УЕФА наложи глоба в размер на 39 250 евро на Ботев (Пловдив). Санкцията е натрупана за шестте мача, които „канарчетата“ изиграха в евротурнирите през лятото – срещу Марибор, Панатинайкос и Зрински (Мостар).

19 750 евро е санкцията на „жълто-черните“, наложена за хвърлени предмети по време при гостуването на Марибор. В санкцията се включват 5000 евро за нанесени щети по стадиона, като Ботев трябва да плати и ремонта, който трябва да бъде оценен от домакините, както и други 5000 за използване на лазерни светлини от феновете.

За домакинските мачове срещу Марибор и Панатинайкос „канарчетата“ са понесли санкции за блокирани пътеходи. За двубоя със словенците глобата е 8000 евро, а за срещата с гърците – 6000.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Тъпо. Това го отнасят почти всички отбори? А приходите от еврокампанията какви са?

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ!!!
    ПУФ, ПАФ!:)))))
    ЛОШУ АПАПИ, ПАК НЪ ЯБАФЪ…

  3. Сега и БФС ще бъде посечено заради мача с ирландците. Тотален батак е станал Пловдив. Тази омраза между “буфери” и “жАлтури” прехвърли всякакви граници и започна да се изявява и на национално ниво и в международни срещи. Не изключвам и злонамерени действия на противниците на “руснака”, за да го набутват с глоби и наказания.

  4. 4
    1

    A мангалите, тоалетните вандали ще ги глобяват ли от Уефа. О, сори, забравих че те вместо в Европа играха в Говедарци!
    Мамавидейбалокомотивоциганска миризлива

Коментарите са затворени