С отворено писмо до мажоритарния собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, до черно-бялата общност и медиите, излезе бизнесменът Иван Пашов.

Предлагаме ви отвореното писмо на Иван Пашов без редакторска намеса:

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МЕДИИТЕ, Г-Н ХРИСТО ГЕОРГИЕВ КРУШАРСКИ И ЦЯЛАТА ЧЕРНО-БЯЛА ФУТБОЛНА ОБЩНОСТ В ГРАД ПЛОВДИВ

Уважаеми привърженици на ПФК „Локомотив Пловдив“,

Уважаеми господин Христо Георгиев Крушарски,

С настоящото отворено писмо се обръщам директно към Вас, с оглед вече изразените от моя страна през изминалата седмица желание и воля да подам ръка на клуба, както и да бъда активна част от черно-бялата футболна общност в град Пловдив.

Множеството медийни публикации, интервюта и изявления както на г-н Крушарски, така и на други пряко ангажирани и свързани с ПФК „Локомотив Пловдив“ лица, подбудиха и провокираха различни реакции и емоции у всеки, който милее за идеята, каузата, идеалите, историята и традициите на ПФК „Локомотив Пловдив“. Като човек, който е изваян, дисциплиниран и израснал със спорта още от ранна детска възраст, аз самият не бих могъл да остана безучастен към бъдещето и съдбата на ПФК „Локомотив Пловдив“.

Въпреки изявлението ми пред пловдивските медии през изминалата седмица и заявения от мен реален интерес към закупуването на акциите на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД и развитие на клуба занапред, към настоящия момент не съм получил обратна връзка или предложения за провеждане на среща от страна на футболния клуб или лично от г-н Крушарски.

Поради тази причина си позволявам да отправя и настоящата покана към господин Христо Георгиев Крушарски, в качеството му на действителен и мажоритарен собственик на капитала на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД, като вече заявявам не само интереса си, но и волята да участвам в провеждането на среща, на която да бъде разгледана и обсъдена възможността да придобия притежаваните от г-н Крушарски акции. Изразявам готовността си да бъдат ангажирани квалифицирани специалисти, които да направят одит и оценка на икономическите и финансови показатели на клуба, с цел да се внесе максимална яснота при воденето на преговори и достигане до взаимноприемливи за всички страни условия при евентуалното придобиване на собствеността върху капитала на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД.

Изразявам желанието си да възстановя стабилността и спокойствието в клуба, да вложа решителността, предприемчивостта, средствата и енергията си, да създам поле за развитие и траен прогрес както в полза на институцията ПФК „Локомотив Пловдив“, така и за всички, които са неразривно свързани с черно-бялата идея.

Уважаеми господин Крушарски,

Искрено разчитам, че настоящото писмо ще постави началото на ползотворен и градивен диалог помежду ни, с който да успеем да установим реалното правно, финансово и икономическо състояние на клуба, възможностите за закупуване на притежаваните от Вас акции и извеждането на ПФК „Локомотив Пловдив – 1926“ АД до нови славни моменти в историята на клуба, част от която с големи букви е и Вашето име, особено в навечерието на наближаващия 100 – годишен юбилей на футболния клуб.

Уверявам Ви, че заявените от мен инвестиционни намерения са трайни и са насочени към развитието, благосъстоянието и прогреса на ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД.

Надявам се, че с оглед публично заявената от Ваша страна категорична позиция, че желаете да продадете акциите си в „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД, ще срещна Вашето съдействие и поканата за провеждане на среща и стартиране на разговорите и преговорите помежду ни ще бъде уважена, като посочите кога и къде ще е удобно за Вас да се срещнем.

Изразявам готовност на срещата да присъстват и личния ми юридически съветник адв. Никола Иванов Шопов, както и адв. Стефан Светославов Петров – управляващ съдружник от екипа на Адвокатско дружество „Демерджиев, Петров и Баев“ – дружеството, което съм избрал като водещо за извършване на необходимото проучване на правното и финансово състояние на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД, което проучване следва да бъде в основата на голяма част от въпросите свързани с инвестиционните ми намерения за закупуване на акциите на „ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ – ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ – 1926“ АД.

