Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията след 9-ия кръг в Първа лига.

Йонас Там от състава на Ботев е със спрени права за един мач и глоба в размер на 300 лева.

Ето и другите решения:

За навлизане на публика на терена извън игрово време, на основание чл.37, ал.1, т.1, б. В, предложение 7 от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК “Локомотив” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

За възпламеняване на бомбички в сектора, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. Б от ДП /2024/2025/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

48 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Истната е, че ми писна от Крушарски! Писна ми и от Чичовото! Има нов благодетел и скоро ще разберете. Тези не ни трябват повече. Крушата да си обира крушите, Любо да духа супата! Казах!

  2. Търпяхме аматьорски начин на ръководене на нашия любим клуб твърде много и е време да изложим малко факти пред обществеността, с които аргументирано да поискаме: „Христо Крушарски и цялото ръководство на Локомотив да напуснат нашия любим клуб!”
    ХУБАВ ЦИТАТ
    А КОЙ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ФЕН КЛУБА НА ЛОКОМОТИВ? Да излезе и да каже какво правим сега ?

  3. Според запознати, ако Пенев бъде уволнен, Локо Пд трябва да му плати близо 200 000 лева (около 100 000 евро) обезщетение, което не е никак по вкуса на Крушарски.
    Тези които махнаха Крушарски да помислят и за неустойката.. Какво мисли господин Думанов? Нали Фен клуба искаше оставката на Крушарски /СЕГА КАКВО, господине?

  4. Какво е това мълчание за новия собственик? Има ли го изобщо или е кьорфишек? Ако, има такъв, името срам и погнуса ли ще предизвика или се притеснявате някой друг да него изправари или да не го открадне? Кой, в крайна сметка го определи и исканията на Крушарски имат ли значение? Отново някой иска, отбора да го има, някой да плаща и никой да не пита, откъде са парите и къде отиват! Тази система е пагубна и няма отбор, който да не се “опари” от нея. Рано или късно, някой предявява сметката. Но е безспорен факт, че междувременно на най-големите отрепки около съответния клуб, доста здраво им тече медец в устенцата. Примери много. Достатъчно е да разровите новините от последните години.

      • 4
        1

        Предатели… Когато господин Крушарски помогна да вземем купи и да бъдем хегемон на Пловдив? Бяхте с него? А СЕга? АНАТЕМа… Да си жив купоносителю Кушарски…

  5. TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:
    ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!
    28.09.24, СЪБОТА, 17.00 !

    “Слабите се отказват, силните продължават дори когато всичко изглежда загубено!”

    Това е родила УМНАнА главичка на някого? ЕХо.. Стига празни приказки! Изгонихте Крушарски??? Сега търсете пари за отбора. Пращайте СМС или ходете да се молите на ХРИСТОЛИНИ… Ама бързо! Момчетата няма да я карат на хляб и вода …

    • От няколко дни добрите новини за “Пловдивския” любимец край нямат, заеби…😂😂😂😂

  6. ВЪН КРЪВУЛОЦИТИ УТ СТУЛЮПИНУФСКИА УТБОР!!!! ША ЗБИРЪМИ ДЖУЛЯЗУ, АЛУМИНИУМ, ТНЕКЕ И БАКЪР И ША ДУКАРЪМИ НАШТИ БЛАГУДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА УТ АНАДОЛА!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, ПУФ, ПАФ!!! НАПРЕШ АПАПИ!:))))))))))

  7. Здравейте КЪРТИЦИ !!!!
    …..
    “има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат.
    Не са си купили карти, билетите им били скъпи”
    Това го казва вашия президент.

  8. 10
    1

    Фенклубът на Локомотив Пловдив разпространи в социалните мрежи декларация часове след домакинската загуба от ЦСКА 1948. С нея от организацията настояват за незабавно оттегляне на Христо Крушарски и цялото ръководство..
    ОК. Искахте и го направихте. Изгонихте преди и КОКО. Ама сега намерете и пари за играчите и за нормално функциониране на клуба …..

