ЦСКА и Ботев Пловдив се разбраха за трансфера на Джеймс Ето‘о. Камерунският дефанзивен халф ще се присъедини към лагера на „червените“ в Банско.

Ето‘о бе силно желан от новия старши треньор на ЦСКА Александър Томаш, който изигра важна роля за осъществяването на трансфера.

Към Ето‘о е имало и други две оферти. Едното предложение е било от чуждестранен клуб и е било по-добро от това на ЦСКА, но семейството на камерунския футболист е предпочело да остане да живее в България.

ЦСКА не е бил фаворит за неговия подпис преди пристигането на Александър Томаш, но последните 24 часа ситуацията се е променила коренно.

Джеймс Ето‘о игра в петък при победата на Ботев Пловдив с 1:0 при визитата на ЦСКА от седмия кръг на шампионата.

Ето‘о има 102 мача за „канарчетата“ и остана на четири двубоя от рекорда за чужденец с най-много срещи с екипа на „жълто-черните“, който се държи от Томаш Иршак.

Ботев Пловдив продаде Ето‘о и от гледна точка на това, че договорът на футболиста с клуба изтичаше в края на сезона.

172 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    9

    По надолу някой от защитниците на руснака пише че видиш ли ни сами сме си купували футболисти те руснака само правил мениджмънта😂тея вече съвсем ни взеха за мезе…А на селския бек Крушарски който с два милиона бюджет завършва всеки сезон с по 10-15 точки преди нас кой му прави мениджмънта.
    Който няма пари да издържа третира по популярност клуб в България и да няма високи цели да си тръгва на момента!!!

    • 6
      4

      Смешен си. По-надолу съм написал и че ако дойде някой, който е по-добър ще съм първи на базата с транспарант против руснака. Бяхме зад Локото, защото великия треньор Генчев ни закотви на дъното. А кой го доведе, помниш ли? Аз помня – пимкаджията беше. Предния сезон руснакът ни качи на 3то място.

      А щом не можеш да схванеш останалото, значи си глупак. Последният собственик който мятане милиони на вятъра беше Самуилов и помниш ли как си отиде?? С 6 на 0 на Лаута. Така става като няма смисъл и бизнес модел. Така ще стане и с Лудогорец, когато Домусчиев спре.

      • 5
        1

        С 6:0 на Лаута паднахме след като Гиздаков влиза в една съблекалня и изгони Бандаловски и Балтанов но да не започваме тази тема .Този боклук ще му тежи това на съвестта цял живот
        А дали съм глупак не знам но съм от Ботев и не ми плащат за да имам мнение

        • 1
          1

          Имай мнение, но разбери, че Цецо Василев няма да се повтори. Футболът трябва да е бизнес, а не хвърляне на милиони в бездънна яма. Трябва да помислиш, защо някой ще дойде в Ботев и ще похарчи 30-40 милиона да стане шампион и да играе групи в Европа?? Няма възвращаемост тук и няма икономическа логика да стане… или не съм прав?

          • 6
            1

            Всички знаем че е бизнес и този бизнес зависи до голяма степен и от нас !Ботев Пловдив е отбор със социално значение за тази държава и ние неговите фенове имаме право да искаме победи и успехи!Затова пълним вече няколко пъти 18000 стадион кой друг освен Левски и ЦСКА може да го направи това?
            Този бизнесмен получи отбор без пари без дългове,стадион чисто нов !И чисто нова база!
            От него се иска да има отбор който да се бори за челните места ако не може или не иска …и в Армения има първенство!

          • Ботев Пловдив няма никакво социално значение за България. Има за 20 хиляди души в Пловдив, което сам сметни какъв процент от населението на държавата и града е.

            До 2-3 години руснаците ще се махнат, не за друго, а защото ще са на загуба. Дано следващия собственик е по-добър стопанин за клуба, защото всички помним и много лоши дни.

          • Ботев не е и НЕ трябва да бъде клуб със “социално значение”!!! И това се отнася за всички клубове! ДПС и ПИМК напъват да вземат клуба и ако успеят какво следва? Всички гласуваме за ДПС? Бойко се опита да използва клуба за политическите си врътки и донякъде успя, затова града се управлява с години от ГЕРБ. Зингаревич може да обещае че ще станем шампиони ако попиваме Кремълската пропаганда и вземем страната на Русия във войната му срещу Украйна….ще се съгласиш ли? Политиката и спорта не трябва да се смесват от феновете! Всеки трябва да има политическа ориентация необвързана с футболните му пристрастия!!Социален феномен във спорта означава нещо съвсем различно и то обединява само привържениците на даден клуб, в нашия случай 20-ина хиляди запалени фенове готови да пропътуват стотици километри за да видят своя отбор, да купуват фен артикули и да подкрепят Отбора.

