Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски направи доста интересен коментар, след като бизнесменът Иван Пашов разпространи отворено писмо, с което поиска да преговаря, за да вземе акциите на клубаи.

“Аз от вас научавам за поканата. Това ме учудва. Моят телефон е всеизвестен и го имат навсякъде и чрез медиите да търси покана малко се учудвам. За първи път виждам бизнес да се прави чрез медиите. Аз съм готов на всякакъв вид разговор в името на Локомотив. Този път съм обявил какво търся и търся човек за разговор. Естествено, че той трябва да се свърже с мен, а не аз с него. Обикновено този, който търси, той намира”, заяви пред dsport.bg Христо Крушарски.

Ето какво още каза собственикът на “черно-белия” клуб:

“И на мен това ми се видя странно, но аз приемам. Моят телефон го имат в Локомотив. При мен всичко е открито с изключение на двете години, в които колегите водеха цялата комуницакия. Аз, което съм водил, има счетоводна къща, която води счетовоството. Да отидат да гледат, да видят. Мисля, че нищо скрито-покрито няма в Локомотив. При мен нещата са на светло. Да заповяда господинът. Да отиде в счетоводната къща, да отиде на стадиона, където има документация. Има хора, които са работили преди мене. Не виждам нищо толкова секретно, че да си търсим през медиите контакта. Аз като купувам стока отивам при продавача и го питам колко струва”, добави той.

“При мен всички неща са воденr по закона на Република България. Всичко е правено както трябва, не както аз заварих клуба в хаос. Задълженията, които съм изплатил и има и това, което има да се плаща, също го има. Това, което има да се взима, е в клуба. Аз не съм турил една стотинка от клуба в джоба си. Даже оставям разработен фен магазин, който има 40 000 оборот, който дарих на школата и 40 000 има стока, която я дарявам на школата. Аз никога не съм оставял децата. Когато не бях в Локомотив, аз поддържах децата”, заяви Крушарски.

“Аз съм оставил пари за няколко мача, а това дали ще дам пари за нещо друго си е лично мое решение. Има пари за мачовете. Има до края на сезона поне толкова пари има. За мачовете, но не и заплати”, добави той.

“Аз го казвам за сетен път. В Локомотив Пловдив има останали около 1 милион стари задължения. Не от мен. Аз тази година съм плащал всичко. Около 700 000 съм погасил. 1 милион има задължения клуба, 300 за главница и лихва, хотели, вечери това е изчистено до миналия месец. На мениджъри на разни такива посредници съм плащал задължения. Остават пари, които имат да се взимат от Мичи Нтело около 250 000 евро и Алфа Конте 70 000 евро”, разкри Крушарски.

“Безвъзмездно този път не го давам. Като взех акциите втория път ми ги продадоха. Аз сега продавам клуба, а не го давам безвъзмездно. Аз съм я обявил – 5 милиона. На мен 1 милион лева ми струва това, което съм направил на базата – има документи, който не вярва, да дойде да види. Аз работя с документи, аз на черно не работя”, категоричен е босът на “смърфовете”.

“Ако говорим по медиите ми се струва малко несериозно, не че упреквам медиите. Ако има сериозен бизнес, който трябва да вършим, трябва да седнем да се разберем. Аз съм направил одита с 6 милиона и 600 хиляди задължения. Има фенове, които са истински фенове. Има гробокопачи, да се заровят и да видят с колко го оставиха, колко го дадох на партньорите ми. 500 000 лева само лихви за шест години и сега го оставям с 1 милион задължения.”

“Аз имам търпение. Аз не бързам заникъде. Аз вървя само в една посока – само нагоре. Леко полека, когато ми дойде редът ще си замина. Ако има сериозно предложение, да дойдат ще го обсъдим”, добави той.

94 КОМЕНТАРИ

  1. Гори акциите бай Крюшо, после тегли и клечката на Лаут джамия и да се приклюва с тия натрапници от Кюстендил

    • Локомотив (Пловдив) започна преговори за разтрогване на договора на старши треньора Любослав Пенев по взаимно съгласие, съобщиха от футболния клуб в петък.

      КАТУНЪТ лайнутски се разпада…..

