След изказването на Христо Крушарски, че спира плащанията в Локомотив Пловдив, всички на Лаута са под голямо напрежение, научи PlovdivDerby.com. Треньорите от школата вече официално информираха чрез декларация, че ДЮШ няма как да функционира без средства, и заявиха, че подават молби за напускане. PlovdivDerby.com научи, че футболистите от представителния отбор на черно-белите са поискали среща с Крушарски. Тя ще се състои най-рано на 2 октомври, когато бизнесменът се връща от чужбина.

Служителите на Лаута пък са в невидение как ще се организира следващото домакинство срещу Крумовград, а още по-притеснени са за предстоящите гостувания, тъй като всяко едно такова е свързано с разходи за път, храна и хотели. При заявеното намерение от страна на Крушарски да спира плащанията, служителите остават в неведение как отборът ще реализира предстоящите гостувания от Първа лига, а през октомври те ще са 4 последователни /3 за шампионата и 1 за Купата/!

Фенове на Локо Пд междувременно са организирали среща тази вечер 19:00 часа на Лаута, на която да обсъдят ситуацията и по-нататъчните си действия.

93 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Ф ТОЗ ТЕШЪК МУМЕНТ ЗА НАЗИ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ, ТРЕБВА ДА УСТАНИМ СПЛУТЕНИ И ДАН СЪ ДИЛИМ НА ФРАКЦИИ, ГРЕБЕНАРИ, ВРЕТЕНАРИ, КОШНИЧАРИ, КРУШОВЧАНИ, КОПАНАРИ,…………………….И Т.Н.!!!! ПРУДЪЛЖАВЪМИ ДА СБИРЪМИ ВЕЛПАПЕ, АЛЮМИНИУМ, ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР И ГЛЕДЪМИ НАПРЕШ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!! ДА ЗАПАЗИМ РОМСКЪТА ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И КРИСТАЛНУ ЧИСТЪ ДУША! ДА СИ УСТАНИМ ЗА ПРИМИР НА УПШИСТВОТУ!!! ПУФ, ПАФ, КЕНЦ!:))))))

  2. 7
    1

    Сбогом курви!!! Няма да липсвате на никой!!! Вечно да сте в Б група!!!

    • Може и във В или в регионалните. На кой му пука?!

  3. 6
    1

    Лесно е на масата да си еркек. Лошото е като се събудиш и главата те цепи.

  4. 10

    Тук “наблизо”, чета, че новия “чорбаджия” бил много богат и чакал на портала с торбата с парите и е готов да ги излива във футбола с марка “Локо”. В момента било тайна, не заради друго, а за да не получат инфаркт привържениците на “Ботев”, като чуели името му. На мен по принцип ми дреме на дедовия, но от името на по слабохарактерните ми приятели, благодаря за топлата загриженост на “потниците” за нашето здраве. Само да им кажа, че докато се грижат за нас, да не изтърват “чичко-паричко” и да не го забравят там на портала, и той да вземе, че да си тръгне. Момчета, бягайте да го посрещнете и не забравяйте: “наклона” си е наклон! Свикнеш ли да го държиш, то е за цял живот! А, вие, от времето на Главния наркоман на републиката друго, освен да държите “наклона” нито знаете, нито можете!

    • 1
      8

      Кой е “главния наркоман”?! Онзи, който го хванаха с една лодка кока в Гърция и беше президент на Ботев?!

      • Не бъркай Главния с Дебелия. Всъщност, Ти, приятелю, помниш ли кой доведе Васко Нинов на събранието в Панаира? Тогава още не бяхме търговско дружество и имахме членски карти и можехме да гласуваме.

  5. 7
    1

    Съобщение:
    Обявявам името на новия ми отбор. След многото предложения от ваша страна се спрях на:

    FC Govedar United

    Втория отбор ще бъде:
    Говедарски ракети
    Благодаря за вниманието!

