Кметът на Пловдив Костадин Димитров коментира цялостното завършване на стадион “Христо Ботев” и какво трябва да се направи, за да се подобри състоянието на тревното покритие.

“Пореден мач на националния отбор тук на стадион “Христо Ботев”. Бях на премиерата на филма за Гунди и само като си представя, че е играл тук в града – вдигам глава от гордост. Пловдивчани трябва да са горди, че имат това съоръжение. Сигурен съм, че и другото съоръжение, което сега е в строеж, ще стане скоро”, заяви Димитров минути преди началото на снощния мач на България срещу Люксембург, завършил 0:0 пред пълни трибуни.

“Стадион “Христо Ботев” е прекрасен и ние ще направим всичко възможно той да има своята пълна завършеност. След като имаме вече осигурено финансиране и имаме подписано споразумение с МРРБ, единствено ни остава само да пуснем обществената поръчка, която да определи изпълнител за малките неща, които останаха покрай стадиона. Надяваме се до края на месеца да имаме количествено-стойностните сметки и съответно препроектирането, което ни беше необходимо, за да възложим тази обществена поръчка”, допълни още кметът на Пловдив.

“Пловдивската публика наистина е много обединена. Видях много познати, близки, пловдивчани, които вървят с трибагрениците. Това са хубавите моменти, които ни обединяват като пловдивчани и като нация Имахме много горещо лято, температурата на тревната настилка понякога достигаше до 60 градуса. От клуба казват, че са необходими някои допълнителни съоръжения. Ние сме в постоянни разговори с тях, уточняваме детайлите какво трябва да се направи, за да имаме терен, подобаващ за националния отбор Техниката, с която трябва да бъде оборудван стадионът, е с различна необходимост. Има нужда от изкуствено слънце. Ще уточним това със специалистите, които ни консултират и ще направим най-доброто.”

51 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    6

    И изкуствена Луна да мунсложите пак ще е за събаряне то храм на кича.
    Символ на овладяването на държавата от мафиотите от ГЕРБ

  2. АСАН УТ МЕРИЧЛЕРИ МЛОГУ УБИЧАШТ КЛОАКОМОТИФ СЪС СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    КО ДА ВИ КАЖУВЪМ АПАПИ? УСРАФМИ СЪ МОШТНУ!!!

    НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!! СИЧКУТУ РОМ ША НЪ БЪЗИКА!!! СЕКИ ША СИ ПРАЙ ТЪ ШАК С НАЗИ!!! ГУЛЕМИ КУДОШИ НЪ УЧАКВЪТ УТ БЛИЗУ И ДАЛЕЧ!!! ГУЛЯМ КАШМЕР!!
    АМА, НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:))))))

  3. 6
    2

    Пловдивчани са щастливи от своя стадион, ние сме щастливи че сме домакини на националния отбор, пловдивския стадион е най-красивия в България.
    Минималните технически неуредици около пловдивското бижу ще бъдат уредени в нй-кратки срокове, защото Пловдив заслужава най-хубавия стадион!

    А в Лаута ще направим прекрасно опитно поле за патладжани, пипер, домати и бамя.

  4. Да обидиш бултрас- БЕЗЦЕННО!!!

    Най- ми е весело по време на бойкот срещу Стикс. Аз говоря и говоря, и никога не спирам, а бултрас чете, чете и полудява. Бойкот срещу мен не е издържал и час.

    Да видим този път АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

    хехехехехехехе

    • 1
      7

      А забравих МУХАХАХАХАХАХА

      И БУХАХАХАХАХАХАЙХА

      Е НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС, НЯМА И НЯМА ДА ИМА

    • Хахаха брато, тоя черен дроб няма да е вечен, да знаеш…😂😂😂😂

      • Чико, ти ли си, съвети ли даваш??? Аз срещу теб да пия и бягам, нямаш стигане…

        • Ти, плазмодий нищожен на Чико не си достоен да му оближеш умрелия хуй, не да се поставяш в едно и също изречение едно от величията на футбола, мишка нещастна.

  5. 2
    1

    Да си говориш със Станьо Тъпака е като да се баричкаш с прасе. Накрая и двамата сте целите в кал, но на прасето му е готино.

    Игнор за Тъпака! Оставете го сам да си говори.

    • Селянино, това е седемсети бойкото ,който ми устройвате. Знаеш ли как приключиха другите???

      ахахахахахахахахаха бултрас ПАК СА ОБИДЕНИ

      ахахахахахахахахахаха БОЙКОТ ХОХОХОХОХО

      • Дришко, фактите да следните, всеки път като си подадеш гуреливата главичка от къртичината се намира някой от нас да те вкара обратно с мощен шут и ти след тва лижеш рани до следващия път, ше те еба в продухания травестит.