  2. 3
    1

    Добро утро, лайнутски къртици… Копаете ли? Скоро мъките ви ще свършат….

  3. БАТ ВИ ФЕКАЛ БУФЕРОФ ПОТОМСТВЕНИА КЛОАКОМОТИФЕЦ:))))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!!
    НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:))))))))

  4. ПЕНАТА ЩЕ КУПИ ТОТО КАТУНА ,НА ИЗПЛАЩАНЕ .
    НАЙ НА КРАЯ СИ НАМЕРИ МЯСТОТО . ТОЛКОВА МАЧОВЕ ЕДИН ПЪТ НЕ Е РЕВНАЛ СРЕЩУ СЪДИЯТА. 😂🤣😂🤣😂😂

    • Напред къртици…..Пашата скоро ще ви поведе към звездни висини

      Венсеремос…

  5. Как сте, цигани? Мърдате ли още? Да ви го намърдам в сраките лилави.

  6. 1
    7

    Феновете на Локомотив са спокойни за бъдещето на любимия си отбор!Те ще използват,ноу хауто на колегите си от Ботев Пловдив и ще преструктурират или преобразуват,исканите 5 млн. за акциите на клуба до символична цена от 1 лев.

    • Ко речи, ко ?
      Ко речи ма мИрОдийо плешива?

    • В кой Сезон сме на Къртицата? Бай Круши отиде ли на крака при господин Иван Пашов? Кога предстои прехвърлянето на Акциите? Цената все още ли е 5 милиона? Дързост и Красота ще ни се стори по-къс и от На всеки километър в сравнение с този Сериал.

  7. Пуканките се изчерпаха в Пловдив. Тая сутрин ходих до борсата в Първенец, купих 5 кила насипни, американски пуканки, ще има до Коледа.
    И чакаме днешното издание на новия сезон “Къртицата”.
    Кой ще се изказва, кой ще пише отворени писма, кой ще купува, бъзиците и кодошите тук са безценни!

  8. 7
    1

    Сега да чуем и МНЕНИЕТо на един лечител на зъби от Пловдив ??Той атакува остро Крушарски, че няма пари?Въпреки купи, медали, турнири!!!! Това май не става с правене на пломби или продажби на дребно. А знаели дали НОВИЯТ има??? Или сега ще си пасува??

  9. 10
    1

    Събудих се, пак съм същия въшкар като снощи, промяна няма, плешив и грозен, ами да видим за Любимия ми отбор какво ще напишат днес, там ще има ли промяна, дано купоносителя остане, къв е тоя Пашов!

    • 1
      5

      А ти кривоглав си по смешен и от него,лягаш и ставаш със Стикса ми срещнете се да те изплющи едно хубаво та да мирясаш

      • Него живота го е изплющял, плешивата кратуна с плетените Локо пуловери, посмешището на публиката на Локо

  10. 1
    6

    Говедарския как писка, голям смях е. Айде на селов, времето ти в Пловдив изтече.

  11. 7
    1

    Хората са казали-Всичко се връща! Христолини, гъби по терена, В група или още по зле-А окръжна защото ние намерихме продавач за лиценз за В група, ама вие дали ще намерите? Може би Марица Милево, ама малко се съмнявам. Това да ви е за урок!

      • НИЙ ДА ПРУДАВЪМИ БАХУРИ? УТ НАЧАЛУТУ НА ПЪРВИНСТВОТУ НИ НАХАКАХА БАЯ БАХУРИ……….ДА ГИ ПРУДАВЪМИ? ЛАШКЪТ НЪ КЪТ ТРУДУВАШКИ КУЛИЧКИ ПРЕДИ ИЗДАВЪНИ, КОЙТУ НЪ ФАТЯ!!! УТРЕПЪФА НЪ УТ БАХУРИ!!!! ПУФ, ПАФ:))))))))))))))))))

  12. 11
    1

    Пет милиона и курвенският отбор става собственост на друг.Плащаш и кюстендилсият Пришълец става твой.Чрез медии,свирки,уговорки.Плащаш и сметките за ток,вода,храна.Кучката на мафията,дали си заслужава.С 1926 циганина зад гърба.

