Отборът на Лудогорец демонстрира класа и съпричастност и се включи в две благотворителни каузи.

13-кратните шампиони на България дариха средства за малкия Денис, както и за изграждането на паметник на “жълто-черната” легенда Динко Дерменджиев – Чико.

От името на отбора капитанът Антон Недялков преведе 4 000 лева за лечението на Денис. Съдбата на детето от школата на Ботев, което се бори с тежко заболяване, обедини всички клубове от цяла България, а феновете стартираха благотворителен търг.

“Зелените” са превели и 3 000 лева на Фондация “Жълто и Черно” за изграждане на паметник на Динко Дерменджиев – Чико на стадион “Христо Ботев”.

56 КОМЕНТАРИ

  1. Выполнение дизайн проекта интерьера квартиры, дома, офиса, ресторана, кафе, магазина в Санкт-Петербурге и других городах России. Разработка проектов в стиле джапанди. Выполнение документации для строителей с подбором сантехники, а также ремонт под ключ ресторанов
    проект дома цена
    современный частный дом
    ремонт квартир под ключ цена

    дизайнерский ремонт квартиры

  2. ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД ШАМПИОНИТЕ ОТ РАЗГРАД! САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ…

  3. Стадиона е общински циганин прост , както и лаута е общински стадион , клубовете на Ботев и локомотив плащат наем на общината !

    • Локомотив не са платили нито една стотинка. Даже не се ангажират с почистването. Изводите сами си ги правете.

  4. 4
    1

    НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ШИЗОФРЕНИЦИ !!!
    ДОРИ И МАКЕДОНЦИТЕ СА ЦВЕТЕ ПРЕД ТЕЗИ НИЩОЖЕСТВА

  5. 1
    5

    Необходими продукти:

    0. 500 кг гъби

    лук- една глава

    олио- 1/2 к.ч.

    червен пипер- 1 с.л.

    черен пипер-1 щипка

    сол- на вкус

    джоджен- сух

    брашно 3 с.л.

    вода- 3 ч.ч. топла

    ЗА БУЛТРАСИ БЕЗПЛАТНО…

  6. МАНГАЛИТЕ СА ТОЛКОВА МАЛКИ ,ЧЕ МОГАТ ДА МИНАВАТ ПРАВИ ПОД МАСАТА 🤏🤏🤏🤏🤏

  7. 11
    1

    Мангалите дори си нямат на представа, колко много Личности из цяла България, са привърженици на Ботев Пловдив. Не запалянковци или фенове, а привърженици!!! Хора които само са учили в Пловдив, или са служили в Пловдив, но са родом от други градове и села, са ставали привърженици на Вликия Ботев Пловдив, особено отбора от ерата на Чико, Тумби и Гунди.

    • Феновете на БотевЪ няма как да са и 1-на милиардна част от гъбите на Източен 10. Гъби, показали невижданата тъпота на бултрас. Колкото ида са ботевистите, те са пълни глупаци- да хвърлиш десетки милиони за стадион и да те подиграват от Коматево до Острова за същия стадион. А в България след 89 година държавата не е строила стадион- трябва да си умствено изостанал, за да погребеш десетки милиони в демоде стадион, правен в час по трудово и с терен от гъби…

      • Урод, Джамията е лунен пейзаж, той за гъби говори, да те еба в плешивия изклесяк, хаха.

    • Най красивия и романтичен футбол се е играл от Ботев Пловдив, в ерата на Великия Чико! Не случайно Колежа се пукаше по шевовете на мачовете им, не случайно всички мачове със столичните “грандове” се играеха на Голямата къща. Има статистика показваща посещаемоста на мачовете ни с Левски в Пловдив и в София, без преувеличение тези в Пловдив бяха с два пъти повече зрители.

  8. 2
    6

    Минах през пазара и видях гъби… веднага се усмихнах и засиях. Килото беше 8.50, купих си незабавно без да се замислям. Като знам, че на Гомнежа гъбите са за десетки милиони няма какво да му мислиш.

    Сега готвя гъби, това ястия вече ми е любимо. Много радост носи.

    Имам два любими стадина , Стадион Локомотив, парк Лаута и “Гъбеното бижу” на Източен 10. И двата стадиона радват феновете на един и същи отбор…

    • Плешив нещастник, точно така те искаме – вечно в темите за великия БОТЕВ! Въжето чака – голям хуй лапни, голяма дума не казвай!