        • Да не говорим че по онова време треньор ни беше Пепо, чийто прякор е Шестака по определени причини…😂😂

      • А ти помниш ли кой обяви Самуилов за селянин и взе властта по онова време или забравяте бързо

        • 2
          1

          Самуилов търсеше повод да се откачи от Ботев. Намери го и си би камшика. Бяха го натиснали да налива пари, а срещу тях не получи нищо. Това е истината.

          • Аз помня всичко много добре как стана ,помня и Гиздаков и неговите глупости вие защо не ги помните не знам

          • Абе човек, на Самуилов и Чандъров им бяха обещали приходи от морски плажове и от петролни сделки с държавата. Тези приходи не се случиха. Ти си вярвай на каквото си искаш. Същата работа и с Крушарски, но той взе пари от сделки с противоградни ракети и трябваше да ги върне в Локото.

  2. 6
    2

    Разберете, не всеки, който защитава руснаците е сдруженец. Добър или лош Зингаревич има бронзови медали, купа и победи в София над Левски и ЦСКА.. и два сезона в евротурнирите.

    Да, на всички ни се иска да станем шампиони и сме наясно, че с политиката на руснаците няма да се случи. Тяхната цел е да си продават стоката, тя обаче струва повече, ако играем в Европа, което е добре за клуба. Колкото до шампионската титла, тя е капарирана докато Домусчиев пожелае.

    • На 3 точки сме от първото място и имаме само една нещастна загуба от Спартак. Какво искате? Мислите си, че руснаците не искат в Европа ли? Нали тези мачове им качват цената на негърчетата.

      • Искаме като кажат че ще се гонят високи цели да се държат като хора които го правят а не ни размотават.След като си взел популярен отбор и искаш пълен стадион ще имаш цели и ще ги гониш.Колко отбора са продали 3000 абонаментни карти в България?
        Това не е Фремад Амагер ако не може или не иска света е голям отбори много

  3. БЕС ТАЗ НЕГЕР НОГО ЗЛЕ СМЕ УА ТРЯЯ ОЩИ ШЕБЕК ДА СЕ НАБЕРЕ ОТ АФРИКА АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  4. 11
    1

    Ето’о не желае да продължи при нас. Хайде малко да мислите вече. Ханкич също не искаше. Който и да е футболист, щом не иска да стои при нас, трябва да бъде продаван на момента. В отбора трябва да остават само играчи, които са на 100 процента отдадени на клуба. Футболът е колективна игра, колективът е по-важен, от която и да е индивидуалност.

    • Никой не казва да не се продават бе колега само че не в последния момент на ЦСКА без да имаш заместник това издава намеренията ти че ти нищо няма да правиш този сезон!

      • Въобще не сме наясно със ситуацията, за да коментираме. Имаме други на тази позиция. Да ги видим първо и после да псуваме, защото Нвачукву за мен лично е по-добър от Уме и аз не съжалявам, че беше продаден. При вратарите същото… Бернат се справя добре и е на 23 години. Ханкич не липсва.

        Вие не виждате най-големия проблем в отбора.. кой ще замести Попов?? Той е мозъкът на отбора и ясно се вижда, че като не е във форма нямаме игра. Рендета лесно се заместват… играчи с интелект е трудно да смениш.

        • 4
          2

          Ще вземем някой юноша от Ван или от Виста и ще обявим че гоним Европа и готово.
          И ще тренираме във Воисил при наличието на модерна база мечта за много отбори дори в Европа…

          • Ето’о наясно ли си от къде дойде и какъв го игра при нас? Уме, Акере и Нвачукву от къде дойдоха? И аз искам да взимаме играчи от висшата лига, но гледам реалистично на нещата. Гледайте и вие.

            За пример Левски – вижте от къде са взели Сангаре, Алдаир, Майкон, новия им вратар и т.н. всички са от Ъ група. В България няма да дойде никога топ играч. Трябва да взимаме перспективни, нешлифовани диаманти… за тях ние сме трамплин към Западна Европа и големите пари!

        • 1
          1

          Каква форма този човек е на 40 той няма повече да влезе във форма

          • Абсолютно си прав. Попов играе последния си сезон. На неговата позиция е критично да имаме човек. Трябва ни мозък, разбивачи да ринеш с лопата.

  5. 5
    2

    Ювентината, много си писал и само глупости. Няма смисъл да ти се отговаря на всичко, само на най-големите глупости. Продали сме Секулич и виждаш ли нямаме друг нападател.. мда, само Мараш и Трибуле, а от началото на октомври се връща и Николов.

    Брахими и Мертенс играели в Русия.. абе ти виждаш ли Факел на кое място са? Ами те изпадат…

    Единствено за Ето’о може да съжаляваме, но там е по-добре да направим трансфер, тъй като той не иска да продължи при нас, а иска да играе в по-голям отбор за повече пари.