    • 1
      5

      Кучката е друга,помак скапан,какво ЩЕ стане не е работа на кривоглав бултрас,вие сте създадени само да ви изнасилват Лаута арми за друго не ставате

    • …каза Станислав Стикса, който ако не спре да сере простотии в мрежата и извън нея също ще бъде изнасилен от Лаута Арми, фен фракция която не разбирам защо постоянно намесва във свойте брътвежи зад клавиатурата, при положение че никой не познава от групите в нея. Седи си там при Драго, близнаците Христоскови, и другите железничари и не пиши глупости , да не ти се засрещнат ноздрите!

  13. 11

    Господин Крушарски, вие оповестихте как ще се вразумите, сам избрахте оръжието…

    • 5 милиона имаш ли? Ако нямаш тоя чук в гъзЪ да му се радваш гей-бандит не-на-ебан

  14. 1
    16

    Да започнем кампания за събиране на средства за отбора.. Пловдив е чернобял

    • Вярваш ли си пич? Какво значение има дали Пловдив е черно бял или не? Ако не е, няма да ли да започнете да събирате?

  15. Бонус
    Отстъпка
    Стискаме си ръцете. За мен 4 милиона и половина + 4-5 милиона задължения

  16. Буфери прости, къртици черни ако някой от вас има познати или връзки в нап да помоли да му покажат как ивиен си търсят парите от локото за употребена Ел. Енергия и това го казвам най чисто сърдечно без бъзикане ви ще колко пари дължите на енергото без майтап

    • 311 000 лв има за електричество
      62 000 вода.
      То си го казват хората
      Не са кой знае колко за сериозен бизнесмен.
      Стига да се намери наистина човек с пари

  17. Цирка продължава. Благодарим ви за шоуто жепейци от задния двор на Аграрния :))))))

  18. 11
    2

    Пашов, по сериозно, бе! Как може марката “Локомотив” да струва 0 лева? Та, Ганчев плати 8 милиона за марката ЦСКА. А, всичко останало? Тука, някой пишат, че клуба бил фалирал. Ако е така, взимай го и почвай от нулата. С тире, с числа, с Ъ на края или с един гол ….. в началото. Не, момче, не! Локото е в А група, действащ, с играчи, треньори, вземания и задължения. Няма да се връщам на марката и историята. Продавача е определил цена и то публично. Ми, отиди. Тихо, без фанфари! Поговорете си. И ако ти отърва, потърси медиите. Но, не! Тук всичко е рекет, принуда, блъф, и политика. Това не ти е модерното строителство на жилища, с което събрахте изметта на цяла България в Пловдив.

  19. 10

    До лилчо той и марешки им го каза че са ненужна стока но те мислеха че се бъзикаше с тях но не им казват че са циганска стока сега и крушо им каза че са къртици и няма кой да ги купи

  20. 11

    Дойдохте ми къртици долни на дъртия ми хуй а сега всички от гей бандата подред да ми лапате дъртия хуй казах ли че бизнес през медиите не се прави а тоя паляк е същия мендил като мене веднага 5 милиона иначе сте умрели къртици в А обласна да ми ядете дъртия Гренобъл хуй бързо по казаните за джулезо бъкър и найлон и до седмица парите кеш и ви оставам бакшиш супата да я духате докато я стоплите а и там 100000хилки евро но само кеш без банки

  21. 18
    1

    Всички вие с претенциите я докарахте до тук.
    Не гледахте ЛокоП-в, а гледахте съседите.
    Вие изгонихте истинските фенове
    Сега се оправяйте.
    Обаче не хленчете
    Крушарски е прав.
    Даваше.
    Вие все негодувахте.
    Сега изтръпнахте
    Човека нямаше как да отлага до безкрай.
    Веднъж не го подкрепихте.
    То не бяха декларации и плюнки по негов адрес.
    Никакво уважение нямахте.
    И сега се правите на ербапи и плашите
    Кои сте вие малки пишлигари с татуировки – никои сте!
    Едни Измислени Фенове

      • 13

        Ето ви я грешката, още живеете в минали времена за които само сте слушали.
        Отчаяни деца, които си мислят че са с агресия ще наредят нещата.
        Само приказки от вас.
        Вие сте едни демагози с празни джобове .
        Дори не идвате на мачовете или ако идвате носите само глоби за клуба ни
        Вие сте срам.
        Вие сте жалки.
        Вие не сте фенове
        Циганска изнудваческа мафия

  22. 14
    1

    Лошо
    Много лошо
    Страшно лошо
    Христо Крушарски назад не дава….
    Е ся се ….
    Уважаеми локомотивци, събирайте пари

      • Отворковци.
        Ще подкарате говедата на село Говедарци.

