Заместникът на Косоко в Ботев Пловдив идва от Катар, научи PlovdivDerby.com. Той се казва Густаво Алфонсо и е на 24 години. Густаво напуска арабската страна, тъй като на съпругата му не й харесва живота там. От Ботев се възползват от това и го привличат. Утре канарчетата ще изпратят билети на футболиста.

Днес Иво Димов е получил парите си по трансфера на Жоао Пауло в Лудогорец. Оказа се, че той има да ги получава не от канарчетата, а от шампионите, научи още PlovdivDerby.com. Такава е била уговорката между жълто-черните и зелените при трансфера на футболиста.

Предполага се, че Ботев също са се разплатили с агента. Те му дължаха 15 000 евро по трансферите на Вияна и Юлияно.

Дне веднага след като е получил дължимото му Димов е предоставил координатите на желания от тях играч. Междувременно малко преди началото на срещата с Черно море, която се играе в момента, в Ботев са получили ново обаждане със запитване за Фернандо Вияна.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    3

    Това със заместника на Косоко е много хубаво, но аз искам да питам-заместници на Крум и Радо Терзиев-КОГА?

    Докато не си изградим стабилна защита, без дупки като тея двамата, и Меси плюс Роналдо да играят напред, все тая, всеки мач почваме от 0-2.

  2. 27
    1

    Мн.слаб мач…нищо…губим точки жалко…
    Вижда се че няма класни играчи..имахме мн.вьзможности за гол…мн.слаб Крум..Тони Тасев..в центьра Юлиано не направи нищо …имахме вьзможности да не загубим а да спечелим но се искат голове!!!
    Успех Канари..

  3. 31
    4

    Браво!Изглежда много добър!Жалко е ,че при нас на Лаута е такава трагедия!!!…

    • 6
      34

      Трагедията е при вас в Куматюву изпадащи сте съдиите не дават дуспи ко става???

Коментарите са затворени