    • 4
      4

      То Мараш гледа ли го?!?!??Умньо
      Николов няма да се върне в игра както трябва поне година!!!
      Знам че за сдружението са глупости но истината е че съветския гражданин не му пука отбора на който сме фенове всички ние ще играе ли в Европа или не ,ще го унижават ли селски отборчета като Арда и Спартак Варна в Пловдив на собствения му стадион.и че черно бялото отборче с 2 милиона бюджет свършва с 15 точки преднина.Но на мен не ми запушват устата с дребни суми безплатни карти и покани за скай бокс така че ще пиша колкото си искам от т нар глупости,но истини!

      • 4
        2

        А бе, шемет, на кой му пука- на Христолов ли, на Чандъров ли, на Самуилов ли? На Крушата ли му пука за Локо и феновете му- прави си ташак с тях ! В крайна сметка с него то 3.5 години имаме една нулева. Първата половинка се спасихме от изпадане, втората бронзови медали, третата Нулева, четвъртата с купа! Не бих казал, че ни е най- лошия период в историята като клуб, имайки в предвид мрачните предишни периоди!

        • 4
          2

          Щом те задоволява в тази слаба група при тези слаби Левски и ЦСКА Третия по популярност отбор с най хубавия стадион и собственик уж милиардер да има нулеви години и да ми говориш за преди какво било …добре явно само аз и хората извън сдружението искаме нещо повече,шемет!

          • 5
            2

            Обявете собственик, който ще купи 10 играча за 15-20 милиона евро и аз първи ще отида на базата с транспарант против руснака. Ако трябва обаче да избирам между Плейна и Зингата, то няма как да избера първия.

          • 2
            2

            Какво да ти говоря, като ти си знаеш едно и също- сдружението, сдружението, за да повтаряш това постоянно явно си платен пимкаджия! Отборът си има собственик- добър, лош, това историята ще отсъди! Ако има по- добър, по- богат, по- можещ и знаещ да заповяда! На мен също не ми харесват много неща, откровени лъжи като че ще имаме ново модерно табло, че ще се закупи най- добрата система за поддръжка на терена за около 500 Хил евро- това се каза малко преди да стане стадиона, но на практика в момента няма реален претендент за клуба, по- добър от сегашния!

    • 7
      2

      Изумявам като чета тези коментари с които искате да ни убедите че продажбата на най добрия ни халф в пряк конкурент за челните места в последния момент е позитивен на ръководството ?!?!?!?!!!?!?

      • 6
        1

        Ето’о не иска да преподписва и иска трансфер. Какво да направи клубът? Хоркаш ли да направи?

        Мараш и Секулич са близнаци, но дойде Трибуле.

        Селското отборче Спартак играха като равен с равен с Левски. С Арда не сме играле още.

        Пич, ела в реалността. Нямам нищо общо със сдружението и съм платил над 400 лева за карта. Имам мнение, което е различно от твоето и това е нормално в едно свободно общество. Писал си глупости за Секулич, Уме и Ето’о, това е истината за мен.

        • 4
          4

          Като иска трансфер клуба да го трансферира ама не в прекия ти конкурент в последния момент без да има заместник!!!!Ето това са глупости !И заместник не е онзи симпатяга от Армения (който още няма виза)или Римейкис който не е играл мъжки футбол а говорим за истински халф ТИТУЛЯР!!!!!

          • 5
            3

            Хубав лош Карабельов ще играе. Ето’о не е Марадона, не е дори Неделев, че да ревем за него. ТИРЕ били пряк конкурент… за изпадане ли? Този сезон за тях е отписан след 5 загуби до момента.

            Хайде стига… така ревахте и за Ханкич, а се оказва, че Бернат е добър заместник.

            Това е футболът. Играчите идват и си отиват. Незаменими няма. Подкрепяйте отбора.

          • 1
            1

            Ремейкис не само е играл мъжки футбол, но е шампион на Литва, като е бил титуляр в Паневезис.

    • 4
      2

      И това че не могат да се подържат два терена на чисто нов стадион и база сигурно и това са глупости!!!!или пък съм Пимкаджия?

      • 3
        2

        Не само нашите терени са в лошо състояние. Допуснали са грешка, която скоро ще се поправи. Купуват вентилатори и отделно се пръска с фунгициди.

        Само този, който нищо не прави, никога не греши.

        • 3
          1

          Ау колко са невинни.Да терена на Ботев Враца е леш и на Локото (не чак толкова)-но там говорим за върховна аматьорщина подчертавам върховна!!!!
          Чисто нов стадион им се подари от който изкараха поне милион последните мачове …но пари за терен не се дават по никакъв повод!!!!
          Вие тук наистина явно взимате пари за да пишете тези глупости

          • 1
            1

            В Пазарджик също е леш. На Колежа е допусната грешка, надявам се да има поука от нея и да не се повтаря.