  23. 5
    10

    АМАН ОТ “ЖЪЛТИ ПЕНДЕЛИ “В ТЕМА ЗА ЛОКОТО !
    СЕГА ПО СЪЩЕСТВО: ЦИТАТ КРУШАРСКИ:”ОСТАВЯМ РАЗРАБОТЕН ФЕН МАГАЗИН С ОБОРОТ 40000ЛВ И 40000ЛВ.СТОКА,КОЯТО ДАРЯВАМ НА ШКОЛАТА ! ! !
    СЕГА ДА ПОПИТАМ РАЗБИРАЧИТЕ КОИТО СА ИЗДЪРЖАТ ОТ 2010 ГОДИНА С ОБОРОТА ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ФЕН-МАГАЗИН (ЕДИН ПРОБИТ ФУРГОН) ,ОТКЪДЕ ЩЕ РАЗКЕШЯТ 80 000 ЛЕВА ЗА ДА ГИ ДАДАТ НА ШКОЛАТА? ИМЕНАТА СА 2 :ИВАН ПЛЕШИВИЯ И КОСТАЙКО МАСТОРА !
    ВЪПРОС КЪМ КРУШАРСКИ :КОЛКО ПА И ВНЕСЕ В КАСАТА НА КЛУБА ДРУГИЯТ ТАРИКАТ ,КОЙТО СЕ ЗАНИМАВА С КЕТЪРИНГА НА СТАДИОНА-БОБО ОРЕХА ? ПРИ ЦЕНА 5 ЛВ. ЗА ЕДНА ТОПЛА БИРА ,КОЛКО ОТЧЕТЕ ОРЕХА В КЛУБА?
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е “ЛОКОМОТИВ” ДА ИМА СОБСТВЕНИК ,КОЙТО ДА ПРЕСЕЧЕ ТАЗИ ОГРОМНА ДАЛАВЕРА ,ПРОДЪЛЖАВАЩА ГОДИНИ НАРЕД !
    КРУШАРСКИ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ЗАТВАРЯ ОЧИТЕ ,В ЗАМЯНА ДА СИ “КУПИ”СПОКОЙСТВИЕ ОТ ТЕЗИ ТАКА НАРЕЧЕНИ “НАЙ-ГОЛЕМИ”ЛОКОМОТИВЦИ ! КЪМ ТЯХ ЩЕ ПРИБАВЯ И “ВЕЧНИТЕ СПАСИТЕЛИ”-БРАТЯ АДВОКАТИ КОЛЕВИ ! СЕГА ВСИЧКИ ГОРЕИЗБРОЕНИ СА ПЪРВИ ВРАГОВЕ НА КРУШАРСКИ ,И ПЪРВИ “ПОМАГАЧИ” НА ПОРЕДНИЯТ ЧОВЕК С ПАРИ ЗАЯВИЛ НЯКАКЪВ ИНТЕРЕС КЪМ ЛЮБИМИЯТ НИ ОТБОР !
    КРАЖБА ЗА ОГРОМНИ СУМИ ПАРИ ЗА СМЕТКА НА КЛУБА И НА ГЪРБА НА ВСЕКИ ЕДИН РЕДОВИ ФЕН НА “ЛОКО” !
    ДОКОГА ? ? ?

    • 13
      1

      Ти в ред ли си бе
      Че кой пие бира, при това топла на нашия стадион
      Не виждате ли че никой не купува и тениски.
      Самите ние сме срам.
      И после изкарваме Крушарски виновен.

    • 2
      3

      Кво орехи и мастори бе пробит!? Ти дори и прякорите или имената не им знаеш правилно, разбрали бе Костайко Запознат Орехов! Да те еба в мишката!

