Треньорът на Загорец Мирослав Миндев обяви пред Football24.bg, че отборът му се нуждае от малко повече време за стиковка, за да потръгнат нещата така, както трябва.

Тимът от Нова Загора претърпя вчера загуба с 4:0 при визитата си на Спартак (Пловдив), а преди това загуби у дома с 1:3 от Ямбол.

Началото на сезона бе обещаващо за загорлии и отборът натрупа 7 точки за първите си три мача след победи над Левски (Карлово) и Секирово, и реми срещу Асеновец.

„Привлякохме 12-13 нови футболисти, като от тази бройка играчи едва 4-5 са тези, които са започнали подготовка от първия ден. Всички други са дошли в движение и повечето не са в оптимално физическо състояние. Според мен няма място за притеснение и мисля, че нещата се развиват добре за нас. Добре е, че взехме 7 точки за първите три кръга, но след това се изправихме срещу сериозни противници като Спартак (Пловдив) и Ямбол. В Ямбол играят 5-6 от моите бивши играчи и знам, че имат добри условия, така че определено са сериозен отбор. Само им вижте резултатите през сезона“, коментира той пред Football24.bg.

„Просто в последните два мача срещнахме много по-добри отбори. Въпреки това искам да кажа, че срещу Спартак съм доволен от нашата игра до 65-ата минута. Дори бих казал много доволен. Дадоха нелепа дузпа и бяхме ощетени от съдиите за пореден път“.

„Предстои ни натоварен цикъл от мачове и за две седмици трябва да изиграем четири срещи, но се надявам да се справим добре. Сега отиваме на Саяна, които са сред водещите отбори от групата, но ето, че и те имат проблеми. Мисля, че всеки може да изненада всеки в тази група. Всичко може да се случи. Ние лично излизаме всеки мач за победа. Според мен отборът ми има доста по-голям потенциал, но това ще се види напред във времето, когато тези момчета се сработят“, каза още Миндев.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Няма да влязат дори и всеки мач да им помагат както до сега само плаче Денис и звъни постоянно на Огнян и Бозев

  2. Бозев направи кочина групата разбери че не ставаш за ръководител

  3. Дузпа в 13 та секунда, съдията брутално ги закла.ако съдиите свирят винаги така за Спартак нищо чудно да влязат в по Горна група

Коментарите са затворени