  6. Циганите си умират от злоба и ярост, кеф! След няколко седмици ще ви заличим официално от футболната карта, цигани! Само писането по форумите ще ви остане и ще търсите на картата къде играят съперниците ви от окръжните групи.

    А за стадиона, не съм специалист, но не мисля че изкуствено слънце и вентилатори ще оправят терена. Те може да помогнат за поддръжката на трева в отлично състояние. Този който го е правил си е оставил ръцете. Затова гледаха да го направят евтино и да окрадат каквото могат. Първо трябва да спрат да се играят мачове там, да сменят тревата изцяло и тогава да я поддържат с изкуствено слънце или луна ако искат. Декември -февруари ако позволява времето това трябва да се направи

  7. 1
    6

    Феновете на Локомотив постоянно ме обиждат , че съм мангал, циганин и ром. Моля бултрасите да ме защитят и да поканят ултрасите на Локо на бой на поляната???

    Знам, че бултрас все са с вдигнати ръце и кървящи лица, но иначе си оставам като ЦИГАНИНА КАПИТАН. Бултраси, опитайте, спасете ме, аз нИ искъ да е МАНГАЛ…

    • СТИКС,ПЕДАЛ,ГРОЗЕН,ЗЛОБЕН.МИРИЗЛИВ ПЛЪХ ЧУВАЧ В УЧИЛИЩЕ.БЕЗПАРИЧЕН САМОТЕН ЧИКИДЖИЯ.ОБЕСИ НА ВСЕКИ КРАН НА КОЛЕЖА.ПОМОГНИ СИ.

  8. 4
    4

    Предстои най- голямото дерби на криви глави. Къртиците от Перник, срещу селяндурите от Източен 10.

    Няма по тъпоумни фенове от тия селяни и къртици!Н о все пак Миньор си има стадион, а ботевъ ДЕСЕТ ГОДИНИ ИГРА В КОМАТЕВО!!! НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС…

  9. 1
    7

    Е, не мога, Неделев бил голяма работа, бил Бонев, Гунди, Чико. Тогава какъв е Илия Груев, който беше титуляр за Вердер в Бундеслигата, а Неделев беше резерва в Трета Бундеслига.

    Илия Груев е наистина бъдещето на България и ще спечели приза футболист номер едно на България доста пъти. Сигурно повече от Димитър Илиев. Къде се слага Тодор Неделев при футболисти оценени от цяла България.

    Тодор Неделев е МЕКИЦАТА, това е неговия приз!

    • 10

      Неделев те е ебал в плешивата глава и не можеш да го забравиш. Виж снимките от Лаута, олигофрен! На Марс има повече трева. Умирате! Изчезвате! Няма връщане назад! Ужасни неща се случват в Локото! Ти стой тука и проклинай Тодор.

      • Склад ебати и тъпото копеле…Локото агонизира ,а той вместо да помогне се занимава с Неделев..Абсолютен олигофрен…

      • Неделев е като гъбите от Източен 10- служи за забавление. Той е цирковата маймунка за Локомотивци.

        Съвсем друго е Тодор Неделев за ботевистите- вечният талант, но мина 30 години и вече се вижда, че е вечният неудачник! За всеки ботевист Тошко е болка, а всяка жълта болка е забавление за Локомотив!

  10. Гледам снимките от Лаута. Ами то на Луната и на Марс има повече трева.

    • Задачата пред Локото е лесна. На тях стадион ще им трябва след 15 години най-рано. До тогава този в Катуница ще им върши добра работа. Така или иначе цар Киро ги поема от цар Крушарски, и за Окръжните групи Катуница е идеално място.

  11. 11

    .Мърков, лилав шизофреник, санитарите пак са ти пуснали нет в бараката на Пещерско шосе и си осрал пейзажа с биполярните ти словесни диарии

  12. 10

    Колежа има нужда от нов терен, изкуствено слънце и вентилация! И ще го има! Четейки парцала Пловдив 24, на Лаута Няма трева, няма осветление, няма трибуна. В заключение-Пловдив няма нужда от втори стадион! Колежа е достатъчен, за единствения отбор на Пловдив. Един Отбор-Един Стадион! Това е Пловдив!

    • Да, да, даваме ви купата от 2019, заличаваме резултатът 6:0, даваме ви и титлата 2004, даваме ви Бонев, Гочо, Митко, Едо, Кънчев. Събаряме три нови нови трибуни, даваме ви и 42 милиона за четвъртата и целия комплекс Локомотив. Почваме да се бием сами себе си по поляните. Накрая ставаме и ботевисти.