          • 3
            2

            Ние с Пазарджик Враца и Лаута ако се сравняваме значи си заслужаваме съдбата да се гаврят с нас някакви ватенки

          • Абе ни да не сме Байерн,Реал Мадрид или Ман Сити?? Малък отбор от малък град. Хайде маааалко в реалността елате.

        • 3
          2

          А в коматево и там ли няма вентилатори или…просто не ни се дават пари да наемем нужните хора които разбират от тази работа

          • 2
            1

            В Коматево играят 3 отбора на един и същ терен и затова е леш – Крумовград, Ботев 2 и Ботев 3.

          • 3
            1

            Много бързо се намират отговори на неудобните въпроси…винаги някъде другаде е проблема но не и в съветските мениджъри.
            Не знам колко отбора играят но да имаме най новия и модерен стадион в страната и най модерната база и да играем някъде си и да тренираме във Воисил е меко казано скандално!

          • Така е. Допуснали са грешка. В процес на корекция е. Мениджмънтът е виновен за грешката, а не някой друг.

      • И защо не е титуляр като е шампион!Той и Степанавичус е детето чудо на Литва ама е резерва в Септември

        • Фаустас е титуляр в Септември. Провери си сам, ако не вярваш. Махнаха го, защото не е достатъчно добър за Ботев в конкуренция с другите ни крила. Игра няколко мача и се видя, че не става.

          Ремейскис първо да го пусне Керкез и тогава ще може да коментираме. Същото важи за арменеца, Каси, Кингунту и момчето от Септември. Може пък някой от тях да става, както примерно Акере.

          • 2
            1

            Дано да става някой от изброените.Точно това имам в предвид че се прави секвенция от хора които може и да станат…Така не се гонят високи цели и евротурнири ,така може и да се гонят…

          • 1
            3

            Футбол се прави с много пари. Ако ходим по 15 хиляди всеки мач, ще гледаме силен футбол. Истината е, че ще видим 4-5000 на мачовете без интрига и над 10 само за Левски, тире и Лудогорец. По този начин няма как да се финансира скъп отбор. Руснакът не желае да си дава парите на вятъра, както Домусчиев или Папазки.

            Разберете, футболистите на Ботев ги купуваме ние, а не Зингаревич. От него се иска да структурира добър мениджмънт, който да направи максимален бюджет на база приходи от нас, от продажби, тв права и спонсори. Мениджмънтът трябва да похарчи тези пари максимално ефективно, а не както в ЦСКА, където Амос Юга играе за втория отбор със заплата 30 хиляди евро и 3 години договор.

  6. 5
    6

    Нека не слушаме хората от сдружението (те имат пряк интерес руснака да стои колкото може по дълго)и да разгледаме действията на нашето ръководство което искало да се бори за евротурнири.
    Селекция от 7-8 футболисти(всички до един резерви към момента!)-млади без нужния опит ,като изключим Уджа (който е бил контузен още при пристигането си)!
    За сметка на това се освобождават Брахими и Мертенс-футболисти с опит които в момента играят в руското първенство!
    Въпреки че нямат друг нападател дни преди края на трансферния прозорец продават единствения такъв-Секулич(друг е въпроса колко го бива)
    И сега за финал продава най добрия ни дефанзивен халф 100%титуляр без да има с кого да го замени часове преди края на трансферния прозорец на пряк конкурент!!!!!!!!
    И като за капак не може да подържа(не дават пари явно)два терена ,на подарения им от общината стадион който реализира огромни приходи за нашите стандарти и на най модерната база в България !
    Всичко това издава “висок професионализъм” и явно намерения че не им пука за нас!

    • 3
      3

      Пропуснах и продажбата на Уме…
      Абе още някой вярва ли им на тия?

      • Нвачукву е заместникът на Уме и се справя много добре до момента. Имаме на крилата още Акере, Илиев и Йорданов, а също така Укаки и Трибуле могат да играят на тази позиция, ако няма кой.

    • 4
      2

      А теб ли да слушаме? Аман от псевдо Ботевисти и пишман анализатори.

      • Еми да слушаме теб кажи нещо смислено тогава!

        • 4
          2

          Яж хуй! Добре ли е за начало? Марш да събираш велпапе! Лилав хемороид.

          • 2
            2

            Добре е .
            Остроумен си не може да се отрече!

  7. 9
    5

    Договорът на Ето’о изтича в края на сезона. Той не иска да го продължи. Вариант 1 – продажба сега. Вариант 2 – ефектът Хоркаш.

    • 8
      7

      Тава показва, че ръководството работи професионално, останалото са махаленски лакърдии, така популярни в България!

