Феновете на Ботев (Пловдив) от групата Yellow black power – Botev Plovdiv поискаха незабавна оставка на треньора на дублиращия отбор Доминик Бершняк.

Причина за реакцията на привържениците е безобразната форма на дубъла, който е на предпоследно място и има девет загуби в последните десет мача във Втора лига.

Ето пълното изявление на феновете:

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!

На Доминик Бершняк треньор на Ботев (Пловдив) II.

10 мача без победа за дублиращия отбор под ръководството на този словенски треньор по футбол. Искаме незабавна смяна на този треньор. Нека тимът бъде поет, воден и трениран от друг треньор.

Спрете с експериментите. Тези момчета имат нужда от кадърен, можещ и знаещ треньор. Човек, който има ясна представа и стратегия за развитието на нашите юноши от дублиращия отбор на Ботев Пловдив!

15 КОМЕНТАРИ

  1. ГА НЕ Е НЕГЕР ДА СА МАЩА БАХГО Ф СЪРВОЛА

  2. 1
    1

    Не знам кой пише от името на цяла една група, но да си гледат песните и паленето на факли. Гледайте първия отбор да върви. Резултите в дубъла не са от голямо значение. Нали се сещате, че отбора така или иначе не може да влезе в А група? Да, ако изпадне във В ще е кофти, щото много от резервите които сега ритат в Б група няма да им се играе във В. И аз съм съгласен, че този треньор е пълен некадърник, но не мислите ли че от клуба не го наблюдават и оценяват работата му? Това което се случва при мангалите трябва да ни е обица на ухото. Който плаща, той поръчва музиката. Ако Зингаревич се направи на обиден на феновете един ден и реши да си тръгне, какво правим? Викате Пимко ни чака с отворени обятия

  3. 1
    1

    Стоян канара пита, ава а га жа изметем тоя измекяр Душанио.

  4. 8
    1

    След толкова изиграни мача и толкова много загуби явно треньора е за смяна.
    Вижте другите втори отбори как играят !
    Има таланти, но само със загуби как се израства във футбола?
    Сменяйте “специалиста” и друг с друга енергия да поеме отбора.
    Най-добре да е българин , лошото е , че в школата няма нито един достоен и качествен треньор.
    Всички са “мишлета” докарани от бай Трифон който е най-големият мишок.
    За развитие и голям футбол трябват мъже а не “мишлета ” ….

  5. 8
    1

    Този Мършляк не е никакъв треньор. Вижте му визитката само. Като играят повече българчета там, сложете български треньор. И доста от дълбоките резерви на първия отбор играят там, но без никва мотивация. А и състава е доста небалансиран. Няма ляв бек и ляво крило примерно, та се налага да преквалифицират играчи. Но там резултатите не трябва да са водещи. Но ако дубъла изпадне от Б група, а тетия отбор от В, няма смисъл от 3-ти отбор. Да играе само дубъла във В.

  6. 7
    2

    И двата отбора са скандални, а треньорчето на третия да си ходи пак при селският от Хасково .Голям тандем са.

  7. 11
    1

    Антон Зингаревич много лесно оставя да бъде подвеждан. Този треньор има ли поне малко чест и достойнство?

  8. 7
    2

    Ако това е нивото на нашите младежи, не африканчета, скоро и марсианчета ще чакаме да заиграят. Ако е до треньора, сменяйте го незабавно! От това което лично съм гледал от началото на първенството и Втория и Третия отбор са пълна скръб.

    • 4
      1

      Тези момчета в първия кръг победиха Миньор в Перник. Има нещо друго….

        • 3
          1

          Тото,само ти ли незнаеш. Онези тримата с лаптопите винаги си тръгват усмихнати след мач на дубала,незнам защо не се намеси прокуратурата

Коментарите са затворени