Христо Крушарски обяви, че напуска Локомотив Пловдив с високо вдигната глава и няма как да се върне в клуба. Това той направи специално пред “Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

“Ситуацията в Локомотив Пловдив е доста тежка за мен. Разделям се с нещо, което съм творил 9 години. Никога не съм бил в такава форма за такива действия. Този път чашата на търпението преля. Аз си събирам багажа и си тръгвам от Локомотив с високо вдигната глава”, заяви Крушарски.

Собственикът на “черно-белите” сподели и какво го е накарало да вземе това решение:

“Аз доста обиди съм преглътнал преди 4-5 години, но сега малко ми дойде в повече. Едва ли един човек, който налива пари във футбола, трябва да се отнасят някои хора, не всички, защото има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат. Това ще доведе може би до много хубав край за Локомотив Пловдив.

Всичко дойде от момента, в който започнаха да валят обидите към мен. Аз съм доста търпелив човек, хора като Коце Думенов и това ми го написа и Наков. Няколко човек, те искат да седнат на коня да го яздат, но без да го хранят. Потърпевши ще са децата, футболистите и общността на Локомотив”

Относно изискванията на част от феновете, той отговори: “О, боже мой. Колко пъти съм им предлагал да вземат да го направят. Колко пъти съм им предлагал да управляват заедно. Има и живи хора. Не само да говорят глупости, вече ми е смешно да ги слушам. Аз съм правил няколко събрания, даже на последното си говорихме на тази тема. Попитаха ме дали имам против някой да дойде да управлява. Къде е този човек? Аз нямаше да се поддам на провокацията, защото акциите са в мен. Аз мога да правя с тях, каквото си искам. Няма да се поддам на никакъв натиск и заплахи. Аз съм оцелял в най-трудните години, пък сега да се плаша от някакви, които не са дали един лев за този отбор. Не са си купили карти, билетите им били скъпи – боже мой. С голямо разочарование си тръгвам. Локомотив ми беше като дете и съм се грижил за него”

Христо Крушарски обяви, че чака 5 милиона лева, за да даде клуба, като той обсъди и тази тема.

“Аз тази оферта съм я обявил на предишните сбирки, явно им е къса паметта. Аз им казах, че 1 милион съм дал за базата, 2 ще дадат отгоре и си тръгвам. Тази година съм похарчил 1.8 милиона и сега си търся петте милиона”

“Всеки си има глава на раменете и всеки си решава сам. С тези хора съм работил толкова години, сигурно съм заслужил тяхното уважение и те моето. Попитайте футболистите, дали има нещо, което не е така от това което казвам. Аз тук в латинска Америка видях колко работят треньорите, те спят на треньора, а нашите идват за по 50 минути претупват и си тръгват. Ние не правим тренировки, ние убиваме времето и гледаме да си вземем парите”, заяви Крушарски относно въведеното работно време на треньорския щаб.

“Ние с Любо сме си приятели отдавна. Но приятелството няма общо с приятелството. При мен близките са най-газени”, заяви още той.

“Да му мислят тези които ровят. Тези които искат Крушарски да си тръгне и той си тръгва и той няма да се върне. Аз приключих с Локомотив. Говорих си с Бонев вчера, каза че му е тъжно и жално. Има хора, които ги боли, мен също ме боли. Има стотици лоялни хора към клуба. Тук не става въпрос за Христо Крушарски, а за Локомотив Пловдив”

Да кажат тези които ни докараха до това положение. Да излязат с имената си. Аз разбрах кои ровят напред-назад, обикалят като кучета пред касапница да търсят спонсори. Кой ще дойде да го плюете? Какво им пречи вратарят? На 20 години, играе нормален футбол. Знаете ли каква е истината според мен? Тази история върви заради тази проклета трибуна, която трябва да я построи някой. Тук има хора, които искат само да лапат, а не да дават”, допълни Крушарски.