    • Само да допълня:
      Билетчетата за мачовете на стадиона в Говедарци ще са 50 стотинки.
      Семки на корем

  6. БОНИФ Е МУЛТИМИЛИОНЕР ДА ВАДИ ПАЧКИТЕ ОТ ДЮШЕКА ДА СЛАГА ГОЛЕМИЯТ МУ СИН ДА ГИ УПРАВЛЯВА И ПЕЛТЕКА СПОРТЕН ДИРЕКТОР!

  7. 14

    Това което наблюдаваме при нашите малки чернобели приятелчета е логично следствие и продължение на процеса започнал от преместването им от Кюстендил на Лаута.

    След спечелването на купената им титла те се самозабравиха, въобразиха си че са големи, измислиха си история и тн

    Дотам не могат да се оценят реално че си помислиха че като изгонят Крушарски на негово място ще се извие редица от желаещи да дават пари за великия им клуб.
    Истината, както често се случва, се оказа друга и в момента преживяват тежък сблъсък с реалността. А тя е-никой не го ебе за второкласен отбор с един файтон фенове.
    Крушарски им го каза-нв може да идвате по 150 човека на мач и да искате нещо.

    С интерес ше следим по-нататъшните събития.

  8. “има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат
    Не са си купили карти, билетите им били скъпи – боже мой”

    • 3
      5

      То и при нас има такива къртици, които гризят кабели.

  9. Днес няма ли да има нещо за гъбите на Източен?
    Липсват ми свежите коментари на Тъпото.
    Къде се покри тва момче?

    • 12

      Така се получава когато загърбиш истинските проблеми и си навреш носа в чуждото канче. После се покриваш като бит педерас.

    • Освен да е попаднал на някоя дърта мухоморка и да се е гътнал, за друго не се сещам.

    • Къртовете са заети да копаят къртичини!

  10. Май, от Лафонтен беше баснята за оная кокошка, която снася по едно златно яйце на ден и за олигофрена, който я заколи, че да стане приказно богат на минутата. Обяснете им на днешните олигофрени в черно-бяло, че не “Локото” е златната кокошка, а Крушарски. Да, човекът дава по едно “златно” яйце на ден за да съществува отбора, но без него отбора няма да го има. А, и, топка е, всичко може да се случи във футбола и утре нещата да са по-добри, както беше с купите, с второто място и др., но да заколиш “кокошката”? Е, наистина си идиот!

    • 10
      2

      На мен повече ми прилича на анти буржоазен бунт, на селско-работническо възстание, след което, опиянени от победата над буржоазните елементи, Каскетната интелигенция се чуди от къде да я захване.

    • Човек каквото сам си причини, и чичо Сам не може да му стори!

  11. 7
    1

    Аре веее, потници, няма ли да извадите пачките? Нали много искахте да се махне гадния Крушо? Аре да ви видим сега, ама нещо май не става, а?

    • 7
      1

      Те потниците изтрезняха от купона по случай оставката и се усетиха, че са бръкнали в контакта. Изхарчиха 500 левовата си заплата да се напият и сега нямат пари за отбора

    • 4
      1

      Редно е сега, когато Крушата окончателно фалира клуба , точно неговите верни лизачи да платят заплатите и да го върнат,, да плащат вместо него , за правото да му бъдат слуги.

  12. Много си тъп Селчук.Станьо.Точно ти му беше фен куроносительо.

  13. 10

    Закривай катуна.Гейдружинката ще ми дава наклона на дедовият.

  14. “ Ние с Любо сме си приятели отдавна. Но приятелството няма общо с приятелството.”

    80 левъл Дзен мастър. Несравним!