тел. за контакт – 032 398 888 и 0885 405 228

66 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!!
    НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:))))))))

  2. 3
    3

    Изглежда свестен човек, забогатял с ума си, а не с нещо друго :))))

    • 10

      Защо не се поразровите малко из търговския регистър за да видите отчетите на фирмите му? Този човек няма възможност да издържа Спартак Пловдив, пък камо ли Локомотив. Поредната пионка на няКОЙ, който ламти за милионите от обществената поръчка.

      • Че каква е разликата между Спартак и Локото? В момента Никаква! Локото с единия крак са в Зоните, така че дори са по-зле от нас.

      • 1
        2

        И така да е , а какво направи Крушарски от обществените поръчки? Гледаше си бизнеса, и нищо не инвестира в Локомотив , затова сега аути да го няма!

        • Ами него го няма ма. Сирачета ва устай ч’вяка.

  3. 11
    1

    Тоя е ебати и смешника. Такъв циркаджия и смешник няма

  4. 10
    1

    В навечерието на 100 годишнината! Ех,как си минава времето само , днес си на близо 90 , а утре вече на 100! Колкото повече остаряваш, толкова по бързо върви времето

    • Ахаахха.
      Верно е…утре можи и на 110

  5. 11

    Зад този седи Петелков.Тоя няма пари да си плати заплатите на 10 те работника.
    Феновете да поразпитат дали е бил в затвора и белото.
    Крушарски ще ви се види пред тоя като шейх Мансур.

  6. Пашов ли е или най-обикновена Пешка, взела се за офицер….няма значение. Важното е, че още не ги е взел локото и вече стана за смях на цяла България с това “писмо”. Имиджовите щети са неизбежни, за всеки захванал се с отбора на малцинството и ако е поне малко умен, колкото и да не личи по снимките, ще си даде реална преценка какъв таралеж ще си сложи под възглавницата.

    Утре да му напишем едно отворено писмо, че го каним да преговаряме, щото мислим да си купим апартамент от него. Ебахти и резила!

  7. 11

    Иванеееее, не си цапай ръцете с тези.
    Послушай патило.
    Но ако имаш 5 милиона ще ти ги взема

  8. 10

    Дръзки изяви за хора с пари
    Интересно.
    Човек който е решил да инвестира сериозно,
    не прави такива изяви

  9. 10

    Тоя палячо си прави реклама.
    Поне си даде телефона за тези които търсят апартаменти на хартия 80 м2 …които в действителност са 35 м2 щото другото вероятно е общи части.
    Паркомясто , т.е 4/2 метра асфалт 20 Хил еврака
    При това без скоба и без възможност за маневриране, щото до теб и пред теб е наблъскано друго паркингче.

  10. 10
    3

    Жалко за Локомотив ! Крушата не е цвете , обаче , купи , медали , финали , Локото беше тежък и труден отбор за противниците ! Този гн сега , някой го ръчка , той те е от калибъра на Лаута , дори не е от калибъра на Крушарски ! Аз съм си Ботевист , но не се радвам за неразбориите при комшиите ! Много е съмнителен този тип , видно е , че има някой зад гърба си и до рамото си , но защо му е да влиза в това блато , като той е купешка ракия , а не яка домошарка

  11. 10
    1

    Ах как мечтая тоя да вземе жп емигрантите.
    Ще има рев декларации, закани, пребити и обезчестени потници и много мноооого смях. А ДАНО.
    АМИН.
    А ДАНО.
    пашов бизнесмена 🤭
    🤪
    🤣
    Бизнесмен…….Ахааааааахааахааа.

  12. 13

    Смях…Представям си тоя с бялата якичка ако вземе буферите яо декларации и медиини изяви ще са. Крушо ти каза, намери му тел., звънни му, уговори си среща и ходи да преговаряш. На жена ти чрез медиите ли си я канил на срещи? 😀

  13. 12
    1

    Така.. да обобщим – ако искате да си купите апартамент от Пашов, не му се обаждате, ами пишете отворено писмо и чакате той да се свърже с вас. Боже мой!

