Бранителят на Ботев Пловдив Йонас Там стана причина жълто-черните да загубят по нелеп начин гостуването си на Арда в Кърджали! Снажният защитник загуби топката пред наказателното поле, след което фаулира грубо като за червен картон съперник, а при авантажа домакините реализираха единственото попадение в срещата. Така двойната грешка на Там коства не само гол, но и оставането с човек по-малко на терена за пловдивчани.

Първата интересна ситуация дойде в 3-ата минута, когато Укаки показа скоростта си, справи се с двама защитници на Арда и проби отдясно. Крилото стреля от малък ъгъл, но Господинов спаси. В 11-ата минута Ботев се размина с това да открие резултата. След изпълнение на ъглов удар Вини Трибуле беше оставен напълно сам и стреля с глава. Вратарят на Арда успя инстинктивно да се намеси, а след това топката се отклони и в страничния стълб. В следващите минути интересни ситуации липсваха. Ботев стигна до няколко ъглови удара, които обаче не доведоха до нищо. В 38-ата минута Антонио Перера стреля от границата на наказателното поле, но Господинов без проблеми улови. Малко по-късно отново Трибуле надскочи противников защитник и стреля с глава, но и този път стражът на домакините се намеси. Така след 45 минути игра двата тима се оттеглиха при нулево равенство на почивката.

Първата интересна ситуация за второто полувреме се откри едва в 59-ата минута, когато падна и попадение. Разиграване между защитниците на Ботев доведе до груба грешка на Йонас Там, който не успя да овладее добре кълбото точно пред наказателното си поле. Чинонсо Офор отне и се сблъска с бранителя на “канарчетата”. Топката в крайна сметка стигна до Иван Тилев, който останала сам срещу Ханс Бернат не сбърка и откри 1:0. Веднага след гола Драгомир Драганов беше привикан от ВАР, за да разгледа ситуацията при сблъсъка между Йонас Там и Чинонсо Офор точно преди попадението. В крайна сметка главният рефер показа директен червен картон за защитника и така остави Ботев с 10 души на терена.

Въпреки че останаха с човек по-малко, “канарчетата” вдигнаха оборотите и се впуснаха в търсене на гол. В 71-ата минута Трибуле отправи нов изстрел с глава, но и този път Господинов се намеси. Малко по-късно пък влезлият като резерва Видев можеше да вкара, но не от успя да нацели топката от близка дистанция след разбъркване в наказателното поле.

57 КОМЕНТАРИ

  1. С тия тото мачове няма да съберем пари за паметника на пияницата алкохолик Дерменджиев. Дали сме 2300 лева за пияндето, а от Лудогорец 3000 лева- СРАМ!

  2. Тоя ,Там никакъв го няма,бавен,никога не е в час,пълен леш и все титуляр,добре че червен му изкараха,така другия мач ще имаме по добър защитник на тази позиция.

  3. Успех момчета
    Добре сме.
    Забравяме за тази загуба.

  4. Често се случва така
    Много искаме но нищо не може да се направи.
    Понякога играта не върви
    Продължаваме с повече увереност

    • Ти що не спиш ма плешива главо

  5. По ведро момчета!
    Давай клаксон.
    Развей знаме….
    Връщаме се…
    До Асеновград сме.
    Малко е скучно, вяло… Но сме в нормата.
    Амбиция се иска.
    Имаме я!

    • Да..
      За тебе знаем…
      Ти няма как да си легнеш без да те изчеластрат.

  6. Добре играем, но ни липсва малко.
    Сигурна победа изтървахме.
    Има и такива мачове
    Като не вкарваш, ще ти вкарат.

  7. 1
    1

    хванаха ни цаката – нападателите не са в час когато трябва,защитата също и червени картони валят…

  8. Лявото крило…ме искам да му казвам името…
    Добре играе, Но Да Подава!!!!! Ние Искаме Отбор!

  9. 2
    2

    За българските стандарти Йонас Там е добър играч, направи една грешка, случва се на всеки, Конате просто не трябваше да му връща топката в тази опасна зона !

  10. Трябва ни класен плеймейкър, всичко останало имаме за българските стандарти!

  11. Проблемът на Ботев в никакъв случай не е Йонас Там! Трибюлe няма физическа подготовка, но е по-добър от Мараш и имаме нужда от плеймейкър

  12. рещу този неприятен отбор ни гони ебаси каръка! Такава доминация на терена и да не вземем нищо. Утехата, е ча така беше и на Коматево срещу Варна, но после съдбата ни го върна в София. Иначе отдавна този тролей отзад трябваше да е отстъпил място на Чернев, ако момчето е готово да играе. Янис в средата не разбирам какво играе, бърка всяка втора топка. Корошец не е Тошко Неделев, няма кой да извежда нападателите. Какво да виним Трибуле като няма една читава топка. За съжаление, Мараш излиза с ботуши, топката му бяга. Всички тези играчи, са под средното ниво и с толкова много дупки, не можем да гоним тройка. иначе съм доволен, че се вижда игра и работа на треньора, ще потърпим още, докато се върнат контузените. А, и друго не разбирам защо манговците смърдат тука, като че ли не си вижндат насрания гъз. Те ще са 100% в последната четворка за изпадане.

