Феновете на Локомотив Пловдив ще имат среща с кандидат-собственика на клуба Иван Пашов. Тя ще се проведе от 18:00 часа в четвъртък на “Лаута“. Мястото на събитието ще бъде трибуна “Бесика“.

Привържениците ще изслушат плановете на строителния предприемач за бъдещето на Локомотив и ще му зададат своите въпроси, твърди в днешния си брой “Тема спорт”. Както е известно, бизнесменът обяви официално, че има желание да поеме издръжката на черно-белите и търси контакт със собственика Христо Крушарски.

“Изразявам желанието си да възстановя стабилността и спокойствието в клуба, да вложа решителността, предприемчивостта, средствата и енергията си, да създам поле за развитие и траен прогрес както в полза на институцията ПФК “Локомотив Пловдив“, така и за всички, които са неразривно свързани с черно-бялата идея”, бе заявил Пашов в отворено писмо до медиите.

До този момент срещата между него и привърженици на Локомотив не е обявена официално от нито една фракция на “Лаута”.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Там сме Паша ага. Ти изкарай 100 хилки за на Любо компенсацията че тоя ще ни съди до гроп. 5-те милиона за Крушарски ще съберем ние. Верните войни от гей-бандит Арми.

  2. Пашов: – Здравейте, казвам се Иван Пашов и съм готов да поема клуба.
    Фенове: – г-н Пашов, имате ли финанси да издържате клуба? Ще платите ли 5 милиона плюс задълженията?
    Пашов: – Точно затова съм ви събрал, да поговорим за това. Трябва ми помощта ви да изхвърлим Христо Крушарски от клуба без да се плащат тези измислени пари. Без вас клубът умира. Ако ми помогнете да го премахнем, след това всичко ще е наред.
    Феновете : – Ако трябва със сила ще го притиснем и премахнем, оставете това на нас.

  3. 4
    1

    Уважаеми Локомотивци, веднъж бях на една такава среща на трибуната в Коматево. Чух лакърдии и простотии и видях безпътица! Сериозните неща не се решават така. Пожелавам ви бързо излизане от тази ситуация. Но, бъдете сигурни – това не е начина!

      • Ясно е, че твърдо сте решили да го “духате”. Няма да ви преча. Извинявам се, че си позволих да пиша до “локомотивци”. Вижда се, че отдавна са изхъврлени от отбор и трибуна. С отрепки като теб Локото има чудесно бъдеще – на оня свят!

  4. Бай Крушарски милия толкова се е отчаял напоследък, че е пуснал акциите на Локото на промоция в ОЛХ.

  5. Пашов щял да се среща на Бесика с шепа ултраси и да ги ухажва. Това малко прилича на едно тв предаване – Ергенът.

  6. И ние сме там с нашия тартор Вълчо нелегалното такси

  7. Ние също ще присъстваме на срещата, защото сме притеснени за феновете. Доста от тях проявяват психически разстройства в последните дни, а ние се грижим за психичното здраве на малцинствата.
    До скоро!

  8. Чудесни новини. Отивам да измета Бесика. Моля някой да вземе ръждопреобразувател и боя. Да я светнем преди срещата.И всички да дойдете изкъпани на срещата, ей ! Ще има фейс контрол. Който мирише – вън! Няма се излагаме пред новия сайбия !

  9. Абе Пашов на Бесика на някакъв кастинг ли ще минава или на интервю?? То няма други желаещи, разбирате ли? Комедията продължава с пълна сила.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.