Предводителят на Локомотив Пловдив – Любослав Пенев, обобщи мнението си след успеха с 3:2 над Септември София. Ел Голеадор призна, че нападателят на отбора Мичи Нтело вече е в Швейцария и се очертава да бъде продаден в Ивердон.

Иначе, Пенев не беше доволен от първото полувреме в София, но пък е видял голяма промяна през втората част в столицата, когато дойде обратът за „смърфовете“.

“Благодаря на Ники Митов. Победихме и взехме важни три точки срещу отбор без такива и беше страхотно амбициран това да се промени. Фокусирам се върху нашия отбор. Говорих и с момчетата преди мача и на полувремето. Не може да играем такива полувремена – слаби, апатични. Игра по инерция. Второто беше различно. Искам този ритъм и такива ситуации. Може и да загубиш, но искам това поведение. Въпреки всичко, трябва да сме спокойни. Вървим в добра посока. Ние сме много млад отбор и ни предстои много работа. Основната задача пред нас е да формираме футболисти и играем добър футбол като второто полувреме“.

„Цяла седмица говорим и без значение срещу кой играем – дали си първи или последен. Това не трябва да влияе. Коментираме го непрекъснато. Излизаш и преследваш целите си. Ако сме по-добри и побеждаваме, ако не – поздравяваме противника и към следващия мач. Не съм говорил много на почивката. Казах им 3-4 конкретни неща, които трябваше да променим в поведението си“.

„Има истина, че Мичи Нтело ще бъде продаден. Мисля, че е вече в Швейцария. Работим по въпроса за заместник. Оглеждаме се внимателно. Очаквам да има още попълнения до края на прозореца“, завърши Любослав Пенев.

10 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Така ви искам помаци,да следите и плюете по вашия кошмар,няма изпърдяване на ШЕСТТЕ ШПЕКА ще ви държи будни през целия ви скапан,мизерен живот!

    • Тва казано от маймуни, които живеят за да четат темите за БОТЕВ е малко пресилено, Ташунко…

      • Сульо ти в коя тема си направен от чикия

  2. 1
    1

    До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

    • А манги откъде? Много сте отворени да плюете, ама като дойде време за истински неща, всички ще се покриете и ще чакате ББ да отпусне някой…Ама вече и той не може

  3. ЩЕ ПОМНИТЕ ЖОРО НЕ АМИ … ТА НАЛИ ВИ СЪЗДАДЕ ЗА ЕДИН ЗАЛОГ 😂🤣😂🤣🤣💩💩💩💩💩💩💩💩💩
    ЖАЛКА ИЗМЕТ

    • Вашия мач на Коматюво как свърши бе, селски?

  4. 2
    1

    Готови сме да предложим професионален договор на възпитаничките на едномъдия Наполеон, такава трупа курви не се намира лесно.

  5. 5
    2

    Любо, не те ли е срам да говориш след това порно? По-добре замълчи, ще те разберем.

    • 1
      3

      порното беше когато изгония го целиха сьс домати пияни спринт мастьри от копнежа порното беше когато направихме сьс сателита обрьщалки и ни прьснаха аналите от ебане братята от варна

Коментарите са затворени