      • ахахахахахахахахахахахаах “Честта е по-важна от живота!(самурайска поговорка)”. Ти като искаш лапай големи пишки, аз предпочитам смъртта пред позора…

        • Ко каза ко? Чест ли? Ахахаха, ама ти пак си се нашмулил като вакарелски спирач бе бойто момиче, само преди два дена твърдеше че в порното с Хебър няма нищо лошо,ахахаха тоя евтин алкохол ти ебава майката.

        • Видяхме какво предпочиташ. Да ти напомням ли? Кой щеше да се беси ако Колежа бъде завършен? Ти ритуално и публично налапа големия жълт хуй, пред мъжката дума. Сега вече можеш само да гълташ.

    • Следващата серия от драмата Американци кацат на Луната ше се снима на джамията.
      Пак ше изкарате някой лев, лошо няма.

  9. 1
    4

    Тези две отборчета си бъркат в гащичките от доста години и това го вижда цяла България.

        • Ма ти ако продължаваш да надуваш тея патрончета Флирт , скоро и за кмета на Столипиново ше се помислиш, и кво ли не още ще си изфантазираш измисляк..🤣🤣🤣

  10. 3
    6

    А кога жа са напрай паметник на Стоян канара с коза в Стряма ва да гоейба.

    • Не могат да издокарат още на майка ти рогата, иначе всичко друго е готово-и как и го е отпраскал в гъза и всичко.
      Много е живописно.

  11. 5
    1

    Сериозно напрежение е на път да разтърси пловдивския Локомотив след равенството с Хебър 3:3. Феновете заляха социалните мрежи с призиви за оставките на треньора Любослав Пенев и собственика на клуба Христо Крушарски.

    Недоволството от треньора дойде след изказванията му, че въпреки равенството отборът върви нагоре. Другата критика е за използването на вратаря Кристиан Томов, когото обвиняват за допуснати два гола в последните минути.

    Ултрасите недоволстват по традиция и срещу Христо Крушарски. Гневните коментари в мрежата бяха илюстрирани с картинка с надпис: “Крушарски вън!”. Имаше и още по-крайни фенове, които са готови дори да продадат абонаментните си карти, пише в днешния си брой вестник “Мач Телеграф”.

    Много показателно е, че срещу Любо Пенев скочи и председателят на фенклуба на Локо Атанас Нейков. “Поведението на господина с наметалото е повече от срамно и засенчи разочарованието от лошия резултат”, написа Нейков.

    На пресконференцията след равенството с Хебър, Пенев каза, че е “спокоен и отборът върви в добра посока и нагоре”. Именно това вбеси запалянковците и те вече говорят за неговата оставка.

    • 4
      1

      Когато се правеше паметника на Гунди, Лудогорец бяха отборЧе от Б група! Къде е паметника на Садъков? Паметник ли е или просто възпоменателна плоча-плакет? Има и още едно условие, за да те уважават, трябва и ти да уважаваш! Не може само да плюеш и да очакваш уважение! Вие и говедата друго не умеете.

      • 2
        3

        Паметникът на гунди да се е правил преди 15 години???

        Ела на стадион Локомотив и ще видиш паметника!

        • 3
          1

          Паметниикът на Гунди беше построен миналата година. Парите за него бяха събрани отдавна и никога не се е искало от никого да дарява. Чакаше се дълго време администрацията.

  12. 4
    1

    Не отговаряйте на ТЪПото. Съвсем скоро ще станем свидетели на комедията с трупата на Христо, Любо и техните фенове от Лаутаджами Арена. Фенклубът от днес е поискал оставката на треньора и собственикът да си ходи. Предстои много много смях. Побързайте с пуканките, защото се очаква да свършат много бързо.

    • 2
      2

      Какви пуканки брат нашето дерби е с лескиту. Какво ни инересуват мангалите. Нали тия лакърдии ги говорим от години а сега да взимаме пуканки? Нима сме лъжци и лицемери?

  13. 5
    2

    Много идиоти в този град! Сън не ги лови! Дерзайте олигофрени, пишете глупости и си вярвайте, след като това ви прави щастливи. Живота върви напред, а не назад. Назад е паметта, която на вас ви е изчегъртана от простите глави.

