetapno shtehme da imame edin 2 sektora pone da mojem da igraem. Te pederasite i trevata zaebaha vie sedite i viarvate.

    Palen boikot nikoi da ne vliza na bazata!
    Ima edna prikazka : Kucheto skacha spored sopata. Demek ako ne se opanem na Achkata i co niama da vidim Kolej.

    Vmesto da mi vzimat Dongala, Mongala tiia 5,000 evro deto gi plashat na neznaini negri da slojat 5 choveka i shte gomdignem.

    Lozeto ne shte molitva a iska motika.

    • 8
      12

      Господин Всезнайко,върнете се от чужбина и със спестените милиони заповядайте да управлявате клуба,намерете си тези 5 супермена и го оправете,постройте и стадиона,много ще се радвам!

      • 4
        2

        Moiata kritika e gradivna za smetka na tvoiata, koiato samo pee prazni prikazki kato onia car 800 dni.
        Ti ako si mislesh che v chujbina parite valiat ot nebeto , amuila da ne mislish che e vzel Botev ot lubov kam kluba. Toi si pravi biznes choveka, i sas sigurnost izkarva pari ot tova inache niamashe da go pravi. Pecheli pari zaradi lubovta na horata kam Botev.
        Az go kazah i pak shte ti go kaja:
        DOKATO NE SE POCHNE STROEJA NIAMA DA SE ZAVARSHI. Horata shte se varnat na bazata kogato vidiat che neshto se pravi na Koleja.

        Tolkova li niamashe niakoi da probie edna sonda 20 metra da go ebav i da prekarat markuchite da polivat trevata. Alchni kopelenca.

  25. 20
    6

    Това е едно безсмислено мероприятие.Който го е предложил трябва да е наясно че така няма да се получи.Затова и феновете няма да дойдат.А всички онези които пеят в един хор с буферите/ бтевисти/ ще докарат Ботев до страшна криза.Спрете се,задават се три трудни мача.Не погребвайте клуба,не радвайте враговете ни..

  26. 16
    19

    Краят е близо. Свети Петър чука на изгнилата грохнала жълта порта. Страшният съд за вси канари наближава със страшна сила.

    • 11
      8

      Не съди за да не бъдеш съден.Страшният съд е за тези ,които злословят и осъждат.Който гроб ,копае другимо сам пада в него.

  27. 20
    17

    Моя малкия пък, докато чистихме, направо ми заяви, че вече не е от Ботев. Вика – Тате, това е гавра.
    Минавам от Локото. Поне имат стадион в града.

    • 7
      9

      Твоя малкия като го показваш на жена ти, умира от смех всека вечер и си проклина късмета че е попаднала на такъв евнух скопен, на всичкото отгоре и циганин чернобял.

      • 1
        2

        Плиткоумен Тошко, знаем че си тъп, като гъза на слона…няма нужда постоянно да парадираш с простотията си, на която и твоите се учудват и понякога затова и отнасяш критики от тях.Когато няма, какво да кажеш по-добре нищо недей да казваш! Кажи нещо умно, което да накара много хора да се замияслят, вместо да изпъкваш със селянията си.

  28. 12
    15

    Абе ние хубаво им сипваме на жълтите…донякъде си го заслужават, но би било добре да се поучим за някои неща от тях!!! Вижте ги – знаят, че положението при тях е НЕпоправимо, защото 50 000 000 млн. няма как да се върнат, но не спират да кряскат!!! Ако ние кряскахме, като тях досега стадиона ни щеше да бъде готов!!! Какво правим ние – стоим и гледаме сейра на жълтите, което с нищо не ни помага!!! Няма как да си разрешим проблемите, ако мълчим и си траем!!! Най добре е двата клуба да се обединят и да награбим здраво Бойко и кмета Тотев да се направи стадион Пловдив и двата отбора да играем на един срадион.Но жълтите няма да се съгласят, защото имат почти готов стадион и при това много красив, ако се завърши. За жалост няма как да се обединим около една такава кауза.Моето лично мнение е, че стадиони, заводи, фабрики…цехове трябва да са извън града.

    • 11
      8

      Боко, може да накара, някой да издържа отбора криво ляво, но не и да го задължава да даде 30 000 000 за стадион. Да бучиш? …. и някой от богаташите във България ще каже …оооо имам 30 000 000 излишни(имаш ли представа,колко са 30 000 000 кеш за български бизнесмен и да ги подари за хубавите очи на някой) Как лесно ги харчете тези милиони, майна не е истина. Папагалите, нямат връзка с главният мозък. С тези действия си затриват отбора. Точно това не трябва да се прави. Държавата на Левски не може да построй стадион, където цялата политическа върхушка е зад тях…..смятай

        • 2
          3

          Ами направи го бе плюнчо!!! Писна ми да чета мозъчните излияния на чистача на евро- кенефи

  29. 18
    10

    Това управление ,с постоянни обещания и лъжи , изгони много голяма част от привържениците на отбора.Много скоро на базата в Коматево ,ще бъдат само приближените до управата фенове.

  30. 15
    13

    Това доказва, че акцията подета срещу Палийски и настоящото ръководство има подкрепата на 100 глупака дето освен да Чистят и крадат от магазините друго не могат! Почвайте да го чистите всеки ден и не се бъркайте там където не ви е работата! Умрели от глад нещастници тръгнали Ботев да ми управляват! Ама с чуждите пари!