    😂😂😂😂

  15. ПРАВЕЩ СИ РЕДОВЕН, ТЪНЪК, РАЗТОВАРВАЩ, ПАЛАВ, ВЕСЕЛ И НЕПРИНУДЕН ТАШАК С КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    7
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

    НА КУГО ТРЕБЕ ДА ДАВЪМИ МАНГТИ УТ БАКЪРА И ДЖУЛЯЗУТУ???
    НА КУГО ША СЪ УТЧИТЪМИ??? КЪТ НЕМА РУКОВОТСТВО КО ША ПРАЙМ????
    ЯСНУ Е, ЧИ НЕМА ДА ЗУЛИМ ШТОТУ, НАЙ- ВАЖНУТУ Е, СТУЛЮПИНСКИА ДУХ, ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И ЧИСТОТАТА НА РОМСКАТА ДУША!!!:)))))))))
    ША ПАЗИМ АВОАРИТИ ДУКАТО ШАВЪМИ, ДАЖИ Ф Ъ ГРУП!!!! ПУФ, ПАФ!:)))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!

  16. 4
    3

    Крушата фалира клуба , не е в състояние да плати заплатите , дължи на стотици треньори и футболисти , ръководство и треньори напуснаха , отборът се разпада , обаче има наглост да иска му благодарят за това и да търси 5 милиона от феновете. Личи си същата селска партийна закваска на старата номенклатура , която фалира навремето България , но се правеше на благодетелка и искаше да и благодарят.

    • 3
      1

      На мен повече ми прилича на анти буржоазен бунт, на селско-работническо възстание, след което, опиянени от победата над буржоазните елементи, Каскетната интелигенция се чуди от къде да я захване.

  17. Христо Крушарски обяви, че напуска Локомотив Пловдив с високо вдигната глава и няма как да се върне в клуба. Това той направи специално пред “Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

    “Ситуацията в Локомотив Пловдив е доста тежка за мен. Разделям се с нещо, което съм творил 9 години. Никога не съм бил в такава форма за такива действия. Този път чашата на търпението преля. Аз си събирам багажа и си тръгвам от Локомотив с високо вдигната глава”, заяви Крушарски.

    Собственикът на “черно-белите” сподели и какво го е накарало да вземе това решение:

    “Аз доста обиди съм преглътнал преди 4-5 години, но сега малко ми дойде в повече. Едва ли един човек, който налива пари във футбола, трябва да се отнасят някои хора, не всички, защото има и истински фенове, но има и едни, които са като къртиците. Ровят и не се знае къде ще излязат. Това ще доведе може би до много хубав край за Локомотив Пловдив

    Всичко дойде от момента, в който започнаха да валят обидите към мен. Аз съм доста търпелив човек, хора като Коце Думенов и това ми го написа и Наков. Няколко човек, те искат да седнат на коня да го яздат, но без да го хранят. Потърпевщи ще са децата, футболистите и общността на Локомотив”

    Относно изискванията на част от феновете, той отговори: “О, боже мой. Колко пъти съм им предлагал да вземат да го направят. Колко пъти съм им предлагал да управляват заедно. Има и живи хора. Не само да говорят глупости, вече ми е смешно да ги слушам. Аз съм правил няколко събрания, даже на последното си говорихме на тази тема. Попитаха ме дали имам против някой да дойде да управлява. Къде е този човек? Аз нямаше да се поддам на провокацията, защото акциите са в мен. Аз мога да правя с тях, каквото си искам. Няма да се поддам на никакъв натиск и заплахи. Аз съм оцелял в най-трудните години, пък сега да се плаша от някакви, които не са дали един лев за този отбор. Не са си купили карти, билетите им били скъпи – боже мой. С голямо разочарование си тръгвам. Локомотив ми беше като дете и съм се грижил за него”

    Христо Крушарски обяви, че чака 5 милиона лева, за да даде клуба, като той обсъди и тази тема.

    “Аз тази оферта съм я обявил на предишните сбирки, явно им е къса паметта. Аз им казах, че 1 милион съм дал за базата, 2 ще дадат отгоре и си тръгвам. Тази година съм похарчил 1.8 милиона и сега си търся петте милиона”

    “Всеки си има глава на раменете и всеки си решава сам. С тези хора съм работил толквоа години, сигурно съм заслужил тяхното уважение и те моето. Попитайте футболистите, дали има нещо, което не е така от това което казвам. Аз тук в латинска Америка видях колко работят треньорите, те спят на треньора, а нашите идват за по 50 минути претупват и си тръгват. Ние не правим тренировки, ние убиваме времето и гледаме да си вземем парите”, заяви Крушарски относно въведеното работно време на треньорския щаб.