    • 10
      1

      Идвате при мене. Удряте го на молба и ви взимам.. Гладни няма да останете..
      ВАШ ХРИСТОЛИНИ

    • 5
      2

      Станиславе, бъди спокоен, всичко ще се нареди! Стига лай!

    • 3
      5

      Без Крушарски Локомотив няма да съществува,така ли?
      Хайде стига моля те,
      Те не бяха банда гейове,
      Наклон на нивелира,
      Аз Локо-то ги заебавам,
      Тегля от приятели,(Наско,и Зума),те ме насадиха,
      Не може,и няма право собственик на Локомотив да говори по този начин.
      Бащата,Тунчев,Камбуров,Бруно,Томаш,който се е докоснал до това зло,не поглежда назад.
      А Аз лично не съм убеден,че ще си тръгне,както сам той каза,имам да вземам пари от Локомотив,
      Какво ще рече това?
      Ще се строи трибуна, обществени поръчки,и т.н.
      Все пари които,ако не е в Локомотив няма как да вземе.
      Крушарски не е давал негови пари,а наши, трохите от ОП-тата.

      • Питам! Женкя ти в дивия дава ли? Дава, дава. Левче на час, това плащам. Подмита и окосена.

    • 13

      Къртици
      Кучета пред касапница
      Няколкостотин фена
      Нямат пари за билети

      Тоя Крушарски им разката мамата завинаги

  9. Ф ТОЗ ТЕШЪК МУМЕНТ ЗА НАЗИ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ, ТРЕБВА ДА УСТАНИМ СПЛУТЕНИ И ДАН СЪ ДИЛИМ НА ФРАКЦИИ, ГРЕБЕНАРИ, ВРЕТЕНАРИ, КОШНИЧАРИ, КРУШОВЧАНИ, КОПАНАРИ,…………………….И Т.Н.!!!! ПРУДЪЛЖАВЪМИ ДА СБИРЪМИ ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИНИУМ, ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР И ГЛЕДЪМИ НАПРЕШ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ЗАПАЗИМ РОМСКЪТА ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И КРИСТАЛНУ ЧИСТЪ ДУША! ДА СИ УСТАНИМ ЗА ПРИМИР НА УПШИСТВОТУ!!! ПУФ, ПАФ, КЕНЦ!:)))

  10. 11

    “пък сега да се плаша от някакви, които не са дали един лев за този отбор. Не са си купили карти, билетите им били скъпи – боже мой”
    🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣
    БАЙ МАНГАЛ СВИКНАЛ НА ХРАНИЛКА . И ПРЕТЕНЦИИТЕ ИМ ГОЛЕМИ ?!?!?!
    ЦИГАНИ АМА ДА ВИДИШ ЦИГАНИ
    ЖИВИ МАНГАЛИ

  11. 12

    Нидейти глубявайти на негу. Десата няма какво да ядът,вий глобявати на негу. Ний дан сми милионери. Шъ пордава шъ съ сплаща. А,бе ай сиктир от тука,бре
    Къш!

  12. 13

    Крушарски не напуска, Крушарски спира издръжката на клуба. Това е по-лошия вариант, защото никой няма да поеме издръжката ако не притежава акциите. Домакинството на Крумовград някак си ще го организирате, но следват 3 гостувания на майната си Райна. Как ще се придвижвате, къде ще спите….

      • Питам! Женкя ти в дивия дава ли? Дава, дава. Левче на час, това плащам. Подмита и окосена.

        • МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА… Питай дъщеря си, педал смотан.. Как го духа на околовръстното.. Сега намери мъни, путко, да платиш..

          • Питам! Женкя ти в дивия дава ли? Дава, дава. Левче на час, това плащам. Подмита и окосена.
            ТОВА Е ОТГОВОРА НА ТОЯ ПЕДАЛ :МАМА ТИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА… Питай дъщеря си, педал смотан.. Как го духа на околовръстното.. Сега намери мъни, путко, да платиш..

