Феновете на Локомотив Пловдив от фракцията “Бригада Пловдив” използваха официалната си страница във Фейсбук, за да излязат с твърде остра позиция. Тя е насочена към ръководството на любимия им клуб, което според тях демонстрира “аматьорско отношение по всички нива на управлението”:

Срам

Единствената дума, с която може да опишем чувствата ни спрямо ръководството на любимия Локомотив. До вчера в групата ни се обсъждаше да съберем средства и да купим препарати и уреди, с които клубът да поддържа трибуните, днес виждаме за пореден път пълната безстопанственост и тотално нежелание да се развива Локомотив!

Още няколко месеца и ще се навършат 2 години от завършването на Трибуна Бесика, а клубното ръководство вместо да се гордее с новия ни дом, то изглежда им тежи да вкарат ред поне в поддържането му, камо ли да се занимават с по-сериозно развитие.

Аматьорското отношение е по всички нива на управлението ни от “колажи” за социалните мрежи, до елементарна организация. Пресен пример е пропускането на знакови събития за общността ни, които не искаме дори да споменаваме, отново заради СРАМ.

Питаме се дали изобщо някога ще видим нормално управление?!

П.П. Ние ще се организираме да стопанисаме отново нашия дом, но вашето жалко поведение никога няма да се промени.

37 КОМЕНТАРИ

  1. БАТЕ МАНГАЛ НАС ЧИСТИ НИЕ МРАСНИ ОТ ЛОКУ МРЪСНИ КАПИ НАС БАТЕ МАНГАЛЛЛ

  2. ЖП ЕМИГРАНТИ
    Свиленградски истински майни.
    Ямболски аристократи
    През далечната 1936та се даде възможност на жп труженици от Търколибуркан, Сливен и други мегаполиси да закупят на преференциални цени ведомствени жилища около релсите на град Пловдив.
    Градската среда и ред не ги прие защото бяха прости диви селяци. Това породи у тях комплекс който ги преследва и до днес.
    През същата 1936 си направиха и фк и го назоваха на тяхния бог довел ги по градските земи – локомотива. Дълги години му носеха храна и вода, докато не разбраха един по един че неще да яде и да пие.
    Новосъздаденото фк разполагаше с футболисти машинисти и кюмурджии които не се къпеха често поради гена си, което пък накара наделяващите източните покрайнини на Пловдив роми да припознаят в тях братя.
    Така се роди тази любов между фк локомотив и ромските ултраси за която Зума(лИгИндарИн състезател на клубъ) подробно разказа наскоро. В последствие разбрали колко е глупаво за патрон на отбор да позваш теглителна единица(например вол или магаре в случая локомотив), преименуваха неофициално фк-то на Юве от италианския фк Ювентус. Пловдивското(съвсем) Юве.

  3. Ами помагайте де, стига само акъл сте давали!
    Много е лесно отстрани да гледаш и плюеш. Никой не ви е спрял когато сте искали да помагате или да направите някоя инициатива.
    Ама с клуб с ограничен бюджет да нашарим 50 кадъра на заплата, само и само да слеят за всяка дата или след всеки вятър, довял боклуци да ходим да метем, аре моля ви се.
    Аман от ревльовци. Действайте като толкова можете, никой не ви спира.

  4. Какво очаквате от президент с 1.46лв. в издънения от малки пичета и стари питиета джеб!
    Да живее бат Любо,че е потънал,като Титаник и иска да избие с малко тото тук-там,та да останем в групата!

  5. 6
    3

    Циганите да мрат в лайна и повърнато. Срам сте за града, цигани! Отивайте си в Кюстендил, там поне ще сте мнозинство. В града на Ботев съотношението е поне 5 на 1. Мръсни мизерни, лайняни цингяни, навряни по казани.

    • По-добре циганин,отколкото гнусен помак,миришещ на картоф и пръч!
      Долни,гнусни,помашки глорихънтари,които поради невъзможността да бъдат допуснати в публиката на Локомотив,са избрали да се асоциират с Пловдив,като подкрепят другия отбор!
      Ако съберем на 1000 човека от публиката на БотевЪ личните карти,едва на сто предпоследните две цифри ще са 44!
      Това е истината.Факт!

      • Хахаха, значи си признаваш, че сте цигани? И било по-добре да си циганин отколкото помак ХАХАХАХА. Феновете на Столипинския любимец най-вече се раждат с Локуту в серсету в маалата. Да, Столипиново е най-голямото гето в Изт.Европа, но все още сте 10% от населението на града. Останалите сте потни жепейци, наркомани, алкохолици и всякви отрепки от долните прослойки на обществото, които от раждането си избират да са аутсайдери. А много от т.нар. ви фенове са бивши ботевисти, отхвърлени от нашето общество и намерили пристан в циганския отбор със затаена злоба в душичките. Глорихънтъри има много, като във всеки голям отбор, Левски, ЦСКА и големите отбори по света. Фенове имаме навсякъде, имаме фенклубове в Русе, Лондон и къде ли не. Ботев, Левски, ЦСКА са най-популярните и поддържани отбори в България и имат много фенове в малките градове, села и т.н., не само в Пловдив и София. Льокуту, освен спомената утайка в града, основно в Кюстендил и циганските гета в страната, понеже на всеки стадион ви посрещат с мощно ”ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!” и мургавите паразити бързат да се припознаят и асоциират с ромския любимец ”Ама ние всичкото мангал тука сме ут Локуту, батее!” ХАХАХА

      • Помаците са българи мохамедани.Какво общо имат с Ботев,селянино кюстендилски.