  14. 11
    1

    Тоя нормален ли е.Купувача търси продавача ало строителя като продаваш апартаменти нали казваш цена и купувача те търси за зделка евентуално.Крушарски по Гонк си каза и тел даже

  15. Купоносителю, не си отивай!
    Нежно те гушкам!
    За коледа съм ти изплел пуловерче с еленчета.
    Не ми разбивай сърцето купоносителю мой!
    На кой ни оставяш!

  16. 13

    Оставете малцинството да се оправя и да минем към двете добри новини за по-големия и успешен клуб от Пловдив, които незнайно защо липсват в този иначе папагалски сайт.

    Първо – стадион Христо Ботев вече има категория 4, въпреки писанията тук, че Павел Колев бил казал, паркинга н’нам си какъв бил и т.н.

    И второ – Георги Николов вече тренира след тежката кунтузия и лека полека ще влиза във форма.

  17. 3
    9

    Много правилно постъпва Пашов, иначе тоя пак ще почне да се върти,ама мен никой не ме е търсил,няма реален купувач,и т.н.т.

    • 12
      1

      Абе вие сте някакви супер измислени герои. Ти като искаш да си купиш нещо, в магазина ли отиваш или чакаш магазинерката да дойде у вас? Купувачът трябва да потърси продавача и да не се прави на луд, тъй като телефона на продавача от днес го знае цяла България.

      • 1
        6

        Абе приятелю,това всичко е добре обмислено,нали трябва да се даде гласност,и да бъде поставен под натиск,не си мислете,че Пашов не знае какво,и защо прави.

  18. Аз съм готов на всякакъв вид разговор в името на Локомотив.

    Христо Крушарски пред Дарик радио.

    Много е загрижен за Локомотив.

  19. 11

    Вече съм се насрал вкъщи, не знам какво да правя, няма да се беся , че нямам пари за въже. Аз като един верен фен НЕ искам този анонимник начело на любимия ми отбор! Искам Крушарски тъпака , да досасипе отбора докрай, така както ме съсипват жълтурите от подигравки!
    Целувам те купоносителю, приготвил съм ти пуловер с нашите цветове за зимните дни когато няма да си вече до мен!

  20. 2
    9

    умници от селата , това писмо има за цел да бъде поставен на тясно крушарски , защото и с сотков въртя сука и и видяхме какво стана . сега пак ли ще увърта две години . иска ли да продава или не . пашов пишел по медиите , атой от 3 седмици не спрял, да ни плаши по медиите с неговите 5 милиона , даже от аржентина

    • 7
      1

      Неграмотник, бегом марш на училище!

  21. 10

    Драги участници,
    Новото реалити “КЪРТИЦАТА” е в ход. Поради огромният интерес пускаме анкета. Въпросът е:

    Кой е КЪРТИЦАТА?

    Моля, гласувайте онлайн, изберете някой от участниците!

    1. Ванчо семкаджията
    2. Ганча от Микре
    3. Илко Вратарчето
    4. Митко Коледара
    5. Ат. Озонов
    6. г-н Бонбонев
    7. Чичовото
    8. Зъболекарчето
    9. Наков
    10. Биската с параболата

    Печелившият от анкетата ще има специален подарък от клуба. Подаръкът е подсигурен от Фен Клуб Локомотив и е:

    Половината от стойността на акциите или цифром 0.50ст.

    Благодарности за участието!

    • 4
      8

      Ази избирам Петата и 6те бахура те ма обладаха най добре и искам още и още

  22. 8
    1

    Пичове, Крушарски си каза телефона в ефир по Дарик. Пашов си го е написал в писмото. Освен сега някой смел лаутар да им звънне на двамата и да ги покани някъде на първа среща.

  23. 10

    Пуканките свършиха…Сега и зъболекарят ще се намеси..

  24. Слушайте Крушарски по Дарик. Току що си каза телефона в ефир!