    • 2
      5

      Селяндур, пишеш общи приказки , кажи какви са тия глупости? Гъбите наистина са глупост, но глупост на бултрас. Глупост са и дупките и сеното, но и те са глупост на бултрас.

      Нима е глупост, че са се вдигнали доста паметници, но лудогорец дарява само за Чико? Това е много, много подозрително!!! По какъв критерий се даряват пари за Чико, а за Гунди и Садъков-не???

      Глупост и идиотия е да се криеш в пясъка и да бягаш от истината!!!

      • 3
        1

        Виж сега Станьо. Аз имам пари. Дал съм за благотворителност, но на теб в никакъв случай никога не бих дал, защото си гнусен. Не бих дал дори от това да зависи жалкия ти живот. Това е положението, който има пари, решава, какво да прави с тях.

        Паметникът на Гунди е инициатива на група хора в Редута, кварталът, в който е живял Аспарухов. Там парите никога не са били тема и затова не се е искало от Лудогорец да дарява. Парите бяха събрани много отдавна и се чакаше само администацията да одобри построяването.

        За паметника на Садъков е същото – парите са събрани отдавна.

        • 1
          3

          Написал си откровени лъжи. За Садъков пари се събираха доста време. Имаше много инициативи за събиране на пари, докато се събере сумата.

          За паметника във Варна положенивето е същото- пари се събираха дълго време.

          За Гунди, там може да е имало готова сума.

          Положението с паметника на Чико е скандално. Не се е чуло преди лудогорец да са нямали пари, а сега да имат, че да дават на други отбори?

          • 3
            1

            Те решават на кого да дарят. Разбра ли, гнусар? На такива като теб – не!

      • Все се сещам за оня, който казвал: “не питай кой е идиота, той сам ще се обади!”. Ето, писах за идиоти и черно-белия, веднага побърза да потвърди, че се отнася за него и такива като него!

  14. 6
    1

    Айде,дадоха тема за плюене на миризливите цигани от лайнута

  15. 7
    2

    Поведението на Лудогорец е поведение на голям европейски клуб. И ако го съпоставим с поведението на столичните “грандове” Левски и ЦСКА ще се убедим,че те са нищожества съществуващи досега благодарение на политиците .

    • 2
      8

      Поведението на лудогорец на голям европейски клуб е само към своите слуги от ботевъ!

      Вдигнаха се паметници на Аян Садъков, на Гунди и на Адмирала на Черно море. Там лудогорец само гледаше. Но за своите роби дарява. С тия 3000 лева ще се извае дамджаната, която надига жълтата легенда!

  16. 2
    5

    За паметника на Аян Садъков лудогорец не дари пари, не дари пари и за паметника на Гунди, но щом става дума за своя роб Ботевъ- се дават пари за Динко-Чико.

    Господарите от делиормана отново глезят своите слуги. Ясно се вижда, че купите 2017 и 2024 са подарени. 2019 нямаше подаръци, а наказание с пета! Когато се играе мъжки, идват петите, другото е подарък…

    • 6
      1

      Отиди,изповядай се в джамията и се прибирай при циганите от изгрев да си подкрепяте вашто ЛокУ

  17. 2
    6

    Имаме десетки заявки от циркове в България, които искат да показват шоу програмата си на стадион “Христо Ботев” на Източен 10. Обстановката на стадиона не се нуждаела от шатра и декори- циркът е навсякъде по съоръжението.

    Циркаджиите искали техните клоуни да играят на терена с дупки, сено, гъби и пясък, така смехът на зрителите щял да е още по- голям. А демодиралите трибуни щели да взривят публиката, като чуе цената им.

    Имаме запитвания и от отбори по ръгби за Източен 10. Веселбата предстои…

    • Храма на кича с ламаринена козирка правен в час по трудово и вече пропаднал с 2 метра
      3
      4

      Не става. Ангажиран е вече за Празника на Гъбата…

      • 1
        5

        Ясно, наистина има празник на гъбата, проблемът с Източен 10 е че там всеки ден е празник на гъбата…

        ххааххахахааххахахаххахааххахаахах НЯМА ПО-ТЪП ОТ БУЛТРАС!!!!

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.