    “Ние с Любо сме си приятели отдавна. Но приятелството няма общо с приятелството. При мен близките са най-газени”, заяви още той.

    “Да му мислят тези които ровят. Тези които искат Крушарски да си тръгне и той си тръгва и той няма да се върне. Аз приключиих с Локомотив. Говорих си с Бонев вчера, каза че му е тъжно и жално. Има хора, които ги боли, мен също ме боли. Има стотици лоялни хора към клуба. Тук не става въпрос за Христо Крушарски, а за Локомотив Пловдив”

    Да кажат тези които ни докараха до това положение. Да излязат с имената си. Аз разбрах кои ровят напред-назад, обикалят като кучета пред касапница да търсят спонсори. Кой ще дойде да го плюете? Какво им пречи вратарят? На 20 години, играе нормален футбол. Знаете ли каква е истината според мен? Тази история върви заради тази проклета трибуна, която трябва да я построи някой. Тук има хора, които искат само да лапат, а не да дават”, допълни Крушарски.

    “Изчакайте малко, с Пиргов сме докарали футболисти. Има доста футболисти, Локомотив има най-добрият отбор, който е имал от мойто време. Тези хора искат някой да купува нещо, а да не знае какво. Аз не взимам на кило. И съм докарал футболисти, от които ще печели Локомотив, а не Христо Крущарски. Не съм взел един лев от продадени футболисти. Има счетоводство, хора, които са работили с мен и това може да се провери. Аз си тръгвам с вдигната глава и изобщо Локомотив е затворена страница”, беше категоричен бизнесменът.

    “Може да ми дожалее само за децата. Защото тези деца аз ги издържах през цялото време, докато не бях в Локомотив. Аз лично плащах заплатите на треньорите. Затова те излизат с такава позиция”, заяви той.

    “Трудно би ме накарало нещо да се върна. Трябва да ме удари чук по главата, за да се върна. Няма как да стане. Да влезе Коце Думанов, да извади от собствения си бизнес милиони и да ръководи”, завърши Крушарски.

    • 6
      4

      Жалко! Ботевист съм, но това не е за присмех. Дано се намери среден път, или някакъв друг читав спонсор, иначе не виждам как ще завършат шампионата.

      • 12
        2

        Г-н Христолов винаги е твърдял че е локомотивец. Сега е моментът да го докаже, нямаме друг избор

        • 11

          ИМАТЕ! Нареждате се цялата паплач на магистралата и правите свирки. По пеесе стинки свирката! Това е пътят, циганският път!

  18. 10

    СТОЙЧО ГЕНЪ СПЕРМОЯДА ВЕЧЕ СЕ Е КАЧИЛ НА СТОЛА И СЕ Е ВТРЕНЧИЛ В БЕСИЛОТО 😂🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣

  19. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе попитан за собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски по време на днешното си посещение в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

    “Какво бихте казали на г-н Крушарски, който заяви, че се отказва от Локомотив”, попитаха бившия премиер от btv.

    “Аз ли да казвам нещо за Крушарски? Вие сериозно ли ме питате? Тук има човек от фенклуба на Ботев – питай него за Крушарски”, бе отговорът на Борисов.

    • Този отговор на Тиквата ме хвърля в оркестъра. Ако някой знае какво е искал да каже Венету, нека преведе мисълта му.