  25. 8
    4

    Поредния ЛАЛАДЖИЯ. Ако си сериозен пращаш адвоката при адвоката на Крушата и така нататък. Това през пресата е повече явно пиар акция. Несериозно е този подход

  26. 9
    3

    За какво е това отворено писмо? Да не би Пашов да не може да намери телефона на Крушарски? Просто трябва да изпрати секретарката си до Лаута и ще се сдобие с номера му.

    Комедията е тотална! Крушарски казва – никой не ме е търсил, Пашов – Ице звънни ми, те ти номера ми.

  27. 10

    Пашов, ти на контрагентите и партньорите си такива писма ли им пишеш, когато искаш да преговаряш?
    Намираш телефона на Крушарски и му звъниш. Така правят мъжете.

      • Вече цяла България знае телефона на Крушарски след като си го каза в национален ефир.

  28. 11
    1

    Г-н Пашов, КОЙ стои зад вас? За всички е ясно, че вие нямате достатъчно пари за издръжката на Локомотив.

  29. 7
    1

    Целта на обръщението по горе е, не бизнес предложение, а осигуряване на обществен натиск върху Крушарски. То, в България така се прави, но на локомотивци ще кажа само едно: Внимавайте какво си пожелавате.

  30. Този човек сериозно ли публично си е изтипосал телефона?
    Предполагам вече има съобщения от поне 100 човека, представящи се за Крушарски :)))) Но кой е истинския?! Коя е къртицата?
    Започва нов сезон от цирк Лаута, ухаа 🙂

  31. 12

    Отговор:

    Уважаеми Иван Пашов,
    Иванчо, пиле шарено, никой не е чувал за теб чоджум!
    Трябва ми солиден купувач, а не семкаджия!
    По живо, по здраво!
    Твой Ристю

  32. 2
    4

    анаа пак са задава черно бяло робство , ша ода да ми зашият дирника , не ща вечи бахури

    • Къртицо, не бързай, че може да се удариш в бетон.

  33. 3
    6

    Няколко линейки изхвърчаха с бясна скорост към родопската яка.

  34. 5
    5

    Стоян канара тази вечер пак ще набие двете чавета и Фатмето ва да гоейба.

  35. 8
    2

    Акциите на Локото не струват и 1 лев. За да съществува това АД трябва собственикът да налива непрекъснато огромни суми. Бюджетът на клуба е 5-6 милиона на година, а приходите са много малко.. дори с всички трансфери напоследък не стигат и до половината на разходите.

  36. 8
    1

    Кога ще е отговора?
    Отивам за пуканки.

  37. 7
    5

    P.S.
    Уважаеми господин Христо Георгиев Крушарски,
    Най-любезно Ви моля да закупя акциите за 1 лев.
    С уважение:
    Ваш Ванчо

  38. 6
    3

    БАТЕ СИГАН НИИ ПАК БЕЗ ТАТИ КОИ ШЪНА ХРАНИ БАТЕ СИГААНН

  39. 5
    3

    Интересно писъмце е написано от името на г-н Пашов. Забавно ще е, какво би показал един дюдилиджънс в Локото. При всички положения няма да стигне до пазарна цена от 5 милиона лева, тъй като това АД има много малко приходи и големи разходи, което означава, че е непрекъснато и неизбежно на загуба или с други думи не струва и 1 лев.

    Тук възниква въпросът, защо му е на г-н Пашов да инвестира, че и да наеме скъпи адвокати?? Той не участва в търга за трибуната. Там, до колкото видяхме, печели Рудин.

    • 6
      4

      Моето момче, така наречения от теб Хъмпи има годишен оборот от 20 милиона лева. Много си далеч от това ниво, за да оригиналничиш.

      • 4
        1

        Многознайко я погледни публичния регистър и търговския също и после си ги пиши тези измислени 20 милиона

        • 2
          3

          Пахахах ти си идиот бе!! Точно от финансовите отчети на фирмата на Крушарски са числата! Боже слез и си прибери вересиите!

    • 11
      2

      Даваш 5 милки, пием по една Крушовица, стискаме си ръцете и по живо по здраво. Не е сложно. Чак и преговори…

Коментарите са затворени