      • 8
        6

        Това показва че това са едни алчни лъжливи боклуци които нямат никакво намерение да градят отбор!

        • 3
          2

          Не алчните фенове не могат да прежалят 12 лв за билет, вижте първо себе си и тогава търсете кусурите на другите.

      • 7
        1

        Не, не съм сдруженец, бях през 2011, когато си мислихме, че като се съберем 10000 ботевисти и дадем по 240 лева ще положим една основа на независим и свободен от бащица клуб. За съжаление се събраха 250 човека, които дадоха по 240 лв. Това доказа, че такива начинания в България са обречени на провал и след това не съм си продължавал членството. Но винаги съм с абонаментна карта на отбора независимо то състоянието на отбора, затова ми се виждат неоснователни оправдания от сорта – играем в Коматево, там не ми се ходи, не играем добре, няма да ходя на мач, много е топло/ студено, няма да ходя на мач, много е рано/ късно мача, няма да ходя, въобще оправдания, нямащи нищо общо с хора претендиращи да са фенове на някой отбор!

        • 4
          4

          Изписаното до тук няма общо с темата..всички сме фенове на Ботев и то с абонаментни карти-купени!!!(не подарени)
          И ни писна интересчии да заемат явно не правилни позиции в името на собствената си изгода а не в името на любимия отбор!
          Руснака е мошенник момчета вижда се с просто око !

    • 7
      3

      А защо не иска да го продължи е интересно?
      А това професионално ръководство като знае че договора не може да бъде продължен на 100%титуляр и решава да го продаде часове преди края на трансферния прозорец(на пряк конкурент за евроквота!!!!!!!),ще вземе ли друг на неговото място?
      Тези алчни “професионалисти “знаят ли че нямат смяна в средата на терена?
      И не ми говорете за Митко Тонев и Красиан Колев…тук говорим за професионален футбол а не за фенски събирания и песни с мегафони!?!?

      • 5
        4

        Какво толкова му е интересното, анонимнико, в чорбата дават заплати оп 30-40 Хил. Евро, нашия таван е 10 хиляди. От нова година може да се договаря без пари- какво толкова ви е чудно, като нямате никакво понятие от футболен мениджмънт?

        • 2
          2

          Интересно е ти какво понятие имаш и каква е твоята експертиза в личен план?Или и ти си от тези които искат да живеят на гърба на Ботев?
          И да чудно е като имаш евро амбиции да продаваш футболист на конкуренцията без да имаш негов заместник е чудно!

  8. 8
    1

    ЧЕТЕТЕ ЛИ ВСИЧКО ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ??
    СЪНУВАТЕ ЛИ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ??
    ГЪРЧИТЕ ЛИ СЕ В КОМПЛЕКСИ ??? ИЗМЕТ ДОЛНА !!
    ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ Е ТАКА !
    АКО ГО НЯМАШЕ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТ ОТДАВНА ДА СТЕ СИ СЛОЖИЛИ ВЪЖЕТО ! ЖАЛКИ АМЕБИ
    БОТЕВ Е НЕЩОТО, КОЕТО ОСМИСЛЯ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ И СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НЯКОЙ !
    СЪРЦЕТО НА ПЛОВДИВ ВИНАГИ ЩЕ БИЕ, ЗАЩОТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ КРАСОТА ВЯРА И БОРБА !!!
    А ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ТАМ НЯКЪДЕ …
    МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И ЩЕ ГРИЗЕТЕ НОКТИ И ЩЕ СЕ ГЪРЧИТЕ В ГРОБА КОГАТО ЧУЕТЕ ИМЕТО СВЕЩЕНО !
    ЛЕКА НОЩ И ПРИЯТНИ СЪНИЩА !

    • 1
      4

      На какво си, бро? Много патос… Сигурно рисуваш част от хореографията за мача с Аякс.

    • “А ВИЕ ВИНАГИ ЩЕ СТЕ ТАМ НЯКЪДЕ …”
      Колега, а Ботев къде е???!!!…
      Обръщам се към пишещите тук:
      СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

  9. 3
    21

    Те се разбраха още миналата седмица – “победата” в София беше част от сделката… По подобие на схемата с подарените купи от Делиормана

    • 13

      😂😂🤣🤣🤣🤣КЮСТЕНДИЛСКА МЪКА НЯМА КРАЙ

    • 10

      Значи викаш хем победа ни дадоха,хем пари за Ето’о,хем победи в полуфинала Те ЦСКА нямат нужда от точки,нали няма проблем че са в изпадащите отбори,нали,тъп буфер и с олигофренска логика,те и Марибор ни пуснаха нали?.Не трябваше ли да им дадем мача,заради двата полуфинала,дебил.И какво се получава ЦСКА са сателит на Ботев,подарени мачове,пари за Ето’о,макар че не е сигурно дали ще им свърши работа

  10. 5
    13

    Нали изкупихте картите за ст. Христо Ботев, сега ТИХО….