  20. Относно изискванията на част от феновете, той отговори: “О, боже мой. Колко пъти съм им предлагал да вземат да го направят. Колко пъти съм им предлагал да управляват заедно. Има и живи хора. Не само да говорят глупости, вече ми е смешно да ги слушам. Аз съм правил няколко събрания, даже на последното си говорихме на тази тема. Попитаха ме дали имам против някой да дойде да управлява. Къде е този човек? Аз нямаше да се поддам на провокацията, защото акциите са в мен. Аз мога да правя с тях, каквото си искам. Няма да се поддам на никакъв натиск и заплахи. Аз съм оцелял в най-трудните години, пък сега да се плаша от някакви, които не са дали един лев за този отбор. Не са си купили карти, билетите им били скъпи – боже мой. С голямо разочарование си тръгвам. Локомотив ми беше като дете и съм се грижил за него”

    Христо Крушарски обяви, че чака 5 милиона лева, за да даде клуба, като той обсъди и тази тема.
    “Аз тази оферта съм я обявил на предишните сбирки, явно им е къса паметта. Аз им казах, че 1 милион съм дал за базата, 2 ще дадат отгоре и си тръгвам. Тази година съм похарчил 1.8 милиона и сега си търся петте милиона”

    • 5
      3

      Ахахаххаха, Крушата лъже и когато диша само, ахахах ненене тоя е Христола на квадрат

  21. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФ-С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ!:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ИЗЯДУФМИ ДЪРВОТУ!!!!! ПАРОВОЗА Е ДО КУМИНЯ Ф ГУФНА!!!!! НЕМА ВАДИНИ!!!!!
    ПЪТЯТ Е ИДИН-КОНДОФРЕЙ!!!! ПУФ, ПАФ!:)))))) ОТНОВУ СНЕ НЕНУЖНИЦИ!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ, АМА НЪ ……………БАТАЛЯСАФЪ!!!:))))))))))))))))))

    • Само Мичи ше яде банани щото той се отърва.
      Останалите ше ядат на Крушарски хуя.

  22. 12
    2

    ЛОКО – Лошо Обидиха Крушарски Овцете!

    Сега ще падне публично целуване на наклона, айде на бас! :)))))

  23. 8
    3

    ЕБАСИ КЕФА ХАХАХА,ЩЕ СЕ ИЗПРАЗНЯ ХА-ХА-ХА…. НЯМА ТАКЪВ КЕФ ФФФФ МАНГАЛИТЕ ДА МУ НАЛАПАТ ЧУЧУРА НА КРУШАТА ХАХАХАХА

  24. 7
    1

    Мажоритарният собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който потвърди новината на БЛИЦ, че смята да се оттегли от клуба, направи нов коментар по горещата тема.

    Бизнесменът вече обяви, че е готов да продаде акциите си срещу 5 милиона лева.

    “Кой ще е тоя луд следващ? Такъв като мен 9 години да ги търпи няма. Аз знам какво ще кажат за мен – “пияница”. Те с мен не са изпили една вода не изпили. Вадят парата, получават акциите и си управляват. От всичко, което се случва, аз съм взел решението да напусна клуба”, коментира пред БНТ Христо Крушарски, отвръщайки на феновете, които го атакуват.

  25. 8
    2

    Любо Пенев също обмисля напускане. Не знам тая новина мангалите как ше я посрещнат.

    • Такъв си е ЛюПче. Дълговете от комар не чакат, искат плащане.

  26. 12
    2

    Няма ли останала някоя мутра от прехода или всички ги изтрепаха ?

  27. 1
    6

    Много ЛАЙНА изядах и пак съм гладен отивам да са цамбурна в сралника на двора.

  28. 6-0 7-3 4-0 ГОРДОСТА НА ПЛОВДИВ НЕНАДМИНАТ ХЕГЕМОН В ГРАДА !!!
    7
    22

    Няма значение в коя група ще играем който иска да остава който иска да си трьгва НИЕ СМЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ СЕЛЯК МРЬСЕН ВРЕМЕТО ТИ СВЬРШИ ЕДИН ТАКАВ ОТ САНДАНСКИ СЕ ПРАВИ НА ТАРИКАТ РЕЗУЛТАТА ГО ЗНАЕШ !! ЛОКОМОТИВ НЯМА ДА ЖИВУРКА И ДА ГО БИЯТ РАЗНИ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОЙ …

    • 10

      ГероЙЙЙЙЙ, да ти еба майката циганска неграмотна!!

