Треньорът на Марица Стойчо Драмов обяви пред Football24.bg, че отборът е загубил закономерно в дербито срещу Спартак (Пловдив) и според него нищо фатално не се е случило след двете поредни загуби – първо от Секирово, а след това от „гладиаторите“.

„Неприятно е да се губи, но нищо фатално не е станало. Да, наистина преди това може би малко неочаквано стартирахме с пет поредни победи и не е приятно да губиш. В крайна сметка обаче не показахме достатъчно и в двата мача и бе закономерно. Надявам се в следващите кръгове да се върнем отново към победите. Предстоят ни мачове срещу силните тимове на Ямбол и Саяна. По принцип не съм фен да говоря преди срещите, като предпочитам всичко да се решава на терена. Така че мога да си пожелая да покажем по-добро лице в тях. Относно цели честно казано предпочитам да не коментирам. Но не ни е поставяна цел връщане във Втора лига към момента“, коментира той пред нашата медия.

„Пиратите“ започнаха прекрасно шампионата – с пет поредни победи на сметката си, но допуснаха загуби от Секирово и Спартак (Пловдив), но въпреки това остават в битката за промоция.

 

 

 

 

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.