  11. 12
    1

    ЛГБТ курвите,веднага наизскачаха да плюят всичко Българско и Руско,гнусни уроди!!!!!

    • 4
      14

      ФОСТАТА РУСОРОБСКИ БОКЛУК ХОДИ В КОЧИНАТА ПРОСИЯ МЪРШО ПРЕДАТЕЛСКА.
      ТОЧНО ТИЯ БОКЛУЦИ КРАДЪТ БЪЛГАРИЯ ОТ 80 ГОДИНИ.

      • Фостата го поемаш курво гнусна еничерска!!!!България в момента е ограбена от господарите ти мършо!!!!

  12. 9
    3

    Томаш го искал? А Душан, някой пита ли го????????

  13. 7
    17

    на следващия мач трябва 90 минути
    ЗИНГАРЕВИЧ, КУРВО

  14. 14
    1

    Това първенство Ботев Пловдив пак ще се класира за евротурнирите за ужас на Juveto

  15. Никой от българските футболисти не успява, това е истината !

  16. 1
    13

    Спряхме лудогорец, сега ще спираме Аякс.

  17. 13
    1

    Ето’о е добър футболист и с негов центъра е стабилно(виж мачовете с него и без него)Добре е че му се взимат пари преди да му изтече договора,но по дяволите,защо в тирето???Това говори,че ние не можею6да се борим с тях,говедата или рязаните,щом като си пожелаят някой и ние им го предоставяме….така изглеждаме малки пред тях,освен ако не разкрият детайли по договора и наистина излезне че те са на зор и ние се възползваме….няма незаменими,но ще се радвам когато парите които влизат в клуба да се използват за трансфери, тогава ще кажа че отбора надгражда, защото качествена селекция се прави с пари,а не само със свободни агенти…. САМО БОТЕВ

    • 4
      14

      Пълен ташак сме , руснака прави кинти като в Рединг , ще дойде и момента да си кажем , Лелеееееееее кво стана пак

  18. Поредния предател...какво повече ще спечели там?
    2
    9

    БП

  19. 7
    7

    Добре е , че Ботев разполага с Ален и Янис на тази позиция…Джеймс от Коледа нататък може да преговаря с всеки , явно има и кой да му даде заплатата , която той иска…Серкан е на нивото на Джеймс , наш юноша , национал в момента заслужава да му се обърне внимание…

  20. 1
    12

    Продаден ,и плюс три точки, това е .саде ботеф.

    • Не само че мача е даден,пари за Ето’о дадоха,чак Папазки свирка и на Зингаревич е направил.Ако се паднем с ЦСКА за купата и пак ги отстраним,пак е дадено.То ЦСКА се превърнаха в сателит на Ботев,така ли?Хубаво е че ми отвори очите,завистлив,буфер

  21. 7
    13

    СРАМ!!! ПОЗОР!!!
    До това ни доведоха Пеевски и съдружника му Тиквата – точно преди 10 години с банковия обир на века – и оправяне няма да има докато не си върнем обратно държавата от пипалата на мафията!!!
    СЪБУДИ СЕ – НАРОДЕ!!!

  22. 12
    4

    Ама и Керкез направи голяма простотия, че не задържа Дилън Мертенс. Перфектен дефанзивен халф, който вкарва и голове! А какво става с най-талантливото момче в БГ, Красиан Колев? Керкез трябва малко да си свали егото и да не се самозабравя, щото прави и много грешки! И най ме е яд, че българите в Ботев са дискриминирани, примерно един Атанас Чернев е сто пъти по-добър от спрелия Там!!!

    • А къде забравихме , Крис Добрев – главата

      • 7
        3

        Е, подигравай се, но Красиан наистина има качества!

        • 6
          3

          За Септември ,не и за Хебър , да не говорим за БОТЕВ

          • 3
            3

            И колко шанса му дадохме в Ботев???
            Е така си съсипваме всичките БГ таланти!!!

        • 4
          2

          Има за баровете и дискотеките- една бутилка водка не му стига! Мислиш ли, че Керкез не разбира от футбол и с лека ръка се лишава от футболист с качества? Мислиш ли, че Любо Пенев също не разбира и го натири от Хебър рано, рано?

          • 3
            2

            Стига глупости!!! На Пол Гаскойн и две бутилки уиски не му стигаха, но завинаги остава в историята като най-техничния английски футболист с най-техничния гол, вкарван някога от английски футболист(Евро 96). Ти като пиеш само Михалково, ходи се гръмни!!!

          • 1
            2

            Вандер, пишеш за дискриминация, но май теб те е дискриминирал Създателя като те е лишил от мозък!