      • 4
        3

        ЕЙ ,ТАШАК ЧЕТВЪРТИТ КАТО НЕ ЗНАЕШ КОИ СА ПЛЕШИВИЯ,МАСТОРА И БОБО ОРЕХА,КОЙ СИ ТИ И КАКВО ОБЩО ИМАШ С “ЛОКОТО”? ПЕДЕРАСТ НЕЩАСТЕН ,НЕЕБАН ОТ ВРЕМЕТО НА ПРИСТИГАНЕТО НА КРУШАРСКИ.ХАЛКАТА ТИ МАЙ Е ХВАНАЛА ДЕБЕЛА ПАЯЖИНА,ЗАЩОТО МАЙ ГО ПРЕДПОЧИТАШ УСТНО!ЗА ДА ТИ Е ПО-ВСУСНО ?НЕЩАСТЕН ЧИКИДЖИИЯ.

        • 2
          1

          Ти знаеш ли ги бе, вкиснал? С Бобо учихме в Тхвп-то , Плешивия и Стайко ги познавам още от 90-те от “Трабанта” в Кичука ,и “Металиката” на Бате Васко на Гребната! Откъде се появихте разни татуирани и назобани комплексари да ми говорите за ултрас и други глупости, или си от ония комплексари където не могат да си намерят място по трибуните на Лаута!
          Че и на гореспоменатите хора ще дава оценки, ами иди и лично им кажи че не си съгласен с това което правят, и оттам при Думанов, да ти оправя зъбите, в най-добрия случай!

    • АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ И САМО ДА ДОБАВЯ,ЧЕ ТЕ НИКОГА НЕ СА ПЛАЩАЛИ ТОК,НАЕМ,СОТ И Т.Н. И ПРЕДИ ГОДИНИ КОГАТО КОКО ДИНЕВ ИМ ПОИСКА ОТЧЕТ И ДА ОТЧИТАТ ПРОЦЕНТ ОТ ПЕЧАЛБАТА,(А ТЯ НИКАК НЕ Е МАЛКА ЗАЩОТО ЕДНА ТЕНИСКА С ЩАМПА Е 4-5 ЛВ.И СЕ ПРОДАВА ЗА 20) И ТЕ БЯХА В ОСНОВАТА ДА ГО ИЗГОНЯТ, КАКТО И КЕБАПЧИЯТА.ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ.ПО ЦЯЛ СВЯТ КЛУБОВЕТЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ФЕН АРТИКУЛИ!ЕВАЛА ПИЧ,ЧЕ ГО ПОСТАВЯШ ТОЗИ ВЪПРОС!

  24. 5
    5

    Крушарски, а колко струва фалирал клуб?

    Хем няма пари да издържа отбора, хем иска да спечели пари от продажбата.
    При това много добре знае, че ако не плати 3 заплати и “стоката” ще се разбяга. Не се ли научи през годините?!

    Този си пати от инатлъка. Можеше да постигне много повече предишните години ако не беше такъв твърдоглавец.

    • 3
      4

      При така заявени претенции…
      По общи сметки Локо по себестойност струва около 9 300 000 милиона…
      Над девет милиона…
      И това до онзи ден…

  25. 12
    1

    Г-н Крушарски: Аз като купувам стока отивам при продавача и го питам колко струва”
    ЖП неудачници вие сте ” СТОКА”.
    Стока “беси” с лилави венци.
    Ха ……ха…….ха.
    Никой не ще тая вмирисана “СТОКА”.
    Развалена бракувана мухлясала ” СТОКА”.
    Кривоглава вагонджийска ” СТОКА”.

  26. 11

    Тъй като вече имах техните телефонни номера, им организирах среща.
    Срещата ще бъде на свещи, поканих оркестър Джалма да свирят софт кючеци. Осигурени са също коктейли секс он дъ бийч.
    Нека романтиката да ги води в преговорите!
    Хаир да е!

  27. 5
    13

    Тоя ще се наложи да го принудим със сопи да се разкара. Също като навремето Наков.
    Не подарявал!!
    А за колко го купи, бе охлюв?!

