Клуб на привържениците на Ботев Пловдив разпространи декларация за предстоящото гостуване на Берое (Стара Загора):

Уважаеми ботевисти,

След седмица пауза заради квалификациите на Националния отбор е време да се активизираме, защото в събота, на 14.09, ни чака едно от любимите гостувания! Ботев се изправя срещу Берое на стадиона под Аязмото в преследване на пета поредна победа в гостуване от Първа лига.

След впечатляващата трета поредна такава над ЦСКА-София и втора поредна в столицата, обществеността ни беше разбунтувана от раздяла с основен футболист в последния ден от трансферния прозорец.

Няма нужда да обясняваме, че най-важният играч на Ботев сме ние и когато сме голяма бройка по трибуните, единни и надъхани, феновете можем да накараме отбор, който е на 10-то място в лигата, да полети и да побеждава и най-силните противници, срещу които се изправя. В последните месеци спечелихме всички мачове, в които създадохме ад за противника, с изключение на този срещу Панатинайкос. Отстранихме с 3:0 съперника си на полуфиналите за Купата. Спечелихме финала срещу Лудогорец с 3:2, елиминирахме изключително силния отбор на Марибор, който в предишните сезони отстрани Левски и Лудогорец и не беше победен от никой от тях. Върнем ли страстта обратно можем да победим всеки един тим от вътрешното първенство.

Отборът ни до момента спечели 4 от 6-те си изиграни мача и всички футболисти, заедно с треньорския щаб, заслужават мощна подкрепа от пълни жълто-черни сектори. Това са хората, които се раздават за Ботев, искат да играят в него, и имат качеството да го поведат към на местата, даващи право за нови мачове в турнирите.

Очакваме в събота да изглеждаме като на снимката.

Само Ботев! Навсякъде и по всяко време!

22 КОМЕНТАРИ

  1. Ъ-ъ-ъ, Марибор не са отстранявали Седмоголец и да се нарекат изключително силни е леко пресилено. Иначе, да, добра надъхвация и е нужна активизация и голяма бройка на трибуните не само в специалните мачове.

  2. 1
    3

    Добро утро, селска паплач. Връщайте страстта като закусвате, обядвате и вечерята ГЪБИ 24/7 , в чест на Гъбясалия стадион от Източен 10 !!!

  3. 3
    1

    Стоян канара каза, че страста може да я върнем само ако излашкаме питътъ рязко до сливиците и 6-те бахура да забием до дъно в дивия ва да гоейба.

  4. 2
    1

    “Можем да победим всеки един тим от вътрешното първенство.”
    Вие мислите ли преди да напишете нещо или просто ей-така???!
    Новакът Спартак Варна така ви “барна”,че трябваше после в клаузата за продажбата на Ето`О да включвате на пожар и скрита клауза за 3 точки без които отивахте хептен на резил!

  5. 1
    6

    ЖЪ ВЪ БИЙМ СИЧКИТИ УА АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  6. 5
    7

    С КАКЪВ РЕЗУЛТАТ ЩЕ БИЕТЕ ВСИЧКИ ОТБОРИ?7:3,0:1 ИЛИ 6:0,СЕЛЯНДУРИ?

  7. 3
    3

    В този мрачен и дъждовен ДЕН, КУР ОТ БОТЕВ И ЗА МЕН.

  8. 1
    11

    В този мрачен и дъждовен ден, КУР ЗА БОТЕВ И ОТ МЕН.

      • 3
        5

        Единствените които са бити и ебани са жълтите мюсюлмани ! Известно из цяла България…

  9. 3
    7

    Продължавайте така и ще си останете все същите 150 олигофрена,колкото бяхте на мача на нац. отбор.И ако няма кой да удряте около вас,почвайте се помежду си!

  10. 5
    1

    Добър ден,предполагам сте наясно,че тези 5 “мнения” са на един шизофреник под различни “самоличности”.

  11. 2
    8

    Много неграмотно написано. Срамите Ботев, нещастници, прости!

    • Хаха, Ляка, на Сокола му падна и вече си моногамен, само Пеевски отзад ще те шляка🤩

  12. 3
    8

    Като на коя снимка да изглеждаме, като снимката от мача на националния отбор ли? Кой ги пише тези повърни бе? Да въ еба и модерните фенчета.

  13. 6
    3

    Ако наистина наши са участвали в побоя над тези кротки фенове на Северна Ирландия, това е супер срамна работа. Не стига, че трибуна юг беше празна, ами и този срам. Да ви еба майката модерни педерастчета, срам сте за ботевизма!

Коментарите са затворени