Клуб на Привържениците на Ботев Пловдив разпространи декларация във връзка с изявление на Георги Манолов, че “ако Христо Ботев е бил жив – той щял да бъде биткойнър.”.

Ето какво се казва в пълната декларация на феновете на ПФК Ботев:

Ботевисти,

Вчера на патрона на клуба ни, както и на всички нас, беше лепнат непознат до този момент позорен казус.

Лицето Георги Манолов, занимаващ се с биткойн операции в любимия ни клуб, си позволи скандален коментар.

Смятаме, че внушение за една от най-ярките исторически личности Христо Ботев, с цел прокарване на определени идеи, независимо какви са те, е недопустимо.

Призоваваме ръководството да вземе мерки спрямо въпросното лице и такъв тип изявления като цяло! Светлата памет на националните ни герои трябва да остане непокътната!

68 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Тоя читак що са гу обесели на винкело уа

    • 3
      3

      Ти трябваше да висиш там, но понеже си путка продължаваш да мърсиш майката Земя с присъствието си

  2. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    3
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ, ПАФ!:)))))

  3. 5
    3

    Пимкаджиите търсят под вола теле! Мангалите им пригласят услужливо по курвенски. Играта на Отбора върви, макар и колебливо но върви и това не дава покой на Депесарските ибрикчии и на столипиновските улични кучки.

    • АВЕ ТЪПАК,АКО НЕ БЕШЕ ПИМКА ДА ВИ НАПРАВИ СТАДИОНА С НЕГОВИ ПАРИ И ДА ЧАКА ПОСЛЕ ОБЩИНАТА ДА МУ ПЛАЩА,ОЩЕ ЩЕШЕ ДА СТЕ НА КОМАТЕВО

  4. 4
    9

    Позор!!! Този клуб, неговото крадливо и мошеническо ръководство и феновете му, готови да се надупят на всеки за някоя копейка са ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ

    • 9
      2

      Напълно съм съгласен. Локо Пд е СРАМ за България.

  5. 3
    6

    Никуй ни нъ йбава за сливи. Биткойни, черни маймуни по терена, алъш-вериш, блядове, чифути. Сааде ПутяФФФФФФ!

  6. 10
    2

    Друго си е паметник на Наркомана и почетно място на лайнян парк.

  7. ЩЕ ДА ПИЯ НА ПУК ВРАГО НА ПУК И ВАМ ПАТРИОТИ АЗ ВЕЧЕ НЯМАМ МИЛО ДРАГО А ВИЙ ВИЙ СТЕ ИДИОТИ
    ХРИСТО БОТЕВ

  8. 10
    1

    Аре феновете на Велбъжд( които направиха паметна плоча на най-големия престъпник в новата история на България а.к.а Георги Илиев) гледайте си вашате кочинка. Вие може би сте единствения отбор в света, който омразата към друг клуб, да е по-силна от любовта към отбора който подкрепяш.
    Мангал,скинар,мангал,скинар и Гот Мит Унс.

    • 1
      9

      Селянино, вашата “любов” официално погреба “нищо” не означавищия за вас Локомотив Пловдив и то в специално видео 2019 година!!!

      Но дойде ПЕТАТА от истинската любов на Пловдив и омразата ви бе превърната в празни приказки на хора мразещи повече, отколкото да обичат!!!

      • 9
        1

        Отбор Локомотив Пд НЯМА!
        Иди да спориш с Държавен вестник, псевдоюристе плешив маймуняк.

      • 7
        1

        Подарената ви купа е същото като купената ви титла, циганин малоумен-с нищо незаслужен подарък.

  9. 1
    4

    Когато селянинът почне да се прави на патриот държавата е пред катастрофа

  10. 2
    13

    От 1985, Селяндурите 40 години няма ли победа над ЦСКА в София, смятайте къв селски и нещастен отбор са.

    • 12
      2

      Е и? Вие тогава дори не бяхте в А група. Смятай??

      • 3
        4

        Вие бяхте във В група и бяхте много щастливи- нямахте загуба. Локомотив през цялата си история е бил ПФК, няма друг такъв отбор от Пловдив. Аматьори са били всички останали…

        • 6
          1

          Ахахахав цялата си мизерна история…20 години в Б група..ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ахахахаха

          • 2
            3

            Явно си некомпетентна личност. Отборите в А и Б група са професионални, тези под тях са аматьорски тимове- сред тях неотдавна беше и АФК Ботев Пловдив.

            Липсва ти компетентност и относно годините, в които ПФК Локомотив Пловдив е бил в Б ПФГ. Съветвам те да четеш повече, за да не се излагаш с глуповати твърдения и лъжливи позиции!!!

          • Циганин плешив. съветвам те да си ебеш майката удушена и да мреш в лайна.

        • Да така е плешива плюнка, нас ни изхвърлиха във В група по лайянни административни причини, вие играхте сто години в Б груп по заслуги.
          Отбора на Локомотив Пд практически все още е в Б група, защото НИКОГА не се е класирал в А група по заслуги.
          В А група беше преместен Велбъжд Кюстендил,който наследи покойния Локомотив.

