Националният отбор на България ще се радва на сериозна подкрепа и във втория си домакински мач от Лигата на нациите. В събота “лъвовете” приемат Люксембург, а до момента са продадени над 8000 билета за двубоя на стадион “Христо Ботев” в Пловдив. Селекцията на Илиан Илиев започна тазгодишното издание на турнира с нулево равенство срещу Беларус, след което се наложи над Северна Ирландия (1:0) и зарадва над 14 000 зрители по трибуните на “Колежа”. Много вероятно е тази бройка на феновете да бъде по-голяма за предстоящата среща, тъй като до сблъсъка има още 2 дни.След изиграването на първите два мача България дели първото място в група С3 с Беларус, като двата тима имат по 4 точки. На третата позиция е Северна Ирландия с 3 пункта, а последен е Люксембург, който дотук записа две загуби.

Вчера ръководството на Ботев Пд разпространи и информация, с която уведомява, че стадион “Христо Ботев” е с IV категория по УЕФА.

Уважаеми ботевисти,

С радост ви съобщаваме, че стадион “Христо Ботев” вече е IV категория по УЕФА. Нашият дом е готов да приеме мачове от най-високо ниво за радост на всички фенове на футбола в България.

Вече повече от две години полагаме всякакви усилия “Колежа” да блести с онзи блясък, който му приляга. Преминахме през много трудности и знаем, че предстои още работа.

Категорични сме, че ще продължим безкомпромисно да следим всяка стъпка от процеса до завършването на стадион “Христо Ботев” – един от символите на град Пловдив.

С уважение,

Ръководството на ПФК “Ботев”

Преди 2 дни буултрасите призоваха за мощно присъствие на стадиона:

Ботевисти, време е да покажем кой е истинският господар на Колежа! Нашият дом – Южната трибуна, трябва да бъде пълна и шумна за мача на националите на 12 октомври! Това е нашият стадион, нашата крепост, нашият дух! Нека заедно вдигнем трибуните и покажем на всички какво означава да подкрепяш не само своя отбор, но и своята родина! Да превърнем този мач в истински празник на футбола и да докажем, че Колежа принадлежи на Ботев! Защото когато се обединим, сме непобедими – и на терена, и на трибуните! За Ботев! За България!

Днес и феновете на Локо Пд напраиха това:

Български чѐда, цял свят ни гледа. Мачът с Люксембург тропа на вратата! Нашата организация ще продължи своята последователност, като ще се съберем на стадион “Локомотив” в 17:30 часа, от там ще се отправим към стадион “Христо Ботев”. Сектор D ще продължи да бъде мястото, на което ще се настаняваме. Няма да има никаква толерантност към разделенията по време на футболните срещи на България! Да браниш родината е задължение на всеки българин. В единението е нашата най-голяма сила! 12.10, 19:00, Ст. “Христо Ботев”. За нас е чест! Идваме!

70 КОМЕНТАРИ

  1. Реально адекватные цены на запчасти Газель в сравнении с магазинами и рынками. Отправка в регионы и доставка по городу.
    Вашему вниманию представлен сайт, всё для Газели по продаже запчастей: Автофурнитуры фургона, бамперов, глушителей, инструментальных автомобильных ящиков, крыльев, рессор и амортизаторов, фар и зеркал, чехлов сидения, тентов, бортов, топливных баков, капотов, спойлеров, рессор и деталей кузова, оборудования кабины и моторного отсека, электрооборудования, узлов и деталей подвески, рамы и декоративных элементов, как навесных, так и встраиваемых в существующую базу, тормозной, выхлопной, приводной, топливной систем, а так же систем охлаждения, управления, освещения. Для удобства пользования сайтом в левом поле размещены названия разделов каталога с активным вызовом списка деталей в каталоге запчастей. На центральной части главной страницы размещены фотографии популярных изделий, названия под ними являются кнопками, нажав на них можно перейти в раздел выбранных товаров, либо к конкретному изделию. Например нажав на кнопу “Коврики Газель” вы попадете на страницу где представлен весь ассортимент ковров, декоративных консолей, подлокотников, полок и других изделий тюнинга салона. Любая ГАЗЕЛЬ запчасть найдется при помощи поиска.

    Ниже фотографий размещены пронумерованные описания разделов. Описания содержат информацию необходимую для сравнения качественных характеристик деталей их особенности. Это должно помочь сделать выбор в пользу той или иной запчасти, при наличии нескольких вариантов с разными ценами,отличными характеристиками.

  2. АРЕ УА ИДВАЙТИ УА БЯГАЙТИ УА ФЪРЛЯЙТИ ДУМАТИ УА ЮРУШ НА ГЪБИТИ УА

  3. 3
    6

    Пак ще е пълно само със селяндури и помаци от околията.

  4. Любчо май че ще си бие камшика, разговорите вече се водят.

    • Следващия собственик на Локото ако не плати на Крушарски 5 милиона, просто ще наследи 5 милиона задължения. Това не е ли ясно?

    • ФК “Прочетен вестник Кюстендил” и Чичо Пенчовите червенотиквеничета се парясват. Не вдигайте кръвното на господин Крушарски, защото ще запали акциите!