      • Кажи често майкати и бащати от кой край са но често аз съм кореняк пловдивчанин ако бащати е кореняк пловдивчанин питай го къде се намираше квартал ухото в кичур париж

  6. До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

    • Помаците са българи мохамедани.Какво общо имат с Ботев,селянино кюстендилски.

  7. 1
    6

    Никой да не си позволява лоша дума срещу господин Крушарски Благодарение на него мачкаме и бием жълтурите Да си жив купоносителю Целувам ти ръка

    • ЖСК -Спортклуб 2-11.Кой с кого игра.Срам ви е от жпейците,крадци.

    • Биете си чикии.Последните 4 дербита са равенства.Лъжливи крадливи цигани

  8. “ До вчера в групата ни се обсъждаше да съберем средства и да купим препарати и уреди”

    Днес обаче, като преспахме и размислихме решихме че е по-добре събрануте средства да ги инвестираме в Пещерска в любимия ни ресторант Южен плъх, откъдето мощно да подкрепим с песни Пловдивския лщбимец…

  9. П.П. Ние ще се организираме да стопанисаме отново нашия дом, но вашето жалко поведение никога няма да се промени.

    Трябват пари за тази работа! Не става само с лозунги! Ако ставаше, щеше да блести трибуната!

  10. 7
    0

    Прокуратурата трябва да се сезира незабавно! Това е наливане на държавни пари в нищото-разхищаване на гигантски народни пари за нещо което се превръща в абсолютен клозет малкко след като се направи!

    За какво плащаме данъци питам аз? За кефа на една шепа мангали?

  11. Тотален хаос е всичко при нас на ниво квартална кръчма много хора нищо не знаят

  12. Станьо Тъпак, коментирай, недей да клечиш в храстите и да се правиш на разсеян!

  13. АХАХАХХАХАХАХА, ГНУУУУУУУУУУУУУУУУС!!

    Станьо КЪДЕ СИ МАЙКА ТИ ДЕЙБА УМЕЛА ПЛЕШИВА ДА КОМЕНТИРАШ, ахахахахх!

    ЦИГАНИИИИИИИИИИ!

  14. Това, което аз ще ви обещая никой не може да го изпълни! Обещах ви база за 30 милиона по-хубава от на жалтити – имате я! Донесох ви две купи, тогава бях купоносител а сега съм бил аматьор?! Мача ви дейба локомотивоциганска дейба!

  15. Хахахаххаха Станиславеееееееееееее? Къдееее сииии?

    • 1
      3

      От фен на Ботев го прочети – като под такава статия търсиш този идиот, не си много по-добре от него. На нашия стадион по-добре ли е? Футболът ни е леш, стадионите ни, които трябваше да са най-хубавите, са на това дереже, а ние се чудим как да се нахраним след поредната изцепка. Сега им се смееш за поддръжката на стадиона, довечера те ще ни се смеят, като Железов ни отреже главата. От това печелят само такива като Станислав, който търсиш и тези, които ни настройват един срещу друг, защото не това е футбола…

      • Извод – трябва да се седим и да поемаме всичко, без да отговорим!! Луд ли си, пич? Този обръща кокалите на умрелите, няма как да бъде оставен…

        На нашия стадион категорично е по-добре. Там сметище няма!

        Иначе за довечера, то е ясно – твърда 1-ца с подкрепата на мафията БФС и Железов.

        • Точно обратното – не трябва да се лаем едни – други, а да действаме срещу безумиците, точно затова буферите тук са прави да негодуват, а ние да им се пресмиваме – не.

  16. Тази Бригада си я слагам на наклона. И без това търся работници за завода за ракети. Тези бригадири безделници могат да заповядат, да поработят малко. Да видят как се изкарват пари за ракия .

  17. Ние си заслужаваме сьдбата докато има наколенки и хора който още мислят този помяр за нещо така ще е !! ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ В А ГРУПА БЕЗ НАПАДАТЕЛ ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ БЕЗ МАРКЕТИНГ ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ БЕЗ ФЕН ШОП ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ КОЙТО СИ ПОДАРЯВА ИГРАЧИТЕ И НЕ ГИ ЗАМЕНЯ СЬС НИЩО ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ КОЙТО НЯМА ЕДНА РАБОТЕЩА КАСА И ХОРАТА СЕ ЧУДАТ КАКВО СТАВА ЕДИНСТВЕНИЯ КЛУБ КОЙТО НЕ Е СЬС ФЕНОВЕТЕ СИ А НАПРОТИВ … БАЗАТА В ТРАКИЯ ПОТРЕСАЩО НЕЩО …И ЗАТОВА СМЕ ВИНОВНИ НИЕ САМО С ДЕКЛАРАЦИИ НЕ СТАВА ТОЗИ ЧОВЕК ОБЕЩАВАШЕ МНОГО ПЬТИ ГОВОРИ КАКВИ ЛИ НЕ ГЛУПОСТИ И РЕЗУЛТАТА Е 0 ТОЙ ПРОСТО НЯМА ПАРИ ДА ИЗДЬРЖА КЛУБА ЖИВЕЙ НА НЕГОВИЯ ГРЬБ И ВСИЧКО ГО ЗНАЯТ ЧЕ ЧАКА ПОРЬРЧКАТА ОТ ЦЕНТРАЛНАТА ТРИБУНА И ДИМ ДА ГО НЯМА … ТОВА Е

Коментарите са затворени