      Ето така Пловдив ще има един отбор! Казано на кратко: НЯМА ПО- ТЪП ОТ БУЛТРАС!!!

      • “Накрая ставаме и Ботевисти.”
        Нямаш нужното образование и интелект за това! Винаги ще си останете втора качество стока. Цигани с една дума.

        • ТРЯБВА ЛИ ВСЕКИ ПЪТ ДА ДОКАЗВАТЕ, ЧЕ СТЕ БУЛТРАС ТЪПОТО???

  13. 5
    2

    Колеги, приятели мои – за вас лъжа, ама за мен истина – този и другия стадион ги построихме и ще ги достроим двамата със съдружника ми Дебелян. Ние двамата с него денонощно в мислите си сме с вас, с вашите болки и терзания.
    Обещавам – и трева на стадионите ще имате, и изкуствени слънца ще ви осигурим – само ни дайте сега по едно рамо. Нека още малко да се позакрепим – и ще видите – ние двамата с него знаем какво да правим…
    И – да слушате Коцето какво ви говори – неговият глас е моят и на Шиши гласа. Грижим се – и ще продължаваме да се грижим за вас…

  14. 11

    ЕТО КАКВО ПИШАТ БУЛТРАСИТЕ ЗА НЕДЕЛЕВ…

    бултрас: “Ако не беше нелепата катастрофа, Неделев щеше да задмине Гунди, Зума и Чико взети заедно. ”

    бултрас:”Неделев е един от най-брилянтните, ако не и Най-големия магьосник на тази игра раждал се у нас”

    Да разгледаме фактите, кючекчията Неделев пропадна до резерва в трета Бундеслига. След това го обявиха, че не става и за трета Бундеслига- изгониха го.

    Как така една катастрофа на кючекчията, когато е към края на кариерата си, го проваля? Трета Бундеслига ли е критерият???

    Защо Димитър Илиев бе награден ДВА ПЪТИ ЗА НАЙ- ДОБЪР ФУТБОЛИСТ на България, а този най- голям футболен магьосник,почитател на гюбеци, няма този приз. И Неделев взе купа и Митко взе, но приза отиде при доказания играч- ДИМИТЪР ИЛИЕВ!!!

    Да се слага Кючекчията в едно изречение с Бонев, Чико, Гунди е липса на лично достойнство.

    ИЗГОНЕН ОТ ТРЕТА БУНДЕСЛИГА… САМО ФАКТИ, БЕЗЖАЛОСТНИ ФАКТИ…

    • В Локомотив се случват Ужасни неща! И аз съм имал скандали с Крушарски.

  15. 5
    1

    Колежа до една година време ще има чисто нов терен с всичките му слънца и вентилации! Просто Държавата ни Няма друг избор!

    • 4
      7

      А има, има избор! Даже два! Стадион Локомотив до една година ще е вдигнал и четвъртата трибуна, до две ще е готов!Стадионът в Борисовата градина също до две години ще е готов! Спокойно може да се изиграят два-три мача в Разград, за да не се дават излишни пари, за СТАДИОН ПРОЕКТИРАН В ЧАС ПО ТРУДОВО ОБУЧЕНИЕ, както каза топ треньорът Мъри Стоилов.

      Държавата е изкарала над 100 години без Източен 10, ще изкара още малко…

      • 3
        1

        Едно от първите неща създадени в Третото Българско Царство е ФК Ботев Пловдив!

      • До една година Локомотив ще е изчезнал от картата на Професионалния футбол у нас! В Борисовата градина стадион ще има след 15 години!

  16. 1
    2

    Имаме едно лайно в целофан за няколко десетки милиона

  17. 1
    3

    Ето че и кметът на Пловдив е на мнението на BBC- на Източен 10 не бива да се провеждат мачове! Без изкуствено слънце, това е един прекрасен бетон, нищо повече.

    Така че искането към Стикс да се беси, идва от банда наркомани и пияници, които са неадекватни и затъпели.

  18. 3
    1

    Коце, я кажи ти и твоя общински съвет какво направихте точно за стадион Христо Ботев, какво правите и сега за стадион Локомотив? Че не се сещам…

  19. 2
    2

    Стадион “Христо Ботев” е прекрасен, но в центъра му има едно лайно от 100 метра и е нужно изкуствено слънце, за да премахнем тази фекална грешка…

  20. 5
    6

    Изкуствен отбор, изкуствено слънце, изкуствени фенове с криви глави

    • 8
      2

      Изкуствена лаутарска истина, тоест Лъжа, изкуствен тото катун от Велбъжд с изкуствена история съчинена от болната фантазия на ВлаТко Историчарчето!

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.