“Не е лесно! Особено след като повече от месец се налива напрежение в съблекалнята. Говорим за това, че трябва да мислим за футбол и да игнорираме страничните фактори. Това обаче при всички случаи не е оправдание. Днес имахме много брак в играта си. Изоставаме по много показатели и затова днес загубихме. Не искам в момента да коментирам нефутболни неща. Когато се наложи, пак ще дам мнение по другите теми. Убеден съм, че играчите ще се справят и ще мислят само за футбол, но първо трябва да работим върху нашите грешки. Аз си обичам професията, харесвам си отбора. Всичко с времето си. Работа, диалог, анализи… Така се случват нещата. Не спечелихме точки, загубихме точки, които искахме. Трябва да работим и да се подобрим. Получаваме абсолютна подкрепа от феновете. Не трябва да изоставаме футболистите нито за момент. Благодаря на всеки, който идва на стадиона и продължава да бъде с нас.”

16 КОМЕНТАРИ

  1. Няма какво да благодариш ами си забирай некадърното синче и си хващай пътя към София.

  2. Това може би е последният мач в живота на ЛП за Локомотив Пловдив

  3. Май си спрял да си пиеш хапчетата олигофрен миризлив.

  4. Той да хвърля кърпата ,ама с Тея дърводелци (изключае трима,четирима) ,и Господ да стане треньор същия Уй!!.

  5. ЖП ЕМИГРАНТИ
    Свиленградски истински майни.
    Ямболски аристократи
    През далечната 1936та се даде възможност на жп труженици от Търколибуркан, Сливен и други мегаполиси да закупят на преференциални цени ведомствени жилища около релсите на град Пловдив.
    Градската среда и ред не ги прие защото бяха прости диви селяци. Това породи у тях комплекс който ги преследва и до днес.
    През същата 1936 си направиха и фк и го назоваха на тяхния бог довел ги по градските земи – локомотива. Дълги години му носеха храна и вода, докато не разбраха един по един че неще да яде и да пие.
    Новосъздаденото фк разполагаше с футболисти машинисти и кюмурджии които не се къпеха често поради гена си, което пък накара наделяващите източните покрайнини на Пловдив роми да припознаят в тях братя.
    Така се роди тази любов между фк локомотив и ромските ултраси за която Зума(лИгИндарИн състезател на клубъ) подробно разказа наскоро. В последствие разбрали колко е глупаво за патрон на отбор да позваш теглителна единица(например вол или магаре в случая локомотив), преименуваха неофициално фк-то на Юве от италианския фк Ювентус. Пловдивското(съвсем) Юве.

  6. Пенев: Имам да взимам 200 хиляди неустойка. Докато не я взема, ще си дъвча дъвка по 8 часа и не ми дреме.

  7. 5
    2

    Изоставаме по много показатели???????????
    КОЙ е виновен за това, ве цървул? КОЙ? От вчера ли си треньор? Некадърник с едно мъдо, груб селски бек, некадърник с дъвка в устата като проститутка след поредния минет. Боклук червен, свиня непоръбена.

  8. 6
    1

    Аре ве, голем тренер, хвърляй кърпата. Никъв уй не става вече от теб

  9. 10
    1

    623 човека всичко на стадиона
    – 22 на терена
    – 3 съдии
    – 2 фотографа
    – 3 човека до входа
    – резервите на двата отбора
    – Любо Пенев и някакъв Томи
    …….
    Определно под 500 човека милеят за Локомотив П-в

    • В това число са и феновете на Крумовград!

  10. 8
    1

    ,🤣😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂💩💩💩💩💩💩💩💩💩

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.