Феновете на Локомотив Пловдив от фракцията “Трибуна Бесика” използваха официалната си страница във Фейсбук, за да излязат с важна позиция:
Приятели,

В неделя беше първа стъпка към промяната, която е нужна по трибуните на мачовете на националния отбор. По време на срещата имаше абсолютно обединение между всички агитки, което ни кара да вярваме, че вървим в правилната посока!

Пътят ни е едва в началото, представянето ни трябва да бъде в пъти по-добро, както го правим всички за клубните си отбори. Нужни са ни нови песни, повече знамена за веене и още по-добра организация.

В заключение искаме да припомним, че само пълните трибуни мога да ни направят правилен коректив за случващото се по върховете на футбола ни. Стадионът е мястото, на което можем да бъдем най-добре чути и да търсим промяна, когато е нужна. С липсата ни само задълбочаваме вече назрелия проблем!

Очаквайте ни срещу Люксембург на 12 октомври!

3 КОМЕНТАРИ

  1. До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

  2. Началото на края. Освен ако някой наркоман замени комсомолския секретар.

Коментарите са затворени