    • 3
      5

      Коцето Думанов и адвокатите братя Колеви му дадоха акциите срещу 1 лев. Това може да се провери. Но тези 2 милиона които Говедарския казва че е дал за базата, няма как. Тоя селски тарикат ни взима за балъци. С 2 милиона досега трябваше да са готови поне 2 терена заедно с трибуната и съблекалните под нея. Май наистина ще се наложи да го изгоним с бой тоя михлюз.

  28. 10
    1

    6 МИЛИОНА И 600 ХИЛЯДИ. Леле Мале и продължават да се трупат и задължения и лихви. Нищо добро не ви чака за в момента. Като сложиш и 3 милиона /айде да не са 5 милиона/ за Крушата,това значи че някой трябва да дойде с пара от 10 милиона готов да плаща.

  29. 9
    5

    Аз имам търпение. Аз не бързам заникъде. Аз вървя само в една посока – само нагоре. Леко полека, когато ми дойде редът ще си замина. Ако има сериозно предложение, да дойдат ще го обсъдим”, добави той.
    Браво господин Крушарски. Разплакваш ги жълтите

  30. 11

    Крушарски според мен е наясно, че реалния интерес не е от Пашов и ще си държи на 5-те милиона. Сериалът навлиза в нова сюжетна линия….”преговорите”. Останаха ли пуканки някъде, верно ?
    Забавното е, че новият изп. директор на Спартак Варна – Ванката Кирилов беше дясната ръка на Сотков в Локото.На въпрос на Дарик проявява ли Сотков интерес към Спартак, Кирилов каза, че не иска и да чуе повече за футбол. Защо ли ?! 🙂

    • 6
      8

      Споко. Фен клъбът ще помогне. Ще направи акция за събиране на пари в помощ на Пашов.Пловдив е чернобял.. Какво са 5 милиона?

      • 12

        Как ще събере фен клуба от 2 хиляди ромляни – 5 милиона бе шизофреник? Вие си живеете в собствен свят, ама скоро ще сте там където ви е мястото!

  31. 5
    11

    Дъртият е пътник. Пашов идва, индианците треперят.

  32. 2
    11

    Круша дай някой лев за наще маймуни щот бананити свършиха пък еврейна пари за добитъка не дава.

  33. 10
    2

    Круши, мОтай ги, трупай дългове, изтребление за циганите.

    • 3
      8

      Те през това време Лаута арми ще трепи помаци,майка ви дейба кривоглава всички при ТоЗко в Солун

      • 5
        2

        Ще трепят на майка ти путката, боклук цигански, ебаха ли ти майката с винкела в главата на Ленинград питам? Майка ви дейба и женичките Лаута рънърс

        • 1
          3

          Ми кът са женички тогаз що избегахме кой каде види на ул. Богомил ва? Нели сми повичи?

    • 2
      7

      Те през това време Лаута арми ще трепи помаци,майка ви дейба кривоглава всички при ТоЗко в Солун

  34. 9
    1

    Няма управия. Цирка продължава

  35. 7
    4

    Кво слагаш минуси бе плешивец, ще те спукам като те видя на Лаута смотаняк!

    • 5
      1

      Бат Томов Плаза,уя щи налаза! Таквъз сфирка щи напраа,чи ща отведа рая

  36. Еби им майката, Круши на всичките. Мърков и него Еби.

  37. 4
    9

    Смотаняк дърт, ако не се разберете с този човек по твоя вина , щото приказките са ти в повече, огън да те гори, теб и всичките ти слуги и подлоги!

    • 6
      1

      Аз съм му една от подлогите, нещо проблем ли е , а? Аман от биткаджия в нета!

    • 6
      1

      Млък къртицо дръглива! Га ми смуча топчаците ни рива!

  38. 9
    1

    Официално: Стадион “Христо Ботев” получи висока категория по УЕФА

    • 3
      8

      Ами бягай към Рогоша.
      Жълт спермояд.
      Гълтай лайна на Гомнежа.

      • Ходи се шлякай в родното ти място циганската махала на Кюстендил. Да не забравиш и майка ти,пък и щерка ти ако имаш,не че и на синът ти няма да му разпорят….

      • За да спая локуто шти дам на идин ут фас да наибе мойту нероден дъштеря

Коментарите са затворени