    • 10
      2

      Ти тъп ли си или много тъп ? Като изключим два силни сезона при Крушарски и един купен шампионат при Жоро Наркоса сте живуркали в А и Б група през цялата си история.

    • ЕБАСИ КЕФА ХАХАХА,ЩЕ СЕ ИЗПРАЗНЯ ХА-ХА-ХА….

    • Много си тъп Селчук.Станьо.Точно ти му беше фен куроносительо.

  29. 2
    11

    Пичове, само няма да се изплашвате. Бат, Бойко, днес каза, че ще му свие сърмите на Крушарски и всичко ще е шест.

      • ВЕрвам си пич. Както изкомандва Зико и Католика за купата. Само, че сега не е на власт. А, за туя на Крушарски, вие сте му достатъчни.

  30. 13

    Боксова круша в А група или изпадане в зоните. Труден избор. Нали, Станьо?? Кармата дойде. Кой е тъпия сега?? Писа глупости години, рови в умрелите..

    • Селяк, Локомотив има само един избор и той е нагоре!

      • Прав си манго. От зоните може само нагоре.

  31. 12
    1

    Тоз клошар така изнуди и бат Бойко да му даде купата, сега ще накара и сините венци (” неподвластите никому “) да му духат и лигавят КУРА за да финансира отново отбора …

  32. 10
    2

    То едни футболисти,два паса не могат да си подадат!. Като не им изнася вън!. Тоя крушата им е обещал нещо от пая(стадиона), и му се връзват на мушенника.

  33. 11
    1

    САМО ГОСПОДИН КРОШАРСКИ Е НАШИЯ БАШТА НАШАТА МАЙКА И ЛЕЛЯ И ЧИЧО.
    ВЕНОВЕН ЗА ВСИЧКО Е ПЕДЕРАСА МЪРКОВ, НА ТИ СЕГА ЕДИН ЧИКО И ЕДНИ ГАБИ МАЙКАТИДЕЙБАМАЛОУМНА ДЕЙБА!

    СЕГА ВСИЧКИ ДА ОТИДЕМ И ДА СЕ ПОМОЛИМ НА ГОСПОДИН КРОШАРСЛИ, ТОЙ Е НАШАТА БАШТА, ТОЙ ЩЕ НЕ ПРОСТИ И ШТЕ РАЗВАРЖЕ КИСИЯТА И ШТЕ ДАДЕ ПАРИ И ВСИЧКО ШТЕ БАДЕ ДОБРЕ.

    НА КОЛЕНЕ ПРЕД ГОСПОДИН КРОШАРСКИ!

  34. 13
    2

    Циганският катун се разпада . Безценно .

  35. 30
    3

    Време е да приемете фактите-Локомотив е отбор със затихващи функции. Отбор без особено много публика, който в мача на живота им събра 3500 човека.
    Отбор който през почти цялата си история е бил средняк, асансьор и никога никога не е бил фактор в първенството.

    Измислен отбор с измислена рождена дата и фенове лунатици които си мислят че ако повторят една лъжа хиляда пъти тя става истина.

    В момента наблюдаваме напълно закономерния епизод: Табора пътува към небето.

  36. 18
    3

    Аз срещи с бандата гейове не приемам. Сега ги заебавам и отивам в любимия ми Говедоспор. Казах!

  37. 15
    3

    Глупави малоумни буфери , разбрахте ли че Крушарски е вечен?
    Докогато иска дотогава ше ви върти на старческия си хуй а вие абсолютно нищо не можете да направите.

    Нещастници.

    • 13
      1

      Да. Сега футбалерчетата и треньорчетата всички ше се изредят да му го полапат сополив щото иначе пари нанайси и всичко продължава постарому.
      Мангалите за пореден път са в стойка Гъ, никому неподвластните селски пръчки.