  31. 20
    21

    Колко да дойдат след, като голямата част от феновете на отбора празнуваме Курбан Байрям. Почти цялата жълто-черна общественост празнува байряма. Браво на малкото българи фенове на този отбор за почистването днес!!!

  32. 11
    6

    Не е работа на феновете да чистят стадиона в попивния си ден, ония дънгалаци ит управата защо са, цялата акция струва сигурно колкото на Ачо бензина до Слънчака, какво толкова

  33. 18
    15

    Ебати наглите хора!! Продължават да се опитват да изнудват “някой”!! Кой е този “някой”, бе крадливо племе? Този “някой” ли дължи 50 млн на данакоплатците на България или НИЕ!!!!??? Докога ще ги търпим тези САМОЗВАНЦИ, които си позволяват да говорят от името на привържениците на Ботев!? Докога ще ги търпим да ни създават имидж на просяци?! Никой нищо не дължи на едно частно дружество, което дължи 50 млн!! НИКОЙ!!!

  34. 17
    22

    Ааа,ми нали сте милиони бе,защо само 100 човека сега сте на това миризливо подобие на стадион.Жълти лаладжии,още малко ви остана,и заминавате в небитието!!!

    • 6
      6

      Дори и лудогорец има такива снимки,пусни си последните домакински мачове и изчезни в тъмнината..обща посещаемост срещу дунав и витоша 500 човека

      • 2
        2

        Дето сте им сателит паляк стани от Лудогорец:))Манго

  35. 16
    22

    АЗ ВИ КАЗАХ, НАЙ-ДОБРЕ ПАК ДА НИ ЗАКРИЯТ, ДА НЕ СЕ МЪЧЕМ ПОВЕЧЕ. ЗАКРИВАЙТЕ ГО ТОЯ ОТБОР И ДА ПУСКАМЕ КЕПЕНЦИТЕ

  36. 27
    3

    Трудно е фенове да чистят стадиони и да издържат отбори аДържаеата си прави стадиони и издържа общинските тимчета на берое и тем подобни пирин дунав и разград а в Пловдив всичките отбори кучета ги яли

  37. 12
    4

    ami na horata im pisna ot laji i lokumi.zatova i bazata nemoje da se napalni

  38. 24
    38

    90% Пловдив са фенове на Локомотив Пловдив.2000-3000 души в Пловдив са на жълтото Сдружение от 2010 . 100 е похвално, даже ми се вижда множко. и като се има предвид, че остатъка от тези 2000-3000 които не са дошли са реалисти и знаят, че стадион няма как да се построи и е безсмислено да се ходи на такива мероприятия. Радвайте се и на тази внушителна бройка. Това е голям успех за Сдружение Ботев 2010 да докара 100 души да ринат и скубят трева!!!

    • 25
      18

      Пълни глупости! Феновете на Ботев са мнозинство в Пловдив и поне три пъти повече от локомотивци. Това дори тарторите ви го признаха в интервю. За съжаление днес ние ботевистите не показахме единство.

      • 6
        15

        не 3 пъти, а 300!!! Смешни последователи на Гьобелс!

      • 6
        16

        ако сте 3 пъти повече, то тогава ние трябва да сме 33, (3)… Учили ли сте математика?! Какво ли питам и аз като знам какви същества ходят в Коматево….

        • 6
          3

          А ВЕ ЛЬОЛЬО ПРЪКНАХТЕ СЕ ПО ВРЕМЕТО ТА КРАДЕЦА ЦИЦО…КЪДЕ СЕ КРИЕХНЕ НИЕ КАТО БЯХМЕ ШАМПИОНИ И НАПРАВИХМЕ ШАМПИОНСКО ШЕСТВИЕ 40-50000 ЧОВЕКА..НАДНИЧАХТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ СИ ПЕРДЕНЦА СКРИШНО. ЖЪЛТИ МИШКИ НЕПОРЪБЕНИ С 50 МИЛИОНА ОТКРАДНАТИ 4 МЯСТО НАЙ-СКЪПОТО В СВЕТА…15 ГОДИШНИТЕ НЕ БЯХА ВИЖДАЛИ ПОБЕДА НАД ЛОКО СКОРО НЯМА ПАК ДА ВИДИТЕ КАТО ИЗПАДНЕТЕ В Б ГРУПА ,КЪДЕТО ВИ Е МЕСТОТО С ТОЯ СЕЛСКИ ТРЕНИРОВЪЧЕН СТАДИОН!!!
          ИМАТЕ САМО ЕДНИ ГОЛЕМИ УСТИ ПРОСЯШКИ,ВСЕ НЯКОЙ ВИ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИ ДАВА АВАНТА…А ЗАЩО ТОЧНО НА ВАС ГРОЗНИ БОЗАВИ ЖЪЛТУРЦИ?

        • Това не е математика,това е аритметика но селяните и нея не я знаят!

    • 17
      15

      90-то процента на пловдив кога ще изпълни ръждясалото скеле на лаута

    • 7
      4

      АКО МОЖЕТЕ ДА БРОИТЕ, ПРЕБРОЙТЕ СЕ ПРИ ИМАЩИ НЕЩО КАТО СТАДИОН ,НЕЗНАМ КАКВО БИ БИЛО АКО ГО НЯМАХТЕ, А БОТЕВ ЩЕ ГО ИМА, КОГАТО ЗАКРИЯТ ФУТБОЛА В БЬЛГАРИЯ ,ТОЙ ПАК ЩЕ ИМА СВОИТЕ ВЕРНИ ФЕНОВЕ

Коментарите са затворени