Спортно-техническата комисия към БФС обяви промяна на стадионите в следващите мачове на Ботев и Локомотив.

Както е известно, “жълто-черните” се завръщат в “Коматево”, заради потресаващото състояние на тревната настилка на стадион “Христо Ботев”.

В същото време двубоят между Септември и Локомотив ще се играе на стадиона в “Надежда”, заради концерт на Националния стадион “Васил Левски”.

Ето и пълното решение на СТК:

Поради влошено състояние на тревното покритие, срещата от VI-ти кръг на Първа лига между отборите на ПФК “Ботев“ Пд – ФК “Спартак 1918“ Вн – ще се играе по програма на 24.08/събота/ 2024 г от 21.15 часа на комплекс “Никола Щерев -Старика“ гр. Пловдив /Коматево/ вместо на стадион “Хр. Ботев“ Пловдив.

Поради затваряне на Националния стадион “В. Левски“ за провеждане на концерти и невъзможност да се провеждат футболни срещи, срещата от VI-ти кръг на Първа лига между отборите на ПФК “Септември“ Сф – ПФК “Локомотив“ Пд, ще се играе по програма на 26.08/понеделник/ 2024 г от 19.00 часа на стадион Локомотив гр. София вместо на Националния стадион “В. Левски“

12 КОМЕНТАРИ

  1. До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом

  2. 1
    1

    Ахахах, там им е ИДЕАЛНО! Баш на Илиянци, тъкмо Крушата ше врътне малко алъш вериш,освен тва както са разкопали Рожен в момента,мангалите ше се чувстват направо у дома си.
    Няма кво да пускат 50ина мангала да осмърдяват центъра на столицата, и без тва има достатъчно проблеми с кафяви миризливи парапитеци от Афганистан, та и от Столипино да довтасат, ае няма нужда.

    И рейса хич са не минава през града-направо през тангентата и в Илиянци.

  3. Еееее в “Надежда” е супер! Таман стадиона там ще събере 40 000 хилядната публика която ще тръгне от Пловдив с 1 вагон и ще залее столицата.

    • 2
      4

      Отвори си спортната рубрика на Марица и прочети за инвазията в София на мача с Осъм Ловеч , селяндурино

      • 2
        3

        Oх, жена ти да ми падне, каква инвазия ще и сторя в дивия…

      • Общо 20000,според вас всички са цигани.Провери в БФС архивите.Цигани,проверете и капацитета в Ихтиман,Казанлък.Всички постелите двубои са цигани от пловдивско.Циганска работа.

Коментарите са затворени