Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира последните събития на “Лаута“. Той определи случващото се в клуба като “ужасно” и призна, че също е имал караници със собственика Христо Крушарски, но не е трудно да се работи с бизнесмена.

“В Локомотив (Пловдив) се случват ужасни неща. Постоянни атаки по медиите, изнасят се информации от клуба. Всички казват, че не искат да говорят много и че няма да кажат нищо и като се почне… На мен ми става много лошо, като гледам и слушам какво се случва. Аз все още тая чувства към Локомотив. Направете си една среща в някой офис, казвайте си каквото искате, изяснете се и да си остане там. Но да излизат такива неща от треньор, президент, спортен директор… Това е ужасно и показва, че нещо не е наред.

Вие някога да сте чули нещо от мен против Локомотив, против президента, против играчите или феновете? Дори когато си тръгнах от отбора. Винаги се отнасям с голямо уважение. Защото това беше много важен период в моя живот.

Ето например в Железничар Сараево се отнесоха ужасно към мен, а аз съм от Босна. И въпреки това никога нищо не споменах. Не е редно. Клубът ще го има винаги, ние само се сменяме.

На никого не помага това, което се случва в Локомотив. Сега полагаш голямо усилие, за да се върнеш там, където си бил, вместо да отидеш на друго, по-високо ниво. Така не се действа към клуба.

Аз също съм имал доста скандали, караници с Крушарски. Още след първата купа. 10 хиляди човека ни чакат да празнуваме, а ние се караме, викаме си един на друг в офиса му. Той имаше свое мнение, аз – моето. Мислех даже да си тръгна, но си подадохме ръка, празнувахме и после продължихме дискусията.

Той има своето мнение, защото дава парите. Но не е труден човек за работа. Трябва само да намериш правилния подход. Крушарски също разбира от футбол и ще дам за пример докарания от него Лукас Масоеро. Целият треньорски щаб бяхме на мнение, че той не става, но все пак започнахме да го използваме и собственикът се оказа прав“, разкри Бруно Акрапович пред “Тема спорт”.

32 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!!
    НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:)))))))

  2. 1
    2

    Някой да се сети да върне Бруно на Лаута. Без пари направи отбор купоносител.

  3. 7
    2

    Акрап е интилигентен циганин само че босненски, търси си работа човека и добре се е насочил при побрагимите си. Вари го печк го, той си е цигабета.

  4. 5
    2

    Акрап….Апап …… ВСИЧКИ КЮСТЕНДИЛСКИ НАВЛЕЦИ НА САПУН !!!
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ

  5. 6
    6

    бултрас: “Ако не беше нелепата катастрофа, Неделев щеше да задмине Гунди, Зума и Чико взети заедно. ”

    бултрас:”Неделев е един от най-брилянтните, ако не и Най-големия магьосник на тази игра раждал се у нас”

    Да разгледаме фактите, кючекчията Неделев пропадна до резерва в трета Бундеслига. След това го обявиха, че не става и за трета Бундеслига- изгониха го.

    Как така една катастрофа на кючекчията, когато е към края на кариерата си, го проваля? Трета Бундеслига ли е критерият???

    Защо Димитър Илиев бе награден ДВА ПЪТИ ЗА НАЙ- ДОБЪР ФУТБОЛИСТ на България, а този най- голям футболен магьосник,почитател на гюбеци, няма този приз. И Неделев взе купа и Митко взе, но приза отиде при доказания играч- ДИМИТЪР ИЛИЕВ!!!

    Да се слага Кючекчията в едно изречение с Бонев, Чико, Гунди е липса на лично достойнство.

    ИЗГОНЕН ОТ ТРЕТА БУНДЕСЛИГА…

    • 6
      6

      Виж сега олигофрен, факта че Майнц оцениха Неделев на 5 милиона говори ли ти нещо? А сега изброй ми футболистите в България оценявани за повече от 5 милиона! Митко в най-добрите си години не струваше и половин милион. И да ти напомня заглавието-Ужасни неща се случват в Локомотив! Пък ти си дрънкай за Неделев, болката от онзи гол няма да мине от това.

      • 4
        4

        Пресен пример, селянино. Илия Груев играеше в първа Бундеслига титуляр за Вердер. Играл е срещу Байерн, Борусия, Леверкузен, Хамбургер. Но никой не го определя за феномен, който никога не се е раждал.

        Как така Тодор Неделев, който няма и 90 минути в Бундеслигата е по- значим от Илия Груев, който е бил там титуляр??? Значи Илия Груев е българския Меси, Роналдо, Мбапе, Холанд взети заедно.

        Димитър Илиев е оценен от неутрални хора, че е по- добър от Тодор Неделев. Това не зависи от теб и мен. ПРОСТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ…

        • 2
          1

          Попитах и пак питам-Кои са нашите футболисти оценени за повече от 5 милиона? Кой къде е играл, играе и ще играе, е много относително. Давай! Имена.

          • 1
            1

            А кой ти е казал, че е оценен за 5 милиона? В кухнята на немците ли си, в килера на Ботев ли? Аз доколкото си спомням, по вестниците писаха 2 милиона, а на вестници не можеш да вярваш много. И 2 да са били, знаеш, че те не са накуп, а с условия, мачове, титуляр и т.н. Та да не се окажат някакви няколкостотин хиляди накрая?