“Изчакайте малко, с Пиргов сме докарали футболисти. Има доста футболисти, Локомотив има най-добрият отбор, който е имал от мойто време. Тези хора искат някой да купува нещо, а да не знае какво. Аз не взимам на кило. И съм докарал футболисти, от които ще печели Локомотив, а не Христо Крушарски. Не съм взел един лев от продадени футболисти. Има счетоводство, хора, които са работили с мен и това може да се провери. Аз си тръгвам с вдигната глава и изобщо Локомотив е затворена страница”, беше категоричен бизнесменът.

“Може да ми дожалее само за децата. Защото тези деца аз ги издържах през цялото време, докато не бях в Локомотив. Аз лично плащах заплатите на треньорите. Затова те излизат с такава позиция”, заяви той.

“Трудно би ме накарало нещо да се върна. Трябва да ме удари чук по главата, за да се върна. Няма как да стане. Да влезе Коце Думанов, да извади от собствения си бизнес милиони и да ръководи”, завърши Крушарски.

79 КОМЕНТАРИ

  1. АСАН УТ МЕРИЧЛЕРИ МЛОГУ УБИЧАШТ КЛОАКОМОТИФ СЪС СЕРСЕТУ!:)))

    БЕС ИНТИГРАЦИА, СПАДЪМИ ВЪФ В ГРУП!!!!!! С КИСТИНДИЛ ПРИКЛЮЧИФМИ………….ДА УПИТЪТ СЪС СУФИЙСКИТИ БУФЕРЛЯЦИ???? И УНИА СА ТАНТЕЛИ, АМА АКУ СЪ УБИДИНИМ ДВАТА КАТУНА, СТАВЪМИ СИЛА!!!!!!…………………ПЪК И АПАПИТИ УТ КОНДОФРЕЙ ША УДАРЪТ ИДНО РАМУ! ПУФ, ПАФ!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!

  2. 2
    1

    Той няма пари за футбол и сега си търси причина да избяга,че иска и пари. Селска работа. За детските школи не е плащано от два месеца. Не знам защо треньорите твърдят обратното. Скоро ще се разбере

    • Крушо, не го мислете. Той си има един терен в Тракия, иска 5 милиона, ще вложи още пари в един жилищен комплекс и ще си избие даденото!

  3. 1
    3

    Комсомолски секретари не ни трябват. Вземи си и Чичовото и прав ти път. Идват избори, ще ни вземат.

  4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    2
    1

    ВЪН КРЪВУЛОЦИТИ УТ СТУЛЮПИНУФСКИА УТБОР!!!! ША ЗБИРЪМИ ДЖУЛЯЗУ, АЛУМИНИУМ, ТНЕКЕ И БАКЪР И ША ДУКАРЪМИ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ, ПАФ!!! НАПРЕШ АПАПИ!:))))))))))

  5. 3
    2

    Жъ прудавъм козата на негу. Шъ давам парата на негу. Ама без коза трябва да еба жената на негу.
    Саде локу и сиганскъ баницъ ду гроп

  6. 4
    4

    Тръгвам си от Локомотив!

    Дай Боже,

    И не поглеждай назад.

  7. 8
    2

    Обичам те, целувам те нежно по врата и леко завъртам езичето в лявото ушенце. Как така ще си тръгнеш,на кого ме оставяш!?!

    • 7
      1

      Тоя цървул Мърков сърдечен удар му докара тая новина,деба и кълнящата циганка измислена

  8. 8
    5

    Вън всички потници от Лаута, докараха ни до просешка тояга! Крушарски с теб сме !

  9. 8
    4

    Да отдадем заслуженото на господин Крушарски! КУПИ И МЕДАЛИ при него !Сложи на място продажници като Акрапа и Камбура.. Да си жив купоносителю Крушарски..

  10. 7
    1

    Цигани, стига писахте тука, ми излезте и идете на стадиона да си почетете истинската легенда-Аян Садъков.

    Голям футболист, голям човек! Идете занесете цветя на паметника, покайте се че сте такива глупави тутманици, посипете си главите с пепел и всичко ше бъде наред.

