Ботев Пд официално се раздели с Мартин Секулич.

“Канарчетата“ обявихараздялата си с него, а малко по-късно той бе представен като ново попълнение на Урал. Руснаците се похвалиха, че са платили за нападателя 150 000 евро.

През лятото на 2022-ра пловдивчани броиха 250 000 евро на Рудеш, за да си осигурят услугите му. През този сезон Секулич записа участие в 3 мача, в които вкара 2 гола. И той си тръгва в момент, когато Душан Керкез не може да използва Уджа, който е контузен, както и Георги Николов. Последният все още се възстановява от операцията, която му бе направена в Барселона.

Твърди се обаче, че на “Колежа“ не си губят времето и вече имат набелязани цели у нас, както и в чужбина, пише “Мач Телеграф”. В полезрението на “канарчетата“ е попаднал Набил Макни от Хебър, а в момента те следят изкъсо и изявите на екзотичния нападател на Славия от Мартиника Карл Фабиен, който направи серия от силни мачове с бялата фланелка.

33 КОМЕНТАРИ

  1. Мангали как е наклона , часовника бил все на 18,30 ама пък така ви било по лесно да обследвате

  2. 2
    6

    За абсолютно едно и също, “Левски” тръгва на война, а в “Ботев” си чешат шишарките. Такива неща правят разликата между големия клуб и пълнежите в групата!

  3. Преследваме , купуваме , продаваме , дебнем , треньора не знае на кои футболисти може да разчита в даден момент , определено не ми харесва тая работа

  4. 3
    1

    Тея са някви абсолютни баберици, разбира се. Единия няма стойност даже, вкарал 1 гол. Другия 100к, вкарал 3 гола за Хебър и ще го взимаме вече. Ако искат нападател защо не следят Ат.Илиев, доказан голмайстор и свободен агент? По всичко изглежда, че Попов си заминава лятото, ще трябва да се търси и някой по-опитен, потенциален капитан

    • 2
      6

      “ще трябва да се търси и някой по-опитен, потенциален капитан”

      Безценно, в ботевъ отново наемник за капитан и негри, които да кръжат около него. А в Локомотив капитани да искаш-Димитър Илиев, Мартин Луков, Кристиян Томов, Тодор Павлов, Мартин Паскалев, Петър Андреев. Всичките с черно- бяла кръв! САМО ЛОКО

      • Какви капитани са тея карикатури бе, лешпер? Митьо Брадата ххаха, тоя е дядо на майка ти. Вие ги държите в катуна докато не хванат бастуна и после хоп в старческия дом. Лукчо като иде в Лефски ще ви го сложи и той един дебел без вазелинче. Черно-бяла им била кръвта, да не месят хероин с катран преди да се боцкат, хахаха

      • Защо не се върнахте в Локомотив Пловдив :
        Моля ви , не задавайте толкова глупави въпроси , там се кара на пост и молитва ! Собственика плаща , когато си иска и по колкото си иска !
        Край

  5. 2
    1

    Добре де, не виждате ли, че Станьо е психо?? Игнорирайте го. Да си говори сам. До мача на националите темата му е – гъби. След това ще измисли нова простотия. Това няма спиране.

    С ТЪП човек и силен вятър не може да се пребориш (народна поговорка).

    • Той е вараджияяяя , мошеницииии върнете на Мичи парите измамницииии

  6. След четири кръга разликата между Пловдивския любимец и ботевъ ще е 12 точки.

  7. След мача на Националния отбор терена ще е в лошо състояние, та тези четири гостувания имат и добра страна, терена ще отпочине, чимовете ще се вкоренят по-добре. По принцип у нас гостуванията не бива да правят разлика поради факта, че посещаемоста е нищожна. На Лудогорец гостуванията не им пречат, а както вече казах, и Ботев тази година се чувства по-добре като гост отколкото като домакин. Мача с Ботев Враца беше пример за това, докато домакинските ни мачове бяха много зле.

    • 1
      1

      Погледнато в дълбочина, те чимовете ще се вкоренят, но тревата не може да диша. С публика или без публика , съдбата на тези чимове е да се превърнат в дупки, пръст и сено, заради ГЪБИТЕ!!!