        • 3
          1

          Илия Груев е роден в Германия. Там е учил и там е прихванал от техният манталитет. Така,че сравнението ти с Илия Груев е дебилско и неуместно. То говори само за твоите душевни недъзи

        • Да, и какъв е тоя илия груев, син на баща си груйо, връзкар там и кво, играл в посредствен отбор в бундеслигата борещ се да не изпадне. И накрая кво, от бундеслигата в чемпиъншип в Англия, това прогрес ли е или регрес а, май второто, прогрес би било ако го бяха взели в някой отбор от Премиерлиг.

      • ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

        ЯШАРЕ ПУД МЕНЯ,
        Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

        КО ДА ВИ КАЖУВЪМ АПАПИ? УСРАФМИ СЪ МОШТНУ!!!

        НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!! СИЧКУТУ РОМ ША НЪ БЪЗИКА!!! СЕКИ ША СИ ПРАЙ ТЪ ШАК С НАЗИ!!! ГУЛЕМИ КУДОШИ НЪ УЧАКВЪТ УТ БЛИЗУ И ДАЛЕЧ!!! ГУЛЯМ КАШМЕР!!
        АМА, НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:))))))

  6. 5
    3

    Вай анаа тоз не нъ ле еба с пета на финала на финалите ба?

  7. Страхотна тема, не я разводнявайте с глупости. “След първата купа, ние един час се караме, а хиляди ни чакат да празнуваме”. Знаете ли защо е била кавгата? Е, този, който отговори на този въпрос е истински локомотивец!

    • 6
      4

      Еми след купата последва 6:0 то ако имаше нещо едва ли щеше да ви унижим със 6:0. И това 6:0 го е наредил Бойко хаахха.
      Прост папагал търси да си измисли причина за унижението с Петата. По точно търси вътрешн мир, защото БОЛКАТА ОТ ЗАГУБЕНИЯТ ФИНАЛ НА ФИНАЛИТЕ ОСТАВА ВЕЧНА.

      • 1
        2

        Знаеш, пич! Браво! Всеки ще помни по нещо. В областната група ще живеете от спомени, бъдете щастливи.

    • 2
      3

      Щото някои не беше разбрал, че купата трябваше да е за Ботев, не за Локо, и стана грешка! После всичко каквото се изписа бяха пълни измишльотини и глупости! Ботев бяха по силни, но Локо искаха повече победата, и си я взеха. На следващата година, не беше точно така, но късмета при дузпите ни изигра лоша шега.
      От фен на ЦСКА

  8. Акрапович щеше да има паметник в Пловдив, но вече няма да стане.

    Като говорим за паметници, как върви работата по паметника на легендата, която не пиеше алкохол само когато спеше???

  9. 3
    5

    Защо не питахте Акрапович дали е на мнението на BBC, че на Източен 10 не бива да се провеждат мачове заради гъбите???

    Нещата не бива да се прикриват, а гъбите се виждат и от космоса с просто око. До кога ботевъ ще е галеник на властта и истините ще се премълчават???!!!

    • 6
      3

      Манго я виж теренчето ви и там нещо за троскот викат….🤣🤣🤣🤣🤣

  10. 3
    3

    Акрап, и ти си един интригант, педал грозен, същия като мен си! Не знаеш какво искаш, само глупости говориш, Крушарски е най-великия на всички времена , обичам те купоносителя, а ти Акрап си пълна скрап! Това ти го казвам аз, най-верния и издухан локомотивец на света!

  11. 4
    7

    Защо не извикаха в националния отбор Тодор Неделев??? Има гъби за бране, кал за чистене, хиляди изкочили чимове- работа точно за Неделев Тъпото. Скаран е с четенето, но земеделската работа се отдава и на умственоизостанали като Неделев…

    Вземете Тодор Неделев поне за следващото гостуване- има сакове за носене, вода за раздаване, конуси за редене, калеври за чистене,топки за гонене, кючеци за клатене. Неделев е тъп, но може да се справи, вярвайте поне малко в него…

    • 8
      4

      Хехехе..Ахахах…Темата за Акрапович и циганските изпълнения на Лаута, ама той пак за Неделев пита. Митко игра ли? Колко локомангала играха? Гъбите на Колежа вижда, но тези на джамията в аналния двор на Аграрния-не.

      • 6
        5

        Митко е в Локомотив и му предстои бенефис, не го мисли. Гледай си зеленото сърце от делиормана Тодор Тъпото Неделев!

        • 5
          5

          Митко обиколи половин България преди да дойде при вас. Монтана, Миньор, Реал Трекляно….Митко е при вас защото не става за другаде, а Неделев отиде в Лудогорец след тежка операция и много малък шанс отново да играе! Неделев е един от най-брилянтните, ако не и Най-големия магьосник на тази игра раждал се у нас, и това го казват хора разбиращи от футбол! Ако не беше нелепата катастрофа, Неделев щеше да задмине Гунди, Зума и Чико взети заедно. Факта че го споменаваш всеки ден по 10 пъти, показва какво ви е причинил. Сигурно още сънуваш онзи Гол от центъра.

          • 4
            1

            Братле, ти да не си жълтурския Стикс, не си си пил хапчетата и ти като гледам…

  12. 5
    3

    Ни го показвайте Бруно,.че връщате.кошмарите при индианците.

  13. 5
    2

    Явно Чичовото и помощниците му, са много нива под Акрапович. Крушарски е простоват селски тарикат и му е простено, но Любо изкара много години в Европа и нищо не е научил. Пиргата и той реши да се намеси там където не не му е работата, за да стане циганията още по очевидна.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.