Душан Керкез има и една въпросителна около състава си. 48-годишният сърбин ще умува до последно кой да води атаката срещу Левски.

В последния мач Алекса Мараш се превърна в герой за жълто-черните, донасяйки успеха с 1:0 над ЦСКА 1948. Черногорецът се появи като резерва в Бистрица, а Вини Трибуле стартира в нападение.

Сега двамата могат да разменят местата си и французинът да бъде използван като жокер, съобщава “Тема спорт”.

35 КОМЕНТАРИ

  1. Защо излъгахте,че билетите за мача с говедата са продадени?То стадиона празен,ако знаех щях да отида.Жалко.Сега остана и да паднем,и аре бегай.

  2. Да еба и жълтите селяци, блокораха целия град заради шепа прости олигофрени дейба и боклуците недоебани

  3. След мача на буферите с разградчани, Пирко Илков дали ще има повод за радост след като загубят с 5:0. Нали според помощниците на Супен Любо, Пурко се радвал.

  4. 4
    1

    Крушарски за базата: Елате да ви покажа документите бе хубавци! Спрях финансирането на клуба, една стотинка няма да дам повече

    😂😂😂😂

    • Бях на гости на футболните клубове Америка Минейро и Атлетико Минейро и те ми казаха какви са тези нападки и обиди срещу теб. Това преля чашата на моето търпение. Преди 5 години ги изтърпях, лепяха плакати по моето село, псуваха и т.н. Аз съм си селянин, защото съм от село Говедарци, не го крия това.

    • Ако някой иска да преговаря с мен, ще го направя с най-голямо удоволствие. Чета, че някакви фенове се снимали на базата и питали тук ли Крушарски е дал един милион. Еми елате да ви покажа документи бе хубавци. Те ако знаят колко струва такова нещо.. аз все пак съм го направил икономично.

      😂😂😂😂

  5. “Вчера се разделих с футболистите на Локомотив Пловдив, това беше последната ми среща на “Лаута”. Все още никой потенциален кандидат за нов собственик на клуба не ме е търсил, включително нямам никакъв контакт със строителния предприемач Иван Пашов. Който има намерение да поеме Локомотив Пловдив, може да ме потърси и аз ще отговоря”, коментира Крушарски.

    • Ахахаха твърда е на майка ти путката, корава работа че е изсрала такъв урод с кратуна като кубчето на Рибик.

    • Ти само виж утре да няма някоя ръчичка в Разград , да ти еба майката завистлива гурлива

  6. Станьо, Тъпак, няма ли да пожелаеш успех на Левски днес? Мокър пясък да платиш? Знам, че клечиш в храстите… излез и хвърли тежката си карма.

  7. В Ботев в момента има два големи проблема – имаме нужда от още един наистина добър централен защитник, тъй като Там е много бавен и добър централен нападател като Наско Илиев или Бароан… и ако може крилата да започнат да подават вместо да се опитват сами да играят до края.

  8. През седмицата Генчев каза много неща, с които демонстрира тотална липса на спортсменство. Още два отбора отпаднали от битката за титлата, без Ивелин Попов Ботев спечелил само 1 точка, ако играели като с Арда щели да вземат безпроблемно победата…

    Заслужава да загуби днес и да разбере, че в нашето първенство има само един отбор, който е в борбата за титлата и това е Лудогорец. Докато на Домусчиев не му писне, не виждам кой ще успее да измести Разград от първото място.

  9. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    ПАК НЪ ЯБАФЪ. ЛАШКЪТ НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА ОСМИ УЗУНДЖОФСКИ ПОЛК!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ, РЪГА БАХУРИ КЪТ ЗА ПУСЛЕДНУ!!!
    ВЪН КРЪВУЛОЦИТЕ УТ РОМСКИА КЛОАКОМОТИФ! ВЪН УТ УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ КЛОАКОМОТФФ!!!! КЪДЕЕЕ СА БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА?!!!!
    НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФ, НАПРЕШ ДУГАНИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))

    • АСАН УТ МЕРИЧЛЕРИ МЛОГУ УБИЧАШТ КЛОАКОМОТИФ СЪС СЕРСЕТУ!:)))

      Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
      НИЙ СЪ БЪЗИКЪМИ С КРЪВУЛОКА КРУШОНИ, АМА ТАКЪФ БАХУР ША ИДЕМ КЪФТУ НИ СНЕ СЪНУВАЛИ!!!! ТАКА ШИ НЪ ИЗЛАШКА, ЧИ И ОТ В ГРУП НЕМА ДА ПОЧНИМ!!!! УТ КУКЛИН ША НИ СЪ СМЕЯТ!!!
      НАПРЕШ ХРАБРИ ДОГАНИ! ПУФ, ПАФ!:))))))))

  10. 2
    5

    Стоян канара каза, че въпросителната е дали ще на бъхтът с питъ или с бахури ва да гоейба.

  11. 4
    1

    Трябва да започнеш с Трибуле , а от 65 минута да пуснеш Мараш !

  12. Направо се чудя с какъв акъл буферите се занимават с Ботев Пловдив? Малко ли са им дертовете, та имат сурат да се навират тук?

  13. Славия навлиза във форма, Черно море загуби мач, Левски са във форма от ден първи…..Да видим какво ще постигнем срещу тези три отбора. Това ще е истинския тест. Успех! Напред и нагоре!

  14. 2
    9

    Керкенез, не вземеш ли мача, направо си отивай в босна. Слабите отбори от долната част на таблицата всеки може да ги победи.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.