  13. 4
    12

    Като нямаш пари да издържаш отбора , много ясно , че си тръгваш. При Крушата винаги е имало проблем и цигании с плащанията, щом Бащата, който никога не е напускал Пловдив замина в друг град. Преди привкваше други да плащат , сега вече окончателно не може да издържа клуба. Въпросът е дали ще напусне достойнство и ще останат приятните усещания от купи и победи или като говедарски мангал ще напусне с цигански развод и истерии. А за нов сериозен собственик , нали е голям бизнесмен , нека потърси, само че неговият кръг е от циркаджии като него и сред тях сериозен спонсор няма.

    • Крушарски да ви намери бащица? Крушарски обяви цената и сега се чака опашка от кандидати. Въпроса е колко кръга можете да изкарате на мускули, без заплати и пари за текущи разходи? Според мен максимума ще е 3 месеца, след което футболистите ще си бият камшика, и това е при положение че вие феновете ще можете да плащате за пътни, хотели, съдийски такси, глоби, ток, вода……

  14. 10
    1

    Феновете на Локомотив Пловдив от фракцията “Бригада Пловдив” използваха официалната си страница във Фейсбук, за да излязат с твърде остра позиция. Тя е насочена към ръководството на любимия им клуб, което според тях демонстрира “аматьорско отношение по всички нива на управлението”:

    Срам

    Единствената дума, с която може да опишем чувствата ни спрямо ръководството на любимия Локомотив. До вчера в групата ни се обсъждаше да съберем средства и да купим препарати и уреди, с които клубът да поддържа трибуните, днес виждаме за пореден път пълната безстопанственост и тотално нежелание да се развива Локомотив!

    Още няколко месеца и ще се навършат 2 години от завършването на Трибуна Бесика, а клубното ръководство вместо да се гордее с новия ни дом, то изглежда им тежи да вкарат ред поне в поддържането му, камо ли да се занимават с по-сериозно развитие.

    Аматьорското отношение е по всички нива на управлението ни от “колажи” за социалните мрежи, до елементарна организация. Пресен пример е пропускането на знакови събития за общността ни, които не искаме дори да споменаваме, отново заради СРАМ.

    Питаме се дали изобщо някога ще видим нормално управление?!

    П.П. Ние ще се организираме да стопанисаме отново нашия дом, но вашето жалко поведение никога няма да се промени.

  15. 16
    3

    ТИЯ които искаха оставка да платят глобата.. РАзбихте отбора ..

    • 11

      Стикс, знаеш ли защо се случва всичко това? Защото не изпълни обета си при завършването на Колежа. Докато не изпълниш клетвата си, злините ще ви преследват!

      • 8
        4

        Лаута Арми идва Тя ще спаси ЛОКОТО

        • 11

          Ти гледай да не те пребият. Господ ви наказва заради твоята злоба. Майтапите са си майтапи, но ровенето на костите на умрелите се Наказва! Локомотивци уважават Чико, но простак като тебе премина границите. Ще патиш от чужди и от свои!

  16. 10

    че те вече ги закриха веднъж, сега са Велбъжд Кюстендил

    • Локото, не ги мисли. Връщат си автентичното до Велбъжд и са готови. Е, трябва да задраскат едни двайсетина години, плюс една титла и купите, ама от утре – пей сърце.

  17. 13
    3

    Изглежда и Локото трябва да изкачат своята Голгота. Фалит, Сдружение, А Окръжна група, Нова емблема, ЛокомотивЪ….чакане на читав спонсор.

  18. 12

    Хубавите новини за Пловдивския любимец нямат край 😂😂😂😂

  19. 13

    Братя за да платим глобата ще работя с таксито като 50% ще отделям за глобата.
    Да пускаме и sms да може да платим и на съдийте за 1 мач.
    Ще звъна и на Принц Чарлз,че се отказвам от апартамента само да вземе любимото локу.

    • Къв принц Чарлз те гони бе, това вече е Крал Чарлз 3-ти

      • “…има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат
        Не са си купили карти, билетите им били скъпи – боже мой.”

        • Браво Крушарски…Разказа им играта на Лайнутските отворковци

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.