Новото попълнение на ЦСКА Джеймс Етоо сподели пред “Мач Телеграф“, че в отбора ще се опитат да атакуват титлата и участие в оссновната фаза на Шампионска лига. Бившият нападател на Ботев Пд коментира победата на “армейците“ над Локо Сф с 3:0 в “Надежда“ и разкри, че има чувството, че е част от този отбор от една година. 

– Джеймс, как се чувстваш като футболист на ЦСКА?

– Наистина съм щастлив да съм тук. Чувствам се великолепно. Съотборниците ми помагат да се интегрирам по най-добрия начин и мога да кажа, че първите ми впечатления от всички в ЦСКА са превъзходни.

– Бързо ли се стигна до сделката между теб и клуба?

– Трябва да призная, че до мача на Ботев с ЦСКА наскоро нямах никаква идея за интерес от страна на клуба към мен. Събитията се развиха много бързо, буквално за няколко дни. ЦСКА е голям клуб и за мен е изключителна чест да нося червената фланелка.

– Имаше ли колебание в това да преминеш от Ботев Пд в ЦСКА?

– ЦСКА е много голям клуб, съставът е пълен с качествени футболисти, така че нямах никакви колебания. Зареден съм с огромна амбиция да успея тук. Разбира се, благодарен съм на Ботев за всичко, което направиха за мен.

– Започна ли да свикваш със съотборниците и треньорите?

– Всички в отбора ме приеха много добре. Честно да ви кажа, чувствам се все едно съм тук от една година. Адаптацията протича много гладко и бързо, за което още веднъж искам да благодаря на треньорите и съотборниците ми.

– Какво искаш да постигнеш с ЦСКА?

– Имам големи цели. Искам да съм шампион, искаме да се опитаме да влезем в Шампионската лига. В клуб като ЦСКА няма как да имаш други амбиции, просто е невъзможно. Знаем колко много хора ни подкрепят и какви са мечтите им.

34 КОМЕНТАРИ

  1. Джеймс говори от куртоазия, кво очаквате да каже…. От Ботев отива при едни дънни риби, от които е останало само името. Ама нали знаеш плащат добре. Нищо, че е на пожар.
    Като ги опънат Лески след няколко кръга, още 2-3 загуби да навъртят и Лоич ще имат нов треньор. Я Тройчо, я Пенев доволния.
    Тогава Джеймс наистина ще разбере къде точно е попаднал…..

  2. БАТ ВИ ФЕКАЛ БУФЕРОФ ПОТОМСТВЕНИА КЛОАКОМОТИФЕЦ:))))
    3
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    ПУФ, ПАФ!:)))))
    ЛОШУ АПАПИ, ПАК НЪ ЯБАФЪ…
    НАЙ- ВАЖНУТУ Е, СТУЛЮПИНСКИА ДУХ, ЧЕС, ДУСТОЙНСТВУ И ЧИСТОТАТА НА РОМСКАТА ДУША!!!:)))))))))
    МУ ХААААААА ХААААААА

  3. Много ясно че ше говори така, кво искате да каже: Тва е най-неорганизираната пасмина евър майна, тея Филипов и Орманджиев са на едно ниво със Станьо Тъпото, ма няма да кажа нищо щото ги наебах да ми плащат 30 хиляди еврака на месец.

  4. 2
    5

    Ами, това е истината. Колкото и да се напъват, Ботев и Локото са клубове за местна консумация. Нито някога ще достигнат успехите на червените. От ЦСКА се интересува половин България. Всичко е много различно. ЦСКА си е ЦСКА. От фен на Локо Пловдив

    • Чакай сега, от ЦСКА се интересува половин България, от Левски цяла, а от другите кой се интересува?

  5. 4
    5

    И този ги сложи на дедовия:
    За пръв път играе в голям отбор … 🙂
    ЦСКА си е ЦСКА!!!

  6. 8
    1

    Прочетете прощалното писмо на Ханкич и го сравнете с това на Хоркаш. Вижте как се раздели Нутелата с Локото….на предишните избягали с 200 им забравих дори имената.

  7. 7
    2

    В Ботев играят футболисти, които са спокойни за финасовото си състояние и за бъдещото си развитие! Щастлив е всеки облякъл жълто-черното рае, защото знае че няма да бъде поставян във фризери и че бъдещето му е осигурено!

  8. 12
    1

    Ботев е финансово осигурен клуб! Приходите от продадените футболисти само за последните 2 месеца надхвърлят 5 милиона Евро! Въпреки това Ботев е в челото на класирането! От друга страна, Локо е финансово разпран чувал! Локо се издържа от залагания на точен резултат! Въпреки всички отчаяни опити, Локо е на загуба всеки месец!

  9. ПАК КОМПЛЕКСИРАНИТЕ КЮСТЕНДИЛЦИ ПЪРВИ ДРАСКАТ В ТЕМИТЕ ЗА ПЛОВДИВ 🤷🤦🤦
    ТАКА ВИ ИСКАМ ИЗМЕТ
    ГЪЪЪЪРЧЧЧ МАМЪ ВИ ДЕЙБЪ ЦИГЪНСКЪ
    КАЗА ВОЖДА ЗОЛУМ

    • Идвай! Забелил съм манатарката специално за теб. Изми ли си двата зъба в миризливата уста?

  10. Дай Боже и аз да имам този късмет. 1 милион Европа…..

  11. 5
    1

    Така е, мили ми ботевисти и локомотивци, пък и спартаклии и маричани! Когато скърбя на 6-ти септември, защото осъзнавам, че това е една добра дата за целокупна България, но най-черната в историята на града ни, рядко чувам разбиране. 140 години не са малък период. За да превърне един от двата големи и значими градове на тази територия /Русе и Пловдив/ в дълбока и нищо не значеща провинция. А, от там манталитет, култура, просперитет на вечната зависимост от селяндурите с власт в столицата. Това е орисията ни. ПРОВИНЦИЯ!

    • 1
      8

      Жълт глупак. ЛОКОТО не е провинция, помак..

  12. 1
    6

    По- напред в класирането от Локомотив, но гаврени всеки ден дори в собственият им жълт сайт пловдивдерби. Безценно!

    • Стига, Бонке.. Или СТИКСЧо..Все тая.. Духай крушовия и се потапяй.

  13. 2
    4

    Аз съм селянче обичам гъби да сънувам.
    Всичко коматевско и жълто свято е за мене.

    Гъба да откъсна , туй е мойто време
    и селянин да се наричам първа радост е за мене…

  14. 1
    5

    – Имаше ли колебание в това да преминеш от Ботев Пд в ЦСКА?

    – ЦСКА е много голям клуб, съставът е пълен с качествени футболисти, така че нямах никакви колебания.

  15. 2
    2

    В гъбарника само гъби давали на негу той иска яде 🍌 банани й кокос й антилопа

    • 1
      4

      Ти гледай да си измиеш краката да не пренесеш заразата в софия. Докоснеш ли се до жълтото без дезинфекция- хващаш гъби. Тяхната селска мама и къде е бат Стоян канара да го еб@ да разкаже за гъбената реколта?

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.