          Отбор Локомотив НЯМА! Има преименуван кюстендилски бежанец, който до ден днешен играе под циганска маска в засния двор на ВСИ, да ти еба майката плешива.

          • Ама как те боли, целия се тресеш от болката ви- ЛОКО, Безценно…

          • Ахаха, тва от плешив нещастник, живеещ в темите за Ботев е доста забавно.

          • Не така ва сельо са напъвай ЖА са надереш жълта циганко

  11. Клубът днес се е разграничил от глупостта на директора. Задължават го да се извини.

  12. 3
    5

    Напълно потвърждаваш думите ми , че сте примитиви , които не различават отбор от герой. Точно това ти пиша, но както може да се очаква, разбирането не ти се отдава , кривоглавите сте аборигени, хем псувате другите , хем смятате точно като африкански аборигени , че вас не могат да ви псуват, понеже не различавате селското си отборче от героя Христо Ботев и го смятате за едно и също и смятате , че ние трябва да паднем на ниви и да бъдем аборигени като вас и също да не правим разлика между вас и Христо Ботев и така името ви да е нещо табу като в примитивните религии, да не се споменава, камо ли да се псува

    • Циганин който живее е мрак, миазми, помия,собствените си лайна и е воден от спиртосан мравояд, не може да изказва нелепите си мнения по теми многократно надхвърлящи умственото му ниво на плешив имбецил.

  13. 3
    3

    Ръководството на Ботев по никакъв начин не се е разграничило от своя служител на висок пост, превърнал Христо Ботев в търговец, а не герой дал живота си за свободата на България.

    Времето тик-така, а в ПФК Ботев Пловдив, приемат позорния казус с Христо Ботев за нещо нормално. След позора на жълтата Коледа, където фенове и ръководители играеха цяла нощ кючеци и гледаха момичета по гащи и кючекиниу, сега в Ботев има ново дъно.

    Дъно равносилно на предателство.В Ботев мълчат.Но според мен прокуратурата трябва да се самосезира и лицето обидило Христо Ботев да носи наказателна отговорност.

    • 2
      1

      Ахахахахай….прокуратурата да се какво??? Мангал прокурор! Ахахахах….

    • Плешив плашипутарник, ти ли беше казал че си завършил право в ПУ? 😂😂😂😂

      На тоя дето ти е дал диплома трябва да му се потърси наказателна отговорност…

  14. 3
    5

    Народ , който уважава и цени историята и героите си , никога няма да кръсти футболен отбор на национален герои , чието има да бъде псувано по стадионите , размахвано на чаршафи като парцал и изписвано по стените като на квартална курва. Такава гавра с името на герои има само в България, навсякъде имат респект и чувство за обща, не частна национална принадлежност на история и герои, никъде другаде не омаскаряват и не ползват така името на национални герои за частни цели и страсти . Проблемътидва оттам , че тук е пълно с кривоглави примитиви , които не подлежат на образование и е трябвало да бъдат привличани за национална кауза чрез детски атракции а като тичане след кръгла топка , а от друга страна основателите , които са на същото ниво са разчитали , че отборът им ще е по-масов, тъй като аборигените не различават името на отбора и героя. Сто години не са напреднали много , пак същите кривоглави малоумници , които замесват Христо Ботев с биткойните си , а дори представители на други нации от аборигени , руснаци и сърби , като собственика и треньора , са отвратени от варварщината и мерзостта на кривоглавите си фенове.

    • 5
      2

      “Чието име да бъде псувано по стадионите”. Ами това казва всичко за псуващите. За хората почели паметта на героите са само уважението! Такива псуващи името на Христо Ботев, пикаят и по булевард Христо Ботев, храчат по него, хвърлят си фасовете пак по него, снимат се пред паметника му показващи средни пръсти….Цигани, и сапун не става от тях!

  15. 3
    8

    Няма вече ботив Сопот 2010, има бизнес проект на ръшина.

  16. 4
    3

    Тоя утре ще каже, че и джендър щял да бъде.

    • 3
      6

      Абе дъно от всякъде. Тоя руснак ще ни такова мамата. Нито клуб, нито идентичност, купува и си продава негърчета, а че обезличи Ботев и хиляди канари не идват на мачове заради това срамно управления, руснака го боли гъзъ.

      • Укаки, Уаки, Ночукво, Почукво, ей такива красавци погубиха Ботев
        3
        7

        След 1 година никой няма да помни името на играча вкарал гол на цска в София.

        • Няма да го помниш ти,защото си глупак.Не се притеснявай има кой да го запомни,статистиката си остава,победата също

  17. 7
    2

    ЖП ЕМИГРАНТИ
    Свиленградски истински майни.
    Ямболски аристократи
    През далечната 1936та се даде възможност на жп труженици от Търколибуркан, Сливен и други мегаполиси да закупят на преференциални цени ведомствени жилища около релсите на град Пловдив.
    Градската среда и ред не ги прие защото бяха прости диви селяци. Това породи у тях комплекс който ги преследва и до днес.
    През същата 1936 си направиха и фк и го назоваха на тяхния бог довел ги по градските земи – локомотива. Дълги години му носеха храна и вода, докато не разбраха един по един че неще да яде и да пие.
    Новосъздаденото фк разполагаше с футболисти машинисти и кюмурджии които не се къпеха често поради гена си, което пък накара наделяващите източните покрайнини на Пловдив роми да припознаят в тях братя.
    Така се роди тази любов между фк локомотив и ромските ултраси за която Зума(лИгИндарИн състезател на клубъ) подробно разказа наскоро. В последствие разбрали колко е глупаво за патрон на отбор да позваш теглителна единица(например вол или магаре в случая локомотив), преименуваха неофициално фк-то на Юве от италианския фк Ювентус. Пловдивското(съвсем) Юве.