  13. “Ботев”Пловдив игра по-добре и една нелепа грешка доведе до тази незаслужена загуба.Поглвднвтв само статистиката от мача.Едно от двете млади момчета от студиото посочи какво основно трябва за по -висока класа на отбора-нов централен защитник който да партнира на Антоан Конте и плеймейкър който да “прави”играта на отбора.Живи и здрави и само “Ботев”!!!

  14. Пет победи последователни на чужд терен , горе главата , играхте добре ! 55 минута 11 на 1 корнери в наша полза ! Играхме добре !

    • Тея корнери трябва да се напраи нещо по въпроса, тва аз не помня вкарвали ли сме от корнер от финала за купата насам.

  15. 3
    2

    Доволен съм от играта на Ботев ! Няма да критикувам Керкез , няма да критикувам и Йонас Там , за бг стандартите е добър футболист !

  16. 1
    4

    ВИЕ КОГА ЩЕ ЗАГУБЕТЕ КАТО ОТБОР, БЕ ПОМАЦИ? НЕСКА Е ВИНОВЕН ТАМ,УТРЕ ВИНОВЕН ЩЕ Е ТУК! ОТБОР КОГА? ПЕЧЕЛИ-ГУБИ ОТБОРА!!!!

  17. 2
    6

    Тунчев отново кърти жълти трътки въпреки опитите на подлогата Драганов и компания да помогнат.В десетата минута метър и половина засада коментаторчето вика на една линия са,Драгомирчо се обяснява и извинява на Нежния като путка защо е изгонил недоразумението Там….. пълен смях.Беидейна игра на отбора с двайсет милионен бюджет и апетит за титлата.Иначе сте много радостни Локомотив Пловдив като пада,но като гледам класирането не виждам причина да плямпате толкова много и да си внушавате ,че ни превъзхождате, освен по един показател парите, които се наливат в Ботев .

    • Плешив шизофреник, извади картофа, измий го добре и смажи анала, щото Крушата ше ви ебе зловещо тая седмица.

      • ПАК ПРЪДНАХ… БИСКАТА МИ РАЗПОРИ ГЪЗА И МЕ ЗАБОЛЯ КОРЕМА

  18. 1
    6

    ТИПИЧНО ПО ПОМАШКИ!!! ВИНОВЕН Е ЕДИН ЧОВЕК! ОСТРИЖЕТЕ ГО! И ТАКА ДО ДРУГИЯ МАЧ И СЛЕДВАЩИЯ ВИНОВЕН!ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕТЕ КЛУБ! ПРОСТО ТРИЕДИНСТВОТО ГО НЯМА В ИСЛЯМА! АЙ СЯ БИИТЕ ЧЕЛА В ЗЕМЯТА!!!

    • Хаха, седи глей сега Крушата кво триединство ше ви направи тая седмица Коле-В устата, в путката и в гъза.

      Порадвайте се сега докато можете на нищо незначещата загуба на БОТЕВ, защото се задава ЧУДОВИЩНА веселба тези дни.

  19. 6
    1

    Там не за първи път се дъни и затова не мога да разбера защо Керкез продължава да го налага титуляр.И какво става с Чернев-защо пуска Видев, който определено освен, че е по-слаб от Чернев, но и е доста по-нисък.Странно ми е също така-никой ли не обяснява на Нвачукво, че трябва и да подава?!?!?!?!?!?!!??

  20. 3
    5

    Ко стана уе жълти цигани Нещо оцапахте гащите отзад лайняно жълти утребки ЕПМ

  21. 4
    7

    Мисирите само като видят Тунчев и се насират прави

    • 4
      1

      Вас, да, числата оня дем.
      Обаче най-голямото ебане тепърва предстои, хохохо, само седи гледай, тая седмица ше е чудесна.

  22. 6
    4

    Доста смешен мач-нагледен пример как можеш да загубиш мач в който си доминирал, ако имаш за централен защитник пълен идиот.
    Колкото по-скоро го разкарат тоя тролей толкова по-добре.

    Криско осра всичко което можеше, тва момче ако не се научи да подава, няма да прокопса. Твърде късно влезе Коко Илиев.

    Майната му, гледаме напред, нищо кой знае кво не се е случило.

  23. 7
    1

    Само да кажа!!!Двойното наказание отдавна го премахнаха от футбола!!!Ама нали нашите съдии са много компетентни,те си свирят квото им дойде….отново показваме,че нямаме класа отпред,иначи евала,че все едно помаците бяха с десет човека….цял мач имаше един отбор на терена,но няма кой да я вкара,това е….Уджа до тук щеше да има поне 7-8 гола!!!Гледаме напред и САМО БОТЕВ….

    • “Отново” предполага повтаряемост. Ето например Ювентина ОТНОВО яде дървото на Лалута, това е отново.

  24. 3
    6

    Жълтите отново падат от поредните селяци, които немогат да говорят даже български.

  25. 2
    2

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И… ОП СА…. ОП СА

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.