      • 1
        1

        На майка ти гъбите са се превърнали в бяло течение, като на разгонена кучка, ама това не и пречи да духа за жълти стотинки.

  8. Хахахаха,тъп гнусен,цигански буфер, Ботев ще имат 4 поредни домакинства ако сменят 23-ти с 27-ми кръг, но ти това няма как да го проумееш,щото мозък нямаш!

  9. Стикс смотан,следващата година няма да разменят кръгове за да сме с 4 поредни домакинства,но тъпата ти кажа това няма как да го размисли!!!Ако бултрас са по по тъпи,ти не знам какъв трябва да си!

    • 1
      2

      И викаш, няма да имате 15 домакинства и 15 гостувания и затова губите пари???

      ПРОСТО бултрас е организация посветила се на дебилизмъ…

  10. 3
    1

    Това не може да е истина!!!!Не ми го побира главата,честно!Как е възможно заради два отбора да не се съобразяват с всички други???Къде по света има отбора с четири поредни гостувания???Тъпите буфери ще мълчат като путки за пореден път,щото тях ги удовлетворява!!!Какъв ти феърплей,братче???Пълен абсурд…боклуци мръсни!

  11. Задължителна дизинфекция на отборите на Хебър и Крумовград преди да играят на Лаута! Не искаме стадионът ни да е цигански коптор като на Източен 10- дупки, пясък, пръст, гъби, които са превърнали тревата в сено!

    • Задължителна дeзинфекция на отборите на Хебър и Крумовград??
      Хи-хи-хиииххх… Намерил е кой да го каже?! Смях.

  12. 1
    2

    Селяните отново бият тъпана, че са тъпи, много тъпи и още по- тъпи!

    Локомотив били храненикът на бфс, заради четирите поредни домакинства? Добра е програмата на пръв поглед, но тези домакинства ще се играят от 17:00 часа- в сериозна жега. До вчера селяните се радваха, че ще играем в жегите, а днес сме били облагодетелствани от жегата.

    ЖЪЛТИ ШИЗОФРЕНИЦИ, НЯМА ПО ТЪП ОТ БУЛТРАС, НЯМА И НЯМА ДА ИМА!!!

    п.п. селяните губили и пари от липсата на домакинства, сякаш няма да са следващата година с 4 поредни домакинства. Тъпи, тъпи, ама чак да те е срам да ги коментираш!

  13. Ботев Пд Ботев Пд следи двама чужденци от родното първенство, а феновете на Локомотив Пловдив следят и преследват Ботев по форумите

  14. Селският собственик на сайта май пак е заспал , кардинални промени в програмата на първенството , но той спи жълтурина му крив

    • Какво да ги отразява промените? Ще имате 4 домакинства подред. И после ходи разправяй, че не ви толелират. Я със съдии, които не вдигат засади, я с угодна програма. Изобщо може да се кажа, че бфс-то се грижи много за вас манго. И после пак го плюйте гонзьо! Циганска работа.

      • 1
        1

        Вашите гостувания са все на отбори от долната половина а и вие страшилището на Европа , кво ви плаши милиардери?

        • Въпросът е принципен глупако, но как да го разбереш. Дреме ми, че сме гости на Слабия или на Арда, но ми пука, че все другите отбори са ощетени! Ако не е това ще е нещо друго, но все другите 14 да се съобразяват с двата тумора. Например Ботев в този случай ще загуби 6 цифрена сума от липсата на две домакинства – билети, магазин, консумация. Какво им дреме на тези от БФС, нали ? Карай да върви. Да порежем 14 отбора за да може лумпените на говедата и на чорбата да се замерват с ракети – приказка.

    • 1
      7

      Да , така ще могат да се включат и в групите

      • То май и Локото ги гледа… Ама няма мъни.. Гризят коприва ..

  15. Следят, а не като циганите само си желаят.

  16. 1
    7

    Чичо Венци ше ни продаде играч кога пръдне гущера.

    • Точно това мислех и аз да напиша. Спомням си, че искахме един техен играч и бяха предложили 150 хиляди евро… Венци го продаде на Балтика за 70.

Коментарите са затворени