Изпълнителният директор на Спартак (Пловдив) Денис Хасан се съгласи да направи кратък анализ на представянето на своя тим в първите няколко кръга от Югоизточната Трета лига.

За четирите изиграни мача от петте кръга до момента „гладиаторите“ имат на сметката си победа, две равенства и загуба.

„С оглед на програмата мога да кажа, че не се е случило нещо кой знае колко страшно. Имаме явни претенции към съдиите, защото се допуснаха грешки в наш ущърб, но се върнахме на победния път и това е важното. Смятам, че Спартак ще покаже истинското си лице в предстоящите мачове. Целта пред отбора остава непроменена, а именно най-високото място в класирането – лидерската позиция, което гоним до край. Целта си остава да се преборим за промоция във Втора лига,“, обяви той пред Football24.bg.

10 КОМЕНТАРИ

  1. Няма такива измамници като този и Миленчев

    • Има. Онази курва майка ти, но за съжаление си принуден да я търпиш

  2. Мечтите са безплатни но реалността е друга. Как ще стане тая работа. Мисията невъзможна гледал ли си го тоя филм

      • Олигофрен си ти защото му вярваш на денисчо ако не си денисчо

          • С абсолютните глупости, с празните приказки, които говори, за безкрайно ниското ниво, на което принизява и клуба. Нищо не се било случило, че разни селски отбори ни бият където сварят – един от шампионите на България. Как да не се е случило, това е срам! Срам е и подобни нискоинтелигентни хора да ръководят клуб, като нашия.

        • Вие в Спартак сте такива идиоти… вие бяхте изчезнали, нямахте мъжки футбол. Тъкмо се качихте във В и изпаднахте. Падахте от Първомай и Куклен по 6:0 и от Съединение. Той ви върна. Денис бил ниско интелигентен… майко мила.
          Че е луд е вярно, за да се занимава с неадекватници като вас явно е луд! След като те дразни, обади му се, кажи му, че веднага го взимаме в Марица !

Коментарите са затворени