  18. 3
    6

    Мангалите да са против Биткоин-разбирам, те освен да просят стотинки друго не знаят, ама уж нормални хора, при това се пишат Ботевисти, да не разбират същноста на крипто валутите…..!

    • 6
      4

      Плоска глава, тука става въпрос до друго, морал, чест, достойнство. Ама сигурно са та били с лопатата по врата. Малоумник.

      • 4
        1

        Станиславе, плешива отрепко, ти вчера разбра кво е биткойн, днес почна да умнееш.

        Да те просветля по-натам- блокчейн не е веригата, с която майка ти те връзва вечер за блока,щото си твърде гнусен да спиш вкъщи, друго е…😂😂😂

        • 3
          1

          Разбрал той?!? Щом не дрънкат в джоба и не могат да бъдат просени тези крипто мангизи, мангала не ги ще и не иска да знае за тях!

      • 3
        1

        Мангал! Христо Ботев е революционер и поет, а крипто валутите са Революция срещу игото на банките! Ама мангала без кеш стотинки не може да живее, трябва да проси, а крипто мангизите не дрънкат.

  19. 6
    1

    Георги Манолов да излезе веднага и да се извини и от тук нататък да мисли повече. Един път грешка се прощава, но следващия път…

  20. 2
    8

    Ахахахаххахахаах СМЕШНИ ЖЪЛТИ ПОТНИЦИ ОТ РОДОПСКАТА ЯКА И МАХАЛИТЕ!!! МАРШ ОТ ПЛОВДИВ ЧЕ ЗАСМЪРДЯ НА ПОТ И ОЦЕТ ЧАК ДО МОРЕТО ЖЪЛТИ ЛИЛАВИ МИКРОБИ!!!

  21. 2
    6

    Кривоглавите не могат трева да насадят на стадиона , че я познават т само като храна за овцете, тръгнали с биткойни , да ни занимават, че и Христо Ботев намесели. 10 години строят стадион и сега пак нов проект за десето преустройство , че най-модерните пак бил негоден , че да крадат още . На новия стадион имат двойно повече загуби от победи, устите обаче големи , канеха на Аякс, оказа се че Зрински ги срази. Безкраен резил и срам.

    • 5
      1

      В същото време тревата на Лаута е уникална. Никъде по света не съм виждал петнист терен. Има повече детелина и бурени от колкото трева за футболен стадион.

      Сметището наречено трибуни пък въобще няма смисъл да се коментира.

  22. 8
    2

    Поредния палячо, и всички други където опънали чаршаф на биткойн на стадиона.Хващайте си чаршафите и вън от стадиона ако не ние ще ви изгонил на следващото домакинство

  23. 2
    6

    Аман от псевдо патриоти!
    Технически неграмотни хора!
    Биткойн е като тест за интелигентност!
    Рядко противна декларация!

    • 4
      3

      И неграмотна също така.
      Лепнат казус….лепнат…казус…все едно Станьо Тъпото го е написал, оня същия идиот дето още не знае как се пише “печеливш”.

    • 3
      2

      Не се спряганите на първосигнално индивиди. Като кажеш, Ботев борец против султана поробител, е ясно на първосигналния. Но, ако се опиташ да обясниш, как Ботев би се борил днес, срещу Робството на банките, респ. на долара и еврото, няма кой да те разбере.

      • Напълно вярно. Но ако си умен би трябвало да осъзнаваш че аудиторията ти е първосигнална и такова едно послание би трябвало да се формулира по много по-различен начин, защото така постигаш обратен ефект.

  24. 1
    5

    Са сетите, ама вече е късно!! Ама той умрял ма….

  25. 2
    6

    Ботев бил казал , че биткойна ще ни освободи , да го ева. Тва значи , че петата и бахурите ще ни олекнат узаде. Пък можи и сестрата пак да почне да ми дава, че нещо спря , да я го туря на майка и .

    • 4
      1

      Хаха ей го е мангала си е мангал и циганското е него винаги надделява.
      Природа.

  26. Този пич Жоро Едикойси на секундата трябва да бъде изхвърлен от клуба.
    И не защото е казал нещо кой знае кво, не че в казаното има нещо обидно само по себе си, а защото е глупав, лекомислен и неуместен.

  27. 5
    3

    Националните герои трябва да се пазят от посегателства. Без тях нямаме бъдеще.

    Хубава декларация. Поне в тази тема няма д а се караме.

    • Къде има посегателство срещу национален герой?

Коментарите са затворени