    • 3
      1

      Селския нямаше речника изказа на Крушарски, та нищо не остана след него, но след Крушарски ще останат един вагон с бисери по адрес на “гей бандата” и ФК “Затворена страница” Кюстендил.

      • klub 500 не е забравен, В група не е забравена, Б група не е забравена, 10 години без победа в дербито…

  5. 10

    Мургави, като чуете името Ботев е хубаво да станете и да се опъните като струни! Жалки измекярчета! Бедни, изоставени душички! Гледайте си катуна и си ровете тихичко из казаните и кофите!
    Да не ви чупим главите отново на поляната!

    • Миризливи, стойте си в маалите и селата!
      Не идвайте на хубавия ни стадион!

  6. Попитали един пловдивчанин:
    Какво бихте направили, ако попаднете в една затворена стая с лъв, кобра и циганин и имаш пистолет с два куршума.
    Отговор:
    -Ще застрелям циганина.
    Два пъти.

    • 2
      5

      Ти от Гатьо ъкъл ли търсиш?? Ама сигурно и ти си блъскан с правата лопата по врата.

  7. 11

    Давам едностаен апартамент в центъра на Пловдив на този, който ми покаже някакви снимки от честването на 80-годишнината на Локо. На единствената им купена от доказан бандит титла на фланелките пише 1936г., сега излизат с фланелки на които пише 1926г.
    За първи път името Локомотив Пловдив се появява в А група през 1951г.
    Какво става?
    Кой лъже?
    В сайта на Уефа пише, че са създадени 1936г,
    те си пишат 1926г.
    Нямат ли регистрация в съда?
    Да покажат годината на създаването си на документи!
    Измислиха някакви сливания с предишни отбори от Пловдив.
    Искаме документи, а не изсмукани истории и измишльотини!
    Хубава работа, ама…

  8. 2
    10

    Петата и 6:0 са неизличима травма, за цял живот. Постоянното главоболие при мисълта за тях карат хората да нямат здрав сън. Затова локомотивците да не се сърдят и чудят, защо ботевистите толкова ни мразят и искат да ни няма!!!

    • 1
      10

      Всичко започна от онова 7:3 през далечната 1974, после 2004 Локо шампион, жълтите Б група, после 2019 финала на финалите и петата и за капак 2020 – 6:0. Е как да на харесват канарите, като от 70 години сме им трън за всичко. Всички унижения са им причинени от Локомотив Пловдив!!!

      • 1
        10

        Само, че историята започва още по рано през далечната 1964.
        Тогава Локомотив побеждава на стадион Хр. Ботев вечният си съперник с 2:0 след 2 гола на Иван Кънчев.
        Велик мач, в който дори и останал с 10 души на терена (след изгонването на Иван Манолов) любимецът на Пловдив съумява да победи градския съперник на собствения им стадион. Този мач дава на стадиона до Бирената фабрика култовото име “Кънчова поляна”, заради двата гола отбелязани във вратата на Ботев от големия Иван Кънчев.

  9. 10

    На входа ще има обучени кучета да душат за цигани.

  10. Никой не знае къде се заравят и къде излизат.
    Що е то ?

  11. 12

    Класация на футболните отбори в град Пловдив:

    1. Футболният отбор Ботев Пловдив е създаден от колежани. Мястото, където са играели тогава, играят и до ден днешен, се казва Колежа.
    Най-симпатичния отбор на Пловдив. Елитът на града.

    2. Спартак Пловдив е вторият по харесване отбор в града. Само топли пловдивски спомени за Тодор Диев и компания.

    3. Марица е третият по харесване отбор на града. Много хъс и много симпатия съпътстват винаги Кършияка бойс.

    4. На последно място е Локомотив Пловдив. Отбор създаден от комунисти, за да се обере бедният и неграмотен остатък от града и околните села. Със същото име се наричат още 25 отбора от градове, села и паланки в страната. Най-малко харесван от пловдивчани, заради покровителството на властта към малцинствата в крайните квартали.

    • Спартакалии и маринчани са винаги добре дошли на Колежа.
      За другите…утайката на града нямам думи. Никой не ги знае къде се заравят и къде излизат.
      Миризливи, не идвайте на нашия хубав стадион!

  12. 3
    8

    Попето + една кожена шапка ,чист мангал.

  13. 2
    7

    Мангала от В група ботяф, пак мляска лайна . Болен си манго болен,всеки ден по 100 коментара , дъвчеш хуя на ЛОКОМОТИВ.
    ботяф, СПАРТАК, АКАДЕМИК ,ботяф =ТРАКИЯ.7:3. Локомотив -ботяф 6:0, ботяф – Локомотив 0:1.🏆🥊.

  14. 10

    Лаутарите ги потапяйте в белина и хипохлорид преди да бъдат допускани на Колежа, за да не пренасят зарази.
    Тази циганска паплач от лоХОМОтив пак ще излага Майка България.

