Скаути на Ботев (Пловдив) обикалят цялата страна, за да гледат млади играчи, които да привличат и развиват в дубъла си.

Tе постепенно ще се опитат да ги налагат и развиват и в първия отбор, за да ги продават.

В списъка на Ботев са попаднали двама играчи ма Спартак Плевен, съобщава “Тема Спорт“. Това са 16-годишният централен нападател Ивелин Николов и 16-годишният атакуващ халф Мишел Таиров.

Не е изключено през лятото те да се озоват в Академията на клуба. Николаев и Таиров редовно попадат в групата на Спартак Пл във Втора лига, като вече дебютираха в професионалния футбол.

10 КОМЕНТАРИ

  1. АСАН УТ МЕРИЧЛЕРИ МЛОГУ УБИЧАШТ КЛОАКОМОТИФ СЪС СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    ПАК НЪ ЯБАФЪ. ЛАШКЪТ НЪ КЪТ ТЪПЪНА НА ОСМИ УЗУНДЖОФСКИ ПОЛК!!! КОЙТУ НЪ ФАТЯ, РЪГА БАХУРИ КЪТ ЗА ПУСЛЕДНУ!!!
    ВЪН КРЪВУЛОЦИТЕ УТ РОМСКИА КЛОАКОМОТИФ! ВЪН УТ УТБОРА НА СТУЛЮПИНУУ КЛОАКОМОТФФ!!!! КЪДЕЕЕ СА БЛАГУДЕТИЛИТИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА?!!!!
    НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФ, НАПРЕШ ДУГАНИ!!!! ПУФ, ПАФ!:))))))

  2. 1
    5

    НАЩА СКАУТ СЛАГА ЕДНО КЛЙОН БАНАНА НА 5 МЕТЪРА И КОЙТО НЕГЕР ЗЕМИ БАНАНИТУ ДУВАДЯ Ф БОТЕВЪ

  3. 2
    2

    Истината е, че в момента никой в Европа не иска да дава пари за българи, във футбола българин е синоним на провал/пари на вятъра. От друга страна африканчетата се представят много добре и сса търесни – според мен трябва да продължаваме да залагаме на тях.

    • Абсолютно. Само изгледах репортаж с Добруджа… изключително непрофесионално отношение, подариха елементарни топки, не гонят топки, не им се тича, а това са момчета на 18-19 г. Кайзер щеше да набие някой. 99% от тези деца нищо няма да стане от тях. Той Колев затова беше отстранен сигурно – мързел и лоша дисциплина. Само дето набутаха 300к € за него

  4. 4
    1

    Хахаха. Как си ги представяте Митю Младенов и Наско Пашев да обикалят страната??? Най-вероятно са ги гледали на Коматево на мач срещу Ботев 2 и сега казват, че обикалят ЦЯЛАТА СТРАНА. Сигурно Трифин Пачев е поръчал тази статия за да оправдае хранилката за тримата.

  5. Г-н Платек, хубаво е, когато клуба има политика, осигуряваща му самоиздръжка чрез привличане на футболисти без пари или за малки трансферни суми, а после продажби, които пълнят касата, ама резултатите Ич ги няма. Кой ще обърне внимание на играчи от последните отбори на Б и В група. Втория и третия отбор са последни в групите си. В първия отбор, освен африканчетата, друг младеж не се вижда. Един от най-скъпите ни футболисти, по разни там тарифи, е преотстъпен на последния в А група. Къде ви излиза сметката? Вие си знаете и дано сте прави.

    • Степонавичус е грешен трансфер. Имай предвид, че в никой клуб няма 100 процента успеваемост. Реал Мадрид купиха от Челси Азар за над 100 милиона, които отидоха в коша… купиха Йович за 60 милиона и те в коша…

      Хубаво е, че се гледат българи. Лошото е, че те отстъпват с много на играчите от Виста, които дойдоха в България на турнир и го спечелиха убедително.

      • Взех отношение по темата, защото е мъка да се гледат и втория и третия ни отбор. До играчи ли е, до треньори ли е? Ама това което се показва е пълна несъстоятелност.

        • Не може да станеш футболист с 1 час тренировка. Ние, като бяхме малки, играехме по цял ден футбол в квартала.. ей така, за кеф. Сега игрищата са празни. Просте децата ни са пренаситени и презадоволени, а от такива деца успешни спортисти няма как да станат. Трябва да си гладен, за да се хвърляш да тренираш.

          • То деца няма, камо ли футболисти. Рядко има семейство с две деца. После идват електронните джаджи и за улицата и топката няма време. Райския газ и чалгата допълват картинката след това.

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.