Два наши елитни клуба се борят за подписа на десния бек на Септември София Михаил Полендаков. Става въпрос за Ботев (Пловдив) и Левски. 17-годишният юношески национал се наложи като титуляр при новаците в елита от началото на сезона и вече има девет мача от първата минута под ръководството на Николай Митов.

Полендаков направи своя дебют в efbet Лига още през сезон 2022/2023, след който отборът му изпадна във Втора лига.

Според непотвърдена информация ръководството на Ботев е готово да предложи повече пари за неговия трансфер. Въпреки това, Левски разчита на добрите си взаимоотношения със собственика на Септември Румен Чандъров. В момента Левски има двама свои играчи, които играят под наем при септемврийци – Асен Чандъров и Борислав Рупанов, които допринесоха значително за подобряването на представянето на отбора.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Е как няма да пада нашият национал , няма и един футболист от Ботевъ .Е е ми то и в Ботев няна футболист от Ботевъ , само маймун .

  2. ГА НЕ Я НЕГЕР ИЛИ ПОНЕ ПАВИЯН ДА СА МАЩА БАХ ГУ ЛЕШПЕРА

  3. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    КО ДА ВИ КАЖУВЪМ АПАПИ? УСРАФМИ СЪ МОШТНУ!!!

    НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!! СИЧКУТУ РОМ ША НЪ БЪЗИКА!!! СЕКИ ША СИ ПРАЙ ТЪ ШАК С НАЗИ!!! ГУЛЕМИ КУДОШИ НЪ УЧАКВЪТ УТ БЛИЗУ И ДАЛЕЧ!!! ГУЛЯМ КАШМЕР!!
    АМА, НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:)))))) НЕМА ЛАБАВУ….

  4. 1
    1

    Last transfers

    Gastón Pereiro
    Attacking Midfield
    Without Club – Genoa
    Joined: Oct 14, 2024

    Абе тея Дженоа много прости бе, как ще привличат свободен агент в средата на Октомври??? Трябва да си назначат някой поляк за спортен директор да им обясни, че трябва да се привлече януари, да изкара подготовка с отбора, за да е готов за игра февруари. Защо да го взимат октомври, да изкара подготовка с отбора и да е готов за игра ноември??

    ПЛАТЕК, ВЗИМАЙ ХАЛФ СВОБОДЕН АГЕНТ СЕГА!!! ПРОДАДЕ ЕТО’О, ПЕРЕРА КОНТУЗЕН, НИКОЙ НЕ ВЗЕ!! ИМАМЕ КАРАБЕЛЬОВ И КОРОШЕЦ, КОИТО СА 2 РЕЗЕРВИ, НО ТРУДНО ПРАВЯТ 1 ТИТУЛЯР ВЗЕТИ ЗАЕДНО, РЕМЕЙКИС И ПИЛОЯН, КОИТО НЕ СА ПРОБИЛИ В ДУБЪЛА ОЩЕ. КАКВА ЕВРОПА ЩЕ ГОНИМ С ТВОЙТА ПОЛИТИКА ДА ЧАКАМЕ ЯНУАРИ ЗА ДА КУПИМ РЕЗЕРВА НА ИЗПАДАЩ ОТБОР И НЯКЪВ НАПРАВИЛ 5 МАЧА С ХЕБЪР???

  5. 1
    1

    Абе 17-годишен. Имаме спешна нужда от качествен и опитен халф СЕГА! Тоя Платек почва да ме дразни

  6. Говедата не дават качествени футболисти на никой

    Чадъров и рапонов са общо двамата половин футболист. Защо въобще ги пишат?

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.