Спартак победи с лекота с 4:1 тима на Димитровград в мач от 12 кръг на Югоизточна Трета лига.
“Гладиаторите” владееха инициативата от първата до последната минута, а мачът започна много ударно като още в 4’ Ариф Ферадов центрира остро и Свилен Щерев с глава откри резултата.
В 17’ отново Ариф центрира отлично отляво, но удар на Тодор Тодоров мина на сантиметри от горната греда.
В 24’ Спартак проведе отлична атака, след като Тодор Тодоров надбяга цялата защита на Димитровград и подаде на Ариф, който на празна врата направи резултата 2:0.
В 31’ Свилен Щерев изпълни отлично пряк свободен удар, като за късмет на домакините топката се отби в защитник и излезе в корнер.
В 36’ при първото си минаване на центъра домакините стигнаха до ъглов удар, а след неговото изпълнение играч на домакините направи резултата 2:1.
На полувреме Христо Телкийски направи две смени, като на мястото на Тодор Тодоров влезе Цветелин Петров, а на Петко Петков – Васил Стойчев.
В 55’ Ариф Ферадов вкара уникален гол от границата на наказателното поле, като със страхотен фалцов удар забоде топката в сглобката на вратата за 3:1.
Веднага след изпълнението на центъра от домакините топката бе върната към вратаря им, който сгреши грубо, избивайки неумело топката и от 30 метра Цветелин Петров прониза вратата.
До края на мача в игра влезнаха Давор Илиев и Валентин Стоилов, а Спартак владееше изцяло инициативата.
Така след поредната наказателна акция на 19 октомври от 16:00 часа Спартак приема тима на Ямбол.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.