          • Преподобни, нищо не каза за Пол Гаскойн?
            Или за теб талантът, даден всевисше от БОГ е без значение?

          • Първо- сравнението ти е неуместно- все едно да сравняваш Хасково с Хюстън! Освен това несериозността на Красиан е свързана с богатите му родители на него не пука за футболното му бъдеще, така че каво може да направи Керкез в случая? Не забравяй, че за него бе платена и сериозна трансферна сума и няма как да бъде отхвърлен без много важна причина!

          • 2
            1

            Ок, Дядо Попе, сори, ако съм те обидил, явно ти си по-навътре в нещата…
            Но за мен Красиан е много техничен футболист и с добър удар, това е. И смятам, че алкохолът не би трябвало да е определящ, защото в близкото минало е имало футболисти, които не биха могли да са на топ ниво, ако не са пили:)

          • Няма проблеми, Вандер черешке, просто ти обяснявам на какво се дължи отстраняването на Красиан, на мен също много ми хареса първите мачове и виждах много потенциал в това момче, както са виждали и нашите специалисти, за да платим за него толкова пари, но за съжаление това е истината за много от българските млади футболисти!

      • 1
        5

        Политика налагана от курса на Биткойн , ще е така с руснака

        • То така е и Лудогорец, пич! Не са дали един читав футболист на националния отбор.

          • Е, и?! Да са развили едно българско момче? Лудогореж 13, националният ни отбор пада от Косово в София, аз не бих се радвал на такъв шампион!

        • 2
          3

          Клуб като нашия ,какво разви, нима имаме национал в момента? Нима имаме футболист номер едно на България

          • 3
            1

            Ами няма и да имаме, като всички плюете примерно Митко Тонев!!!

  23. 8
    5

    Наистина ли на някой му пука ,че руснака е взел милион евро , важно е как ще развие отбора с тия кинти , ние се превърнахме на фенове на руснака не на Ботев , умираме от радос ,че печели пари и после протежетата му които ги обръщат в койни ни говорят глупости от които да се срамуваме

  24. 11
    5

    Братлета, много ми е кофти за Ето’О, за мен най-енергичният в отбора, но… договорът му изтича. И с тия алчни мениджъри, ако остане до края на сезона ще си тръгне без пари. Ако му предложим пък двойна заплата всички останали също ще искат. Айде, който е много отворен да каже, ако е на мястото на руснака какво би направил?! Щото сте много отворени кичук-парижките лекета на Ляката!
    P.S: Нямам нищо общо с руснаци, с къв беше, някакъв Рашко дето му викат бариерата (него съм го запомнил от форума тук) и въобще с никой!!!

    • 3
      5

      Не съм от боклуците на Илиян , но с тоя ще си играем само на биткойни

      • 7
        1

        Добре, аз питах какво би направил, ако ти си шефът, да задържиш Ето О?
        Ако се замислиш, май е невъзможно.

        • 4
          4

          Той за това плаща на мн хора , да мислят вместо него , ти наистина ли вярваш в този проект?

          • 6
            2

            Аха, значи другите да мислят, а ние без да мислим да си плюем.
            Веднага ти казвам как аз виждам този проект:
            С всяка следваща година Ботев взима все по-скъпи играчи и продава все по-скъпо(съответно трудно). А това няма как да не доведе до класиране в челото и по-големи успехи в Европа.
            Взехме купата.
            Единственият БГ отбор сме, който е отстранил Марибор. Като за начало толкова ли е зле???

          • 1
            6

            Не ме разсмивай приятелю от трибуните , Марибор?

          • Марибор отстраниха и Левски и Лудогорец, не знам защо подценявате победата ни над тях!

          • 8
            1

            Брат, ти в кой свят живееш?
            Засега сме четвърти и то с мач по-малко!
            Ако го вземем, ставаме равни точки с първия!
            Какво му има на нашето представяне, че да го оправяме???
            Е, ако Уджа и Николов не бяха контузени, щеше да е далеч по-добре. Малшанс, брат, но когато сме най-зле така да сме:)))
            Айде малко по-оптимистично, изведнъж станахме по-претенциозни от феновете на Реал Мадрид!

  25. 9
    2

    Свините на тоя етап имат повече пари отколкото акъл, ръководството им са близнаци на Станьо Тъпото, малко ми е тъпо че злоупотребяваме с тоя факт ама такъв е живота.

  26. 8
    4

    А ШАМПИОНИ КОГА ЩЕ СТАВАМЕ….ИЛИ ПАК ЩЕ ЖИВУРКАМЕ В СРЕДАТА..