  11. 9
    12

    Абе Говедарски тарикатино, ти хората за малоумни ли ги имаш. От пет години ни будалкаш че ще правиш база за школата и още нищо няма. Два милиона бил дал за базата. За толкова пари всички терени до сега щяха да са готови. Кого лъжеш бе майка ти проста да е..а. Пет милиона искал. Пет бахура ще вземеш и ще те изритаме с шутове от Лаута.
    Бруно направи отбор от нищото и ти донесе купи, медали и сума ти пари. Но ти разпродаде целият отбор и прибра мангизите. И така година след година, докато ни доведе до сегашното състояние. И имаш наглостта да кажеш че напускаш с гордо вдигната глава, а? Долен селски тарикат.Вън от Пловдив.

    • 7
      3

      Чак да ти стане жал за потните мангали и техните цигански драми.Сега вървят някви слухове за мистериозен бизнесмен от Първомай,който щял да ги вземе ако Говедареца сгъне катуна,не ми се вярва на тия клюки ма дай да видим

      • АС ща ги взимам. Ша са местим в Кюстендил и ша си сменим името на Манчистир.

  12. 5
    2

    Начи реално приятели, Локото може би ще бъдат спасени от основната си фенска маса, т.е. Вълчовците и Айшетата от Столипиново.
    Замислете се-никой не го ебе за шепата потници, които се пишат пловдивчани, НО масата фенове от Столипиново са сериозен електорат и като нищо ще стане така че заради тях да спасят любимия им клуб.

    Тва е няква поетична справедливост-потниците, истинските майни съсипаха отбора, а Джалмите и Едерлезите от Столипиново-изгонените от стадиона ше го спасят.

    Басмикайката и драма, турските телевизии ше се избият да наддават за сценария.

    А може и да не стане, щото реално тея от Столипиново предпочитат хард кеш и ако им платят достатъчно ше кажат всички че с жълточерната идея лягат и стават, всичко е възможно.

    • 2
      2

      Изгрев бойски мангал,Челсито ви вкара в Столипиново и тримесеца ядохте,пихте и се дрогирахте с ниско кествена циганска дрога!Кио са мангалите ,бе кривоглав жълтур,в центъра на Столипиново имате от 4-те клуба само вие имате фен клуб?

    • 2
      2

      Изгрев бойски мангал,Челсито ви вкара в Столипиново и три месеца ядохте,пихте и се дрогирахте с ниско кествена циганска дрога!Кои са мангалите ,бе кривоглав жълтур,в центъра на Столипиново имате от 4-те клуба само вие имате фен клуб?

      • 4
        1

        Ниско кествена хахаха СТОЛИПИНО Е СА-МО ЧЕР-НО-БЯЛ! 😂😂😂

  13. 8
    2

    Къде е оня идиот дето пише “няма по-тъп от бултрас”? И другия идиот с питити и бахурити и той нещо бегал. И другия идиот дето мрази жълтото и той го няма. Толкова теми за Локото тука последните 2 дена и няма и няма… Мммм даааа…. Гробна тишина…

  14. 7
    2

    Да обещаят на Шиши изборна победа в Пловдив и веднага ще им прати Данчо Ментата за президент.

    • БАТ СЕЛИМ УТ КОНДОФРЕЙ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))
      5
      1

      СИЧКУ ЯМ, НУ ША ЗАПАЗВА НА НЕГУ……….. РОМСКЪТА ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И КРИСТАЛНУ ЧИСТЪ ДУША! ДА СИ УСТАНИМ ЗА ПРИМИР НА УПШИСТВОТУ!!! ПУФ, ПАФ, КЕНЦ!:)))
      КЛОАКОМОТИФФ Е НАШ!

