Крумовград 0 ЦСКА 1948 завършиха 1:1 в първа среща от 11-ия кръг на efbet Лига. Серкан Юсеин откри още в седмата, а Евгений Сердюк изравни в 50-ата минута от дузпа.

Домакините започнаха силно двубоя и откриха резултата още с първата си възможност в седмата минута. Джунейт Али получи от Серкан Юсеин на десния фланг, задържа добре топката срещу Райън Бидунга и избра точния момент да изведе именно Юсеин в наказателното поле, който финтира Радослав Кирилов и след това от малък ъгъл стреля между краката на Петър Маринов за 1:0.

Само 43 секунди след началото на второто полувреме ЦСКА 1948 поиска дузпа за игра с ръка на Лукас Сантана. В ситуацията Радослав Кирилов се пребори за топката пред наказателното поле, след това влезе отдясно в него и опита да центрира, но кълбото се отби от разпънатата дясна ръка на Сантана. Първоначално реферът отсъди корнер, но след преразглеждане на ситуацията със системата ВАР, в продължение на няколко минути, посочи бялата точка. С изпълнението се зае Евгений Сердюк, който не сбърка, пращайки топката в левия ъгъл на Янко Георгиев, който се хвърли на другата страна – 1:1.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.