Ръководството на Ботев (Пловдив) обмисля да предложи нов договор на капитана на тима Ивелин Попов. Спортно-техническият щаб на “канарчетата” е изключително доволен от професионализма и високото ниво на Попето, който на 26 октомври ще навърши 37 години.

Затова жълто-черните са решили да удължат контракта на бившия национал за още един сезон, в който той да е на терена и близо до отбора, твърди “Тема Спорт“. Настоящият договор на Ивелин Попов е до юни 2025 година. Наскоро играчът обяви, че се чувства в отлична форма и може да играе още преди да сложи край.

Той бе категоричен, че Ботев (Пд) ще е последният отбор, чийто екип ще носи в кариерата си. Попето дойде на стадион “Христо Ботев“ през лятото на 2023-та, след като се оказа ненужен в Левски. Постепенно той взе диригентската палка и се превърна в лидер на “канарчетата”.

Жълто-черните имат и друга идея и намерение относно Ивелин Попов.

Старши треньорът на тима Душан Керкез също високо цени опита на Попето и иска да продължи да разчита на него в отбора. Както е известно, след края на миналия сезон Лъчезар Балтанов прекрати кариерата си и вече е помощник-треньор във втория отбор на Ботев. От ръководството на клуба планират да обсъдят с него възможностите за бъдещо сътрудничество и след края на активната му кариера.

Почти сигурно бившият национал ще започне работа в клуба. Подобен ход е планиран и за нападателя Антъни Уджа, който се очаква да влезе в щаба на Керкез и да започне работа с нападателите. И двамата с Попов заради сериозният им опит са изключително полезни в работата с младите таланти.

6 КОМЕНТАРИ

  1. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, НЕЗБРАВИМ, РАЗТОВАРВАЩ, МОЩЕН НО НЕВИНЕН И УСПОКОЯВАЩ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!! СИЧКУТУ РОМ ША НЪ БЪЗИКА!!! СЕКИ ША СИ ПРАЙ ТЪ ШАК С НАЗИ!!! ГУЛЕМИ КУДОШИ НЪ УЧАКВЪТ УТ БЛИЗУ И ДАЛЕЧ!!! ГУЛЯМ КАШМЕР!!
    АМА, НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:))))))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!

  2. 4
    1

    менИ? Да те еба и неграмотния лилав лаутар!

  3. 3
    1

    Попето играе на приливи и отливи този сезон. Според мен вече му е време, но има кой да преценява. Най-добре да се реши към края на сезона. Тъжно и жалко е, че без него отбора на нищо не прилича. Положението в халфовата линия е критично. След продажбата на Ето’о и тежката контузия на Перера почти до края на сезона не ми се мисли как ще се гонят първите места с Карабельов и Корошец титуляри, а резервите които едва играят за дубъла в Б група няма да ги коментирам. Трябва спешно да се вземе един класен и опитен дефанзивен халф+един креативен зимата. Попето реално няма конкуренция+настоящите халфове са ниска класа, затова още изпъква, не за друго. Последните 2 мача загубихме битката в средата на терена и измъкнахме щастиви победи, но късмета някъде ще свърши. Не вярвам Керкез да е доволен, че загуби 2-та си титулярни деф.халфа Ето’о и Перера, пък не им се взима заместник. Отбора е на добра позиция в момента, ще е тъпо да не я задържим поне, ако не подсилим отбора с качествени играчи и чакаме някакви младежи светкавично да израстат и един пенсиониращ се играч да дърпа отбора.

  4. 1
    8

    Аз съм Попето обичам
    Вашите пари 💸 зелени
    ЦИГАНИН да се наричам
    Първа радост е за мени.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.