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

      АДАШ, НА НИКУЙ НИ МУ ПУКА ЗА НАША ЛУБИМ РОМСКИ КЛОАКОМОТФФФ!!!
      ДО ГУШИТИ СНЕ В ЛАЙ НАТА!!!!! ПАРОВОЗА СЕ ПРИВЪРНА Ф ЛАЙ НО ВОЗ!!!!
      ЗГИНЪФМИ! ФТИДИ КОНЯ Ф РЯКАТА!!!………..ПУФ, ПАФ!:))))))))))))))

  15. 12
    2

    Вземи си и недолюбваната мастия Станислав Стикса! Посмешището от Лаута! Плешивия страхлив неудачник, дето след мача чака 24ката с двайсет хлапета за Смирненски, да не го познае някои жълтур. Клоуна на Трибуна Бесика. Все пак той едно време рева и за Коко, сега реве и за тебе, вземете напуснете и двамата, от мишки и л@йнари няма нужда на Лаута!

  16. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    ИНТИГРАЦИА Е НУЖНА!!! Ф ПРОТИВИН СЛУЧАЙ СИ УСТАВЪМИ …НЕНУЖНИЦИ!!!
    ПУФ, ПАФ, КЕНЦ!:))))

    • БАТ ВИ ФЕКАЛ БУФЕРОФ ПОТОМСТВЕНИА КЛОАКОМОТИФЕЦ:))))
      2
      1

      Ф ТОЗ ТЕШЪК МУМЕНТ ЗА НАЗИ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ, ТРЕБВА ДА УСТАНИМ СПЛУТЕНИ И ДАН СЪ ДИЛИМ НА ФРАКЦИИ, ГРЕБЕНАРИ, ВРЕТЕНАРИ, КОШНИЧАРИ, КРУШОВЧАНИ, КОПАНАРИ,…………………….И Т.Н.!!!! ПРУДЪЛЖАВЪМИ ДА СБИРЪМИ ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИНИУМ, ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР И ГЛЕДЪМИ НАПРЕШ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ЗАПАЗИМ РОМСКЪТА ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И КРИСТАЛНУ ЧИСТЪ ДУША! ДА СИ УСТАНИМ ЗА ПРИМИР НА УПШИСТВОТУ!!! ПУФ, ПАФ, КЕНЦ!:)))

  17. 8
    3

    Дал 5 милки, дал, а колко взе от тотото. Говедарска мастия???

    • 4
      2

      Не, те версиите за това колко е дал се различават във всяко интервю.
      Началния анонс беше 20 милиона, които той като реалист човек осъзнавал че няма как да си върне и искал 5.

      В следващите интервюта излезе тезата че е дал 1 милион за базата, която аз не знам къде се намира и какво за 1 милион има на нея и искал да му дадат още 2 отгоре че да кандиса на сделка. Плюс това бил дал 1.8 милиона за отбора тая година, та искал 2-със закръгляне.

      Изобщо при Крушарски математиката не е съвсем точна наука и има много импровизации.

  18. 5
    3

    Ходи давай пари на Левски, самозабравил се ракетчик, маймун прост…

  19. 9
    6

    Със същата схема (напускам локомотив), накара Б.Борисов да ти подари купата 2017год, сега изнудваш сините венци, (неподвласни никумо) да ти правят свирки за да си големият бос… Духай супата, би казал едномъдият… А ма ха, те ще ти дават наклон на ХУЯ.

  20. 5
    3

    Няма страшно, идват избори, някой ще бъде “убеден” да издържа отбора

  21. 6
    3

    Като нямаш пари да издържаш отбора , много ясно , че си тръгваш. При Крушата винаги е имало проблем и цигании с плащанията, щом Бащата, който никога не е напускал Пловдив замина в друг град. Преди привкваше други да плащат , сега вече окончателно не може да издържа клуба. Въпросът е дали ще напусне достойнство и ще останат приятните усещания от купи и победи или като говедарски мангал ще напусне с цигански развод и истерии. А за нов сериозен собственик , нали е голям бизнесмен , нека потърси, само че неговият кръг е от циркаджии като него и сред тях сериозен спонсор няма.