  15. 9
    1

    ГНУСНИТЕ МИРИЗЛИВИ ЦИГАНИ ПАК РЕВАТ КАТО ВДОВИЦА ЗА ХУЙ ?!?!?! КОЙ ВИ НАТИСКА ЧЕ ЗВЪНИТЕ БЕ ??? КЮСТЕНДИЛСКИ НАВЛЕЦИ

    • 2
      2

      Абе нещастник какви са тези вашите комплекси бе олигофрен какво е това деление не знам аман от простаци като теб точно заради такива олигофрени мноогоо хора не искат да ходят на мачове разбра ли ако си мислиш че си нещо голямо повярвай ми не си 😉

  16. 1
    6

    – Божо, как ще коментираш проблема с гъбите на Източен 10 и стадион Коматево?
    – Ядосан съм, животът е несправедлив, ако тия гъби бяха трюфели на стадиона, щях да си купя още един апартамент.
    – Искаш да кажеш, че е хубаво да има гъби на Източен 10???
    – Разбира се, но трюфели! Аз съм доказал през годините, че знам как се изкарват пари от Ботев!
    – Доказал сте наистина, г-н Христолов знае най- добре!
    – Ех, ех, ей, какви блажени дни бяха с Димитър, на всяко последно число от месеца, когато се отчиташе…

    • 1
      6

      “Ари уей ари уей ари всички!Абе къде е Божо, къде е Божо???!!!”

      Дори след позора в годините на Божо, бултрас търсят него, за да ги поведе в боя. Извод- Божо е най-достойният бултрас!!!…

  17. Локо и Арда имат един стадион
    Мюслита, финансови слуги които се чувстват на градинско парти, а не на мач.
    Информативно тотаджийско духане на супата
    Да се закриват такива отбори
    Толкова глупави ли имат своите фенове.
    Те вече не останаха, де.
    30-40 мангала …
    ….знаем колко им е тежко….

  18. 1
    7

    АЙЙЙЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ ЖЪ ИМА ПЕПСИ И КЮВТЙЕ И КОНДОК СЪЗ ШАПКА С КОЗЕРКА СИЧКУТИ СЕЛЯНИ ЖЪ СМИ НА СРАДЙОНЪТ

  19. Нашите градски миньори (къртици) си мислят че Колежа им е рудник като тяхната мина.
    Да ама не.
    Не сте желани.
    Крадльовци

    • За онзи стадион, на който не бива да се провеждат мачове ли говорим???

  20. Алооо
    Локото оооо
    Това път какво сте си набелязали за крадене ???!!!!
    (Миналият мач на националния отбор феновете на локото откраднаха една топка…
    Преди това на дербито се опитаха да откраднат тоалетна чиния – безуспешно .)

    • 3
      6

      Няма кой да влезе сред феновете на Локомотив и да търси топка. Обаче има един Въльо, който претрепа тарторите на бултрас, правиш ли разликата!

      И да говори за кражба фен известен с прякора клуб 500 е несериозно. Всяка кражба е по- достойна от подкуп, донесъл 13 срамни години на ботев във В група, в Б група и в дъното на А група! 13 години срещу 500 лева на месец! ПРАВИ СИ ИЗВОДИТЕ за каква жълта сган говорим.

      • 4
        1

        Интуицията ми говори, че висшата цел на Стикса е неясна.
        Колко осмисля живота си не разбирам.
        Всичко е на основата на глупостта която е в него
        Статистиката говори че Стикса е най прост.
        Честито му първо место.

  21. 2
    8

    Да го правят вече паметника на пияната легенда. Да се наслаждава на пияната публика .

    • 6
      1

      Е,при гъбичасалата ти майка вече не ходим! След мача сме при сестра ти!🤣

    • 7
      3

      Aнти-българин!
      Мангал долен!
      Предизвикахте си съдбата!

      • 3
        5

        Вие всекидневно обиждате Българската публика на Локо пловдив на ”цигани”.Кои са ”анти-българите” според теб?И недей да кълнеш ,грозно е.

  22. 7
    7

    Стоян канара пита жа има ли пак безплатен омнибус за стрямските юрдаци ва да гоейба.

  23. 4
    1

    А терена каква категория е? Само трибуни правят, а седалки не. Покрива им бил виновен. На крива ракета космоса и пречи. Нов терен трябва в зимната пауза. Ако държавата иска нац.отбор да се радва на подкрепа и пълни трибуни, да вложат в качествен терен. Тука е мястото. В 2-милионна София срещу Люксембург щяха да са 500 човека

  24. 8
    1

    Мангалите няма ли почерпят? Ще стъпят за първи път на Стадион с 4 звезди.

    • И да им заключат тоалетните !
      Само химически тоалетни за миризливите къртици!

    • За първи и последен! Следващото идване на Колежа след 15 години. Успех в Зоните и яко дерби с Трилистник.

  25. 4
    7

    От селата жълтити селяни ,цигани ,копонари,
    мечкадари, да не забравите да дойдете.

    • 7
      1

      А за Левски и Караджата кога? Давай като си започнал. Мангал лилав!

    • 1
      1

      Какво против имаш отбора на Христолов- ботев? Той му е собственик. Изписвай правилно името, вече няма ботев, а ботевЪ.

  26. Редицата на ЛокУту е ясна. Ще седнат през 5-6 седалки и ще напълнят един ред.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.