Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа равенство срещу Гигант (Съединение) в мач от четвъртия кръг на Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” завършиха 2:2 с гостите, като секунди преди края водеха в резултата.

Още в началните минути на срещата възпитаниците на Христо Златински имаха два добри шанса за попадение. В 42-ата минута “черно-белите” откриха. Мерт Салим засече след изпълнение на статично положение за 1:0.

В 67-ата минута Виан Станков можеше да реализира за Локомотив, а след това и Александър Александров бе близо до гол. В 79-ата минута “черно-белите” реализираха второ попадение. Негов автор бе Александър Александров. В 83-ата минута гостите успяха да намалят резултата за 2:1. В добавеното време “сините” стигнаха и до второ попадение за крайното 2:2. Атанас Стамболов намали за 2:1, Георги Мавродиев възстанови равенството в самия край на мача.

Локомотив Пд II
23  Антонио Лъчезаров Вардин – ВРАТАР
21  Пламен Маринов Петров
4  Видол Димитров Сейменски – КАПИТАН
6  Мерт Дурсун Салим
44  Тодор Ивайлов Нейчев
16  Алекс Асенов Местов
11  Васил Атанасов Църцев
20  Иван Ангелов Узунов
17  Станимир Викторов Празов
10  Божидар Кирилов Костадинов
7  Даниел Венциславов Маджаров
 Резерви
81  Петър Николаев Кръстев – ВРАТАР
12  Николай Петров Георгиев
5  Ивилин Петров Чехларски
22  Александър Александров Александров
91  Виан Тодоров Станков
33  Веселин Викторов Празов
18  Кръстьо Тони Банев
14  Аксел Нешков Велев

3 КОМЕНТАРИ

  1. До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

  2. Само на майка ти путката е на кредит помак скапан

  3. Съдията наш човек ВАР също раздават бързи кредити.

Коментарите са затворени