    • 5
      5

      Хайде малко по сериозно,откога с Ето’о ще ставаме шампиони.Играч,който играе непостоянно и който е винаги с потенциален червен картон.Добрата му форма е от скоро.Един Корошец е много по добър от него

      • 3
        5

        Стига бе ,Корошец , дори името му е несериозно

    • 5
      1

      Не всички! Само един-Крушарски! Каракочев и Парцалев са легенди заедно с Томов!

  27. 12
    6

    Аз в този момент, освен Конте и Уджа (ако се възстанови!!!) не мисля че имаме незаменим футболист. Щом влизат дебели пачки, отбора ще го има! Финансово закъсал отбор вече не ми се гледа! Достатъчно бяха десет години с Христолов и още толкоз със Самуилов. Треперене, фалити, бягане на футболисти….Достатъчно!

    • 6
      3

      Да, но 60 г чакаме за титла бе колега , все нещо ни пречи на нас

      • 7
        2

        За титлата в България, освен добър отбор, трябва и друга организация, която в Ботев никога не е имало!

        • 4
          3

          Нима нямахме най богатите хора в държавата зад нас?

          • 8
            2

            Да, имахме за 6 месеца! Едни хора които днес се навъртат покрай отбора с надежда да го прилапат, решиха да унищожат Спонсора ни КТБ.

          • 3
            5

            Години наред се самозалъгваме , просто метеор изгорял за кратко в небето , писна ми , от началото на ерата на руснака продадохме готов отбор за титла , няма да стане и така

        • 4
          1

          Имахме и държава в държавата в лицето на брокерите , тогава какво ни попречи?

      • 10
        2

        Има отбори чакат по 100 години! Щом искаш титли, викай за Лудогорец! Аз съм се кефил най-много на отбора ни от 80-те със Зико, Бенкс, Турната….Титла пак нямаше, но кефа беше незаменим.

          • 1
            2

            Тихо Бонке! Ще ти докарам и Коч щом си се разгонила.

          • Ти си ненормален, бе! Какъв Кочо ( предполагам Гяуров, по това време в Монголия, а после покойник) и каква Дража (предполагам Вълчева, по това време член на Държавния съвет). Те, ако са имали нещо общо за единия 20 години, преди този отбор, а другарката поне 10 години преди този отбор. Бъди жив и здрав, г-н прост, неграмотен,тъпанар!

    • 5
      2

      А нима ти се гледа отбор в будна кома??? Финансово обезпечен обитаващ хубаво (жилище) в спокойна обстановка,но неспособен да говори и да се движи? Както виждаш едното е лошо,но другото и то е гадно. На всичко отгоре като захранка за шарани ни подхвърляха от време на време красиви обещания. Достатъчно,ааа?

      • 5
        2

        На кое казваш будна кома? На спечелената Купа? На изиграването на 6 мача в Европа и отстраняването на Марибор? На успешния старт в този шампионат? На кое?

        • 4
          4

          На невъзможнжоста да се борим за титла и с този баровец

          • 4
            6

            Тази година ще се борим за евротурнирите,евентуално.Никой не е обещавал титла.Според теб класата на Ето’о е за отбор готов за шампион ли?Повечето мачове на Ето’о в Ботев бяха посредствени и с много картони.Не е незаменим играч

          • 3
            3

            Тази година полу титла , другата цяла, ще ни разкатаят бе хора

        • 1
          4

          Какви 6 мача в Европа бе сладурче та ние отпаднахме безславно от най слабия възможен отбор в евротурнирите някакви босненски нещастници с игриво поведение на Хебър Пазарджик
          Руснака не му пука за нас иска само да лапа пари но пък кампанията за абонаментни карти продължава

  28. 3
    9

    Някой още има ли съмнения че руснака иска да играе евротурнири догодина…Сега пак ще се лъжем ,после като се загубят и математически шансовете за Европа ще продадем и дадем под наем всички които може ..но пък кампанията за абонаментни карти продължава…
    А вие се ядосвайте и живейте за Ботев!

  29. 6
    11

    Зингаревич , Платек , Рашо , Гиздака , Биткойнерът- вън боклуци , жадни за копейки

    • 11
      3

      Абсолютно съгласен. Крайно рисков играч, който има много хъс и даян, но 50% КПД. Дано се договорят за заплатата му и му пожелавам успех. Тонев и Корошец са чудесни опции за неговата позиция.

      • 6
        3

        Особено Корошец е поне два пъти по добър.Етоо е добър,но играе когато иска и е на 50 %ефективен.Когато започнат да го пресират и изпада в паника и лесно губи топката

        • 3
          2

          Той затова е резерва защото е по добър…стига мантри и лъжи сдруженецо!
          Отбор с ясно изразени евро амбиции продава най добрия си халф на основен конкурент за евроквота!!!!!!и тук ми обяснявате за договори за милиони вие или сте много тъпи или сте платени от руснака.
          Притеснява ме че е и двете !

Коментарите са затворени