  38. 12
    2

    Навреме се отървах от циганската сган. А какъв гол им шибнах..

  39. 16
    1

    Тая вечер на срещата Нежния и Адвокатите официално ше поемат отбора-за да разпределят паричните потоци.

    Единствения малък проблем е че единствените потоци не са точно парични а бялото течение от на майка им путката, ахахахахахахаххахаха

    ЗАКРИВАААААААААЙЙЙЙЙ!

  40. 12
    1

    Села, махали и паланки ви чакат цигани некъпани!

  41. 16
    1

    Сега всички потници от Laura Islam Army със смазани дупета и измити зъбки групово при мен да ги повозя на клошарския!

  42. 10
    1

    Малоумник аз съм любимата куртизанка на нашия любим купоносител Дон крушо хималайски и въобще не ме плашитиколеги буфери от гей бандата а чакам извинения от всички малоумни буфери ние истинските локомотивци не на притесняват ващи заплахи да илядиш наш Дон крушо и не се поддавай на тия олигофрени нищо че сме се запътили към б група твой любим стикчо

    • 11
      1

      Айахахаххахаха сипвай СИПВАЙ им да ядат!

      Умирам…😂🤣😅😂🤣

    • 11
      1

      Не ни оставяй г-н Крушарски! Идва зима, къде ще си разхождам плетения пуловер, на Лаута ще е страшно за мен! Не искам във В група!

  43. 12
    1

    Много смях
    Хаххахахаха хаххахахаха
    Мале мале ..

  44. 12
    2

    Стикс, ако стъпиш на стадиона ще го пометем с теб.
    Боклук.
    Стига си писал.

    • 10
      4

      Не се плашете хора
      Не се страхувайте.
      Ние сме г-н Крушарски.
      Виждате ли, тези цигани на какви се взеха
      Вече ни забраняват да ходим на стадиона.
      Защото искат да докарат друг президент.
      Или да си изкарват повече пари за тях.
      Да ама не.
      Г-н Крушарски ще си го върнем.
      Той ще ни разбере.
      Да намаля парите на всички в клуба.
      Който иска да остава.
      Ние сме Локо.
      Можем и с по малко.
      Но няма да позволим някакви цигани да ни отнемат клуба, както направи Д.Пеевски с ДПС.

  45. 10
    5

    Нека всички отидем на срещата
    И да кажем че сме сгрешили
    Нека им намали заплатите, като няма резултати, да взимат по малко.
    Да сменя и Пенев, явно не става .
    Нека му обещаем че ще ходим на мачове повече от 100 човека
    Локомотивци нека бъдем едно и сме заедно всички.
    Не слушайте циганите с тотаировки, те не са от Локо. Те само искат да смучат чрез фен клуба.
    Ние сме повече.
    Жени, деца, старци. Ние сме Локо.
    Вън продажните мишки които се мислят че са от нашия отбор. Можем без тях. Но без г-н Крушарски не можем.
    Той е нашия президент
    Дали така щяха да правят яко беше още предишния ни собственик.
    (Не говоря за Зеки Байрям)
    Разберете г-н Крушарски знае какво прави.
    При него взехме толкова много купи.

  46. Патата и 6те бахура нямат изпърдяване Хандрьооо
    3
    13

    Андрей Спасов пак си измисля лъжи на гърба на Локомотив. Нека малко радост и за циганите от Ботев, да се фантазират. Хахахахах

  47. 10
    1

    Нали аз идвам с парите?
    Къде сте тръгнали да се молите.
    Ама вие мислите да ми вдигате цената и да ми извивате ръцете ли, бе????!!!!
    Яяяяяя….
    Оправяйте се мангали!
    Айде шкартоооо….
    Долна измет циганска.

  48. 14
    1

    Зулума, Пластмасовия и ДУМАНОГЛУ ще платят от своя джоб…

  49. 10
    4

    Нека го помолим да се върне.
    Той ще се върне
    Преклонете глава.
    Г-н Крушарски е нашия президент.

Коментарите са затворени