Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата “The Magic of Plovdiv”, призоваха за помощ за 10-годишния Денис Еминов. Момчето е внук на легендата на Ботев (Пловдив) Антим Пехливанов и е в много тежка битка с тумор, който застрашава здравето му:

Има дни, които идват изведнъж и обръщат живота ни ей така – ненадейно. Дни, в които искаме да върнем времето назад и да ги изтрием от календара, но Бог ги е изпратил, за да ни направи по-силни и сплотени!

Денис е момче на 10 години, влюбено до полуда във футбола. Играе любимата си игра в любимия за него Ботев. Днес Денис и семейството му имат нужда да им помогнем за да преминат през един изключително труден етап – възстановяването на Денис след тежка мозъчна операция.

Денис, цветовете днес нямат значение. Пожелаваме ти бързо възстановяване! После да се върнеш на терена и пак да се бориш, за да ни отбележиш гол, да се раздаваш в мачовете така, както си го правил досега за емблемата, която обичаш. Били сме противници вчера, а утре те чакаме да бъдем отново такива на зеления терен. Но след срещата ще сме отново приятели.

Искаме да виждаме деца, обединени от любовта към футбола!

Деца, които напускат терена с усмивка, защото са се забавлявали на терена!

Деца ,които създават приятелства и уважават отсрещния отбор!

Бъди силен, момче !

Нека всеки, който има възможност да помогне, да го направи!

Титуляр: Денис Фахриев Еминов

BG67STSA93000031147427

Банка ДСК

2 КОМЕНТАРИ

  1. Как да помогнем на момчето, ако трябват пари, дайте банкова сметка.

Коментарите са затворени