Героят за Ботев (Пловдив) в мача със Славия – Николай Минков, сподели мнението си за мача.

Ето какво заяви бранителят минути след края пред клубния сайт:

“Позицията беше добра, със сигурност не беше най-добрият удар от моя страна. Теренът си оказа влияние, топката подскочи на вратаря, но съм доволен, че с моя гол отборът победи.”

“Много добре в отбора си знаем качествата, знаем какви са ни целите и с една здрава работа да сме здраво стъпили на земята.”

“Тези победи не трябва да ни вдигат в облаците, защото сезонът е дълъг. Важно е постоянството, със сигурност ще има мачове, в които няма да ни се получава. Колкото повече точки трупаме, толкова по-добре за нас.”

16 КОМЕНТАРИ

  1. Защитата се прави от целия отбор и вратаря.А когато всички са едно цяло и си помагат и ги няма Игонен и Кайзер на вратата са на ниво.Има и израстване при Минков,а и Етоо и Ван Хертем не са на бека.Само Там е дупката в момента,но другите явно компенсират.Да не говорим за големият отбор от 80-те години,където десния бек винаги си е бил дупката в защита.Никой не казва,че сме кой знае какво в момента,но въпреки всичко бием и сме в челото на класирането.От колко години Ботев не се е задържал толкова дълго там?Отговори си сам и се радвай на това,ако си истински ботевист,а не си буфер провокатор.

  2. До този с победите и самочувствието.Ами това значи здрав тактически отбор с непробиваема защита.И шампионския отбор е играел на контраатаки.И италианците са биели със здрава защита и прословутото катеначо,но са били фактор в световния футбол и със самочувствие.А и ако го нямаше нагласения български ВАР и нямахме толкова контузени нападатели и голаджии головете щяха да са в пъти повече.

    • Всички бяхме на едно мнение относно защитата, че е най слабото звено. Само безумно слабите Цесеката, Хебър, Ботев Вр, Крумовград… са причината да изглеждаме като Реал Мадрид в твоите очи.

  3. Чета коментарите и недоумявам как вместо да се радвате на най-добрия старт на Ботев в първенството търсите под вола теле за да се правите на интересни и да критикувате.Нямало класа в отбора.А Конте,Балоянис,Перейра,Ивелин,Уджа,Трибуле и т.н. не са ли класа.В миналите години колко класни играчи сме имали.Даже и през 80-те години и шампионския отбор от 1967г е нямало толкова класни играчи по едно и също време.А и играта не им харесвала.Ами като има постоянно текучество и тежки контузии и играем на този невъзможен терен това си е геройство да бием почти наред и да сме с толкова победи като гости.Никой не лети в облаците,но спрете да се правите на разбирачи и капацитети и се радвайте на отбора и Керкез,който от нищо прави нещо.

    • Никой не се прави на интерес! Просто имаме други критерии за класа и качество. Знаем че в царството на Слепите, Едноокия е Цар. Радваме се на класирането и победите, но играта не пълни окото. Ти ако се прехласваш по начина по който играем, значи или си сляп, или болен фен. Толкоз грешни пасове, толкоз хаотични отигравания не могат да ме вдигнат в небесата. За мен тези футболисти, без тактиката и изискванията на Керкез….и без дозата късмет, ще са доста по-назад в класирането.

    • Конте е може би класен футболист. Балоянис ми вдига кръвното поне по 5 пъти на мач. Уджа е класа, но за съжаление се контузи, така че все още не знаем как кога и с колко ще вдигне нивото ни. Перейра е незабележим, Попето също! Попето няма сили да участва в защита, няма сили да мачка в атака, но с един пас носи победния ни гол и толкоз! Трибуле….все още загадка.

    • Забрави ли че две от тези гостувания бяха в Пловдив? За състоянието на терена съм съгласен, не можеш да очакваш красив и комбинативен футбол на такъв терен! Няма две мнения по този въпрос.

  4. 1
    1

    Много малко голове бележи отбора. Тези победи с по 1-0 не знам какво самочувствие могат ви дават.

    • Единствения мач в който бях сигурен че ще спечелим и доминирахме, беше първия във Враца! Всички други победи бяха Изстрадани!

  5. Чичовото и Крушата са се договорили. Още една страница от шеметната кариера като треньор на Супата е затворена. Скоро може да издаде цял сериал-Богат беден!

  6. Много правилен начин на мислене. Първо, има още много мачове до края и целта евротурнири не е постигната и второ, при това слабо първенство ако не си на първо място, значи не си направил нищо, за което да си в облаците.

    Тази година третото място нищо не гарантира, защото има бараж с 5-тия, а в края на шампионата се задават много трудни мачове, защото ще играят първите 4 отбора всеки срещу всеки.

  7. Поне си признава човека че няма място за еуфория. Тези резултати някак си не отговарят на класата на футболистите ни, явно дисциплината и колективизма налагани от Керкез ни помагат да печелим.

    • Смотан, другите отбори ,по-голяма класа ли са шматко?!?!??

      • Не знам, ти ще кажеш. На мен нито нашата игра ми харесва, нито първенството има качество, нито националите….Ама твоя критерий може да е друг селяко див!

        • ….виж класирането ми харесва, ама това са две съвсем различни неща и то е плод на безумно слабите ни съперници.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.