Берое постигна впечатляваща победа с 2:0 над Левски на стадион „Георги Аспарухов“ в среща от 13-тия кръг на Първа лига. Тимът на Хосу Урибе заслужено отпразнува успеха с фиеста в съблекалнята, демонстрирайки радостта си от важната победа. След мача от Берое публикуваха снимка в социалните мрежи, на която отборът позира с усмивки и мотото „Победа! Само Берое.“ Успехът на заралии даде възможност Ботев да остане на втората позиция, след като по-рано победи Черно море.

Ето как изглеждаше съблекалнята на Берое сред успеха над Левски, Football24.bg

Левски стана за резил, след като загуби с 0:2 от Берое на „Герена“ в среща от 13-ия кръг на efbet Лига.

Отборът на Станислав Генчев не показа добре познатото си лице и в крайна сметка бе наказан.

След поражението си „сините“ са трети с 28 точки, докато техният опонент е 7-и с 20 пункта.

Хуанка Пинеда вкара първото попадение в мача, след като се разписа в 63-ата минута, а в 83-ата минута Лео Годой оформи крайния резултат.

От началото на самия двубой се виждаше как Левски се мъчи в атака.

В 9-ата минута Артур Мота трябваше да избива удар на Майкон, а минута след това и Сангаре не успя да се възползва и да открие за „сините“.

В 25-ата минута удар на Ел Джемили профуча покрай страничната греда на гостите, а в 32-ата минута Мота изби удар на Лима в корнер.

В самия край на полувремето Колев си създаде сам едно положение, но ударът му от близка дистанция бе феноменално отразен от стража на гостите.

Второто полувреме започна с няколко опасни атаки за Левски, но Мота бе на висота в ситуациите, в които трябваше да се намесва.

В 59-ата минута Берое алармира, че ще гони победата, след като удар на Саломони с глава бе избит от Маркович.

Четири минути след това гостите откриха чрез Хуанка Пинеда, който бе намерен с прекрасно подаване в наказателното поле на далечната греда и реализира.

В 85-ата минута Лео Годой реши всичко за Берое с втория си гол в мача.

До самия край на мача Левски натисна противника си, но така и не стигна дори до изравнително попадение.

Наставникът на Левски Станислав Генчев беше много разочарован след поражението с 0:2 от Берое на стадион „Георги Аспарухов“.

През първото полувреме липсата на ефективност ни провали. Второто полувреме не го започнахме така, както искахме. Сякаш си мислехме, че Берое сам ще се победи. Нищо подобно не се случи. Много слабо второ полувреме за нас. Много жалко за изпуснатите ситуации. Неприятна загуба, не очаквахме, че това може да се случи. Берое се възползва от първата ни грешка, след което мачът се изнерви. Втора контраатака и мачът приключи. Трудно мога да дам персонална оценка кой е играл силно и кой слабо. Имаме 20 футболисти, които са футболисти на Левски. Щом са тук, значи имат нужните качества, но трябва да се доказват. Първите виновни сме ние, треньорите, след това са футболистите. Проблемът ни не е само в средата на терена. Проблемът е, че не вкарваме от чисто игрови ситуации. Имаме положение, но не успяваме да реализираме.

За нас всяка среща е важна. Единственият начин да решим проблема е да победим в следващия мач. Много голяма крачка встрани направихме. Никой не е очаквал, че ще загубим мача“.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Колегите от” Трибуна Пловдив” показаха кадри, от които се чува как Зума заявява по адрес на феновете “ДЕЙБА ВАЩА МАМА”
    Всички камери уловиха думите на Бонев”
    Христо Бонев на извънредна конференция
    (може да се види в YouTube)
    20.10.2016

    Със скандалната си изцепка легендата предизвика гнева на запалянковците, които му обявиха война. Снощи те разпънаха транспарант със следния текст:” Никой не е по-голям от Локомотив (Пловдив), дори и неговите легенди…”. Привържениците са изключително афектирани от думите на Христо Бонев, който не се появи на мача с Дунав на “Лаута”.
    Sportal.bg
    22.10.2016

  2. За кое от двете ДПС да гласуваме чоджум?
    Саде Юве

  3. Мани ги жълтите. Не ми пука дали бият. Истинската битка е в неделя. Нека всеки от черно-бялото братство да гласува за ДПС.
    Да си спасим отбора.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.