Старши-треньорът на Хебър Веселин Великов сподели за BgDerby.com вижданията си за предстоящото гостуване на Локомотив Пловдив утре.

” Локомотив Пловдив е доста корав отбор. При тях има напрежение, защото не победиха в предишния кръг Локо (Сф) на “Лаута”. Ние си взехме мача с Берое и сме спокойни. Всички футболисти са здрави, което е 6. Отпада Атанас Кабов, който е наказан. В зара има три варианта. Победаа, равен или загуба. Ние отиваме за три точки. Никой да не си прави сметки, че сме обречени на “Лаута”. Любо постоянно прави ротации в отборите, които води, но мен това не ме притеснява. Готови сме за битка, а каквото сабя покаже.” каза пред BgDerby.com наставникът на Хебър Весо Великов.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    А taka, шибай църно-белите манафи, които слагат бели тениски на черните си тела, иначе ще са си чисто черни.

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    2
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    ПУФ, ПАФ!:)))))
    ЛОШУ АПАПИ, ПАК НЪ ЯБАФЪ…

  3. 1
    3

    Чико- дамаджаната

    Неделев- Разградския

    Балтанов- синьото сърце

    Попов- ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ!!!

    Е КАК ДА ИМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАСИТЕ????

    • Новият треньор на ЦСКА-София Александър Томаш призна, че е имал разговори с ръководството на “армейците” още докато е бил наставник на Локомотив (Пловдив).

  4. 3
    1

    Кракакушката Веждите Пашкулев вилики звиззи на наш Локу пуснете водата Вараджииии мошеницииии тотаджиииии

  5. 1
    4

    ” Аз ако някога стане стадион Христо Ботев ще се обеся!” Според BBC на стадион Христо Ботев не бива де се играят мачове!!! Стикс спазва думата си…

    Тодор Неделев: “Аз в България ще играя само за Ботев !” Неделев се продаде на Лудогорец и показа, че няма нито чест, нито морал!!!

    Да си жълт е курвалък, да си Локомотивец- чест…

  6. 2
    5

    Паплач, тодор неделев гние резерва в лудогорец, а на неговите години Димитър Илиев печелеше купи, печелеше суперкупа, печелеше медали и го наградиха ДВА ПЪТИ за футболист номер едно на България!!!

    тошко е един неудачник и наемник, а Митко легенда и Локомотивец. тодор неделев да ти е легенда, това е пълна тъпанарщина!!!

  7. 1
    4

    СЕЛЯНИТЕ берат гъбите на Източен 10. Пожелавам им богата реколта през цялата година, за да е все така тихо от селската им глупост…

  8. 3
    3

    Кривоглави селяни, кажете добро утро!!!

    • 2
      1

      Какво му е доброто щом ти си жив?

  9. 2
    3

    добре де, спечелете малко пари и вие. Мачът е реден за 2:2 или 3:3

ОТГОВОРИ

Моля напишете коментар
Моля въведи име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.