  22. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    2
    2

    БАТ ВИ ФЕКАЛ ВИ КАЗА ПРЕДИ 2-3 ГУДИНИ. КАШОНА УСТАВА ЗА СПЪРТАК И МЪРИЦА! СТУЛЮПИНСКИА УТБОР УТИВА Ф КОНДОФРЕЙ. КИСТИНДИЛЦИ НИ ГУ ИСКЪТ ШТОТ МЛОГУ СМЪРДЯЛ НА КИНЕФ!!! ЯБАФА НИ АНАТА!! БАТАЛЯСАФА НЪ!!! ПАРОВОЗА СИ УТИДИ ..ПУФ, ПАФ, КЕНЦ!:))))())

  23. 4
    5

    Вижте сега, ежедневните закачки и ебавки са едно. Но положението, в което се намират Локото, е брутално. Не скачайте върху паднал човек/отбор, или каквото и да е. Кармата е кучка и винаги го връща тъпкано. Абсолютно гарантирано ! Това е към ботевистите.

    Към локомотивците, споко. Има лъч надежда. Дочувам от пловдивския ъндърграунд, от достатъчно сериозни хора, че хора от една точно определена група общински съветници (не е ГЕРБ, нито Узунов) вече са се ангажирали и преговарят с техния човек от София, да помогне на Локото, поне временно, докато си стъпят на краката. Мисията трябва да е успешна, защото няма да е добре за никой , един от топ клубовете в България (оставете фенщината), просто да изчезне ей така. Познати лица пак могат пак да се заемат с оперативното управление на Локото, евентуално.
    Но май първо трябва да минат изборите, защото работата и залога в държавата е ДЕБЕЛА, ако се сещате за кое точно трябва да се сещате.

    • 7
      4

      Кво значи няма да е добре за никой?
      Кой ги определи като топ клуб тея мишки?
      С какво съществуването на лаутарите в полезно за БОТЕВ?
      Някоя от лилавите маймуни да е проявила съчувствие към нас по времето на Христолов?

      КУР ЗА ТЕХ! Да мрат в лайна! Закривай!

      • 2
        3

        На пук на вас няма да изпаднем плъх заразен!! Единствените ако им се случи нещо подобно ще изпаднат са жълтите курви на крайните квартали ! Ебетесипутката майна …на Лаута няма да имате възможност да се биете сами помежду си … ще влизате с предварително счупени китки !

        • СторИ си една злобарка, малкия, много си нервен нещо.

          • Как ще съм нервен … казвам какво очаквам да се случи ! А когато дойде момента ще си бъркаш в счупения нос!

        • ахахаха ахахахахахахах къде си бе смешник, ела да ми чупиш хуя от свирки…

          • На теб майка ти преди да си легнеш си играе с малката ти биба … признай си плъх-спринтьор!

    • 4
      1

      Като какъв ще помага, който и да било , като собственик е Крушарски , айде малко по сериозно,човека от София има едни излишни милиони , звучи смешно даже трагично , познатите лица са всъщност вечните месии , които не се долюбват от половината фенове та и повече, по скоро интриганти и лапачи , гарантирано трябва да се говори с Крушарски преди каквото и да било иначе е несериозно

      • 2
        3

        Видяхме ли се сега, Великите пловдивски селяндури! Има човек от София, или от Анадола, или от Русия, няма значение, но не и от Пловдив. Тук няма! Тук има избрани случайници, на които им се дават един пари, едни поръчки, едни изпълнения, от които могат да обират каймак за себе си и семейството, но нямат право да направят нещо голямо и велико за Пловдив. Нали помните Пимко какви ги гълчеше: Ще изгоним Руснака и ще се съберем девет души да даваме за Ботев. Курец ще дават! Нещастници. поставени, управляеми от столицата идиоти. Да, Богати! Но, зависими! Така ще е и с Локото. Пловдив? Градът с милион жилища и тройно повече случайно попаднали хора, за които този град е нищо повече от хотел. Без нормална инфраструктура, без значима индустрия, без собствени финанси и без всичко за което се сетите. И на шести септември вдигайте тост за великия княз и готованковците до него, на които подарихте цяла държава!

        • 1
          2

          Тва за идустрията няма как да ти е ясно циганино. Айшето като стори три свирки за по левче – ей ти два хляба един път ядени.

    • 5
      1

      В тая линия на разсъждения според мен слабото място е “поне временно, докато си стъпят на краката”.
      Как точно се очаква да си стъпят на краката? Ако имаше смисъл и пари в тая работа, Марешки нямаше да си тръгне, неелитека?
      Ако имаше смисъл и пари, Крушарски щеше ли да си тръгне?

      Пловдив не е София, има място само за един елитен отбор и той не се казва Локомотив.

      • 1000 лева цена на билета и тогава ние феновете сами ще издържаме отбора.

    • Даааа,Петлешков с дрогата и черното тото,ще ни оправи.
      Айде мерси!
      Ако визираш Таки,той се отдръпна от Левски та с нас ли ще се занимава?
      Всичките пропаганди и разрухи,тръгнаха от хората на ” Големия бизнесмен”-Петлешков.
      С този престъпник,нищо добро не ни чака.

  24. 7
    1

    Никаква милост за тея подчоввци!

    Чико
    Тоско
    Челсито

    Кво ли не омърсиха циганските боклуци.

    СМЕТКАТА ВИНАГИ ИДВА ПЛЕШИВ МАЛОУМЕН ОЛИГОФРЕН!

    • 2
      2

      Плешивия олигофрен не е представителна извадка за всички фенове на Локото. Има и нормални хора, които страдат от ситуацията, така както и ботевистите страдахме по време на управлението на Селския. Време е да си научим урока , всички заедно, и да не се радваме на чуждото нещастие, защото колелото се върти постоянно. Днес са Локото, утре може пак и ние да сме в тяхното положение.

      • Тея дето описваш не пишат и не четат тука.
        Туча са само гнусни маймуни, КУР ЗА ТЕХ ако се сещаш

  25. Нито някой ще даде 5 милки , нито пък Крушарски ще се стегне и нещата да са професионални в клуба ! Много е зле положението и нивото разграден двор сега като спре и всякакви плащания и дори домакинство не може да се организира каво ли гостуване разходите вървят ежечастно

  26. От сега да си знаете. Следващото пловдивско дерби е много вероятно да не завърши, както това се случи вече преди време при Мъри Стоилов. Целта е Локото да не загуби с двуцифрен резултат.

    Отделно на пожар се търсят пари и вероятно ще се намерят някакви. Въпросът е кога ще се намерят, колко и за какво ще стигнат?

    • Ако буферите паднат няколко мача преди дербито( което е твърде вероятно да се случи) то няма да се играе! Те това 6:0 ще го пазят с цената на жалкият си живота. Именно купата на купите и 6:0 им изяде главите,тъй като за тях това е Еверест. Изгубиха желание да изискват повече от собственика, треньора, футболистите. Спряха да ходят на мачове и постепенно стигнаха дотук. Занулиха се те, а не ние както доскоро смятаха. За съжаление простите момчета между тях са повече от разумните. То не че при нас е по различно де. Трябва ние да внимаваме и да не допускаме това да се случи и при нас .

  27. 1
    2

    Пичуи нии са бъзикъми с буфирити,амъ чак мии кофти зъ тях бе майка му дейба

  28. 5
    1

    Който може са бяга и да се спасява скоро положението няма да се оправи ще става по зле този еба майката на всичко ами и стадион още няма което е още по лошо

  29. 12

    Къртици
    Кучета пред касапница
    Няколкостотин фена
    Нямат пари за билети

    Тоя им разката мамата завинаги

  30. 11

    Приказката свърши, пак сте си същите мърши, с кашона в Б група кюстендилци

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.