От ПФК Локомотив Пловдив разясниха днес защо Мартин Луков не беше в групата на “черно-белите” за последното домакинство на Черно море (1:2).

След медицински прегледи бе установено, че вратарят има скъсан менискус. Той ще се подложи на операция, като интервенцията е планирана за утре (23.08) в София. Мартин Луков ще се възстановява около месец, а от клуба му пожелаха скорошно завръщане на терена.

41 КОМЕНТАРИ

  1. Скъсан му е ануса на тоя столипинец Лукчето. По 2 гола му лепат всеки мач кво няма да е. Една празна чаша не може да хване тая риба, та се избиха хората кой да го замери пръв

  2. 1
    1

    До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом

    • Стига, бе, хора! Що ви е сторил Крушарски? Купи, Европа бахури, пети, все с Крушарски сте начело. И най-важното – Той не се е запълнал като магаре на мост, а е казал 8 милиона който брои, той акциите ще прибере. Какво му плащаш и ставате чорбаджии. Като кажеш 8 милиона, чак страшно ти се вижда, ама ако сметнеш: 40000 в Ихтиман, плюс още 36000 в столицата с Осъм, колко прави 76000! 76000 по 100 лева / това пара ли е изобщо/прави 7 600 000 лева и Крушата да се омита. Значи организирайте работата с тези 76000 верни локомотивци, а ако нещо не достига, имате го от мен. Да разберети какво е човещнина. Хайде, почвайте! Чакам, обаждане, при необходимост!

  3. Лоша новина??! Не се ли изсилвате? Лоша новина е скъсани кръстни връзки ,някаква фрактура, или пък здравословен проблем. За менискус по-скоро новината би трябвало да се определи като “неприятна”! Този драматизъм е излишен.Ще се оправи момчето има далеч по-лоши неща.

  4. 3
    1

    Циганска работа.Вратарят е половин отбор Но му трябва време за развитие,за да се доближи до големите.Да споменавам ли имена,светила Цигани

  5. 1
    1

    Пенев да започне да пуска малкия Армандо,че с Томов е си е ебало майката!

    • Добре бе, аз сериозно не ви разбирам, кво му е на Томов? Последния мач ви изкара 3-4 чисти гола, за хуя на морячетата дето ви го подадоха от корнер няма никва вина, оня му я набучи от три метра, непокрит, кво да направи?
      Момчето има качества очевидно, стига му ебавахте майката на психиката.

      • Виж сега,вратаря,за разлика от полевия футболист може да се развива до към 25 години.
        Нищо лошо към Томов,има качества,но не е съзрял за да е титуляр в първия отбор!Вратаря трябва да е перде,да не мисли,а да действа инстинктивно в повечето ситуации в съвременния футбол.Някои го имат по рождение и им е по-лесно,други трябва да го развиват!Той е от вторите!
        Вижда се,че е взел много позитивни неща от Хоркаш,но все още не е готов просто за титуляр!
        Има страх в него да не сгреши,а именно страха води до грешки.Когато го преодолее това,ок.
        Да,вади положения,но не може да отпусне потенциала си,а това е все едно без вратар.Отделно тази несигурност в него напряга и полевите играчи.
        И съвсем между другото гола от три метра на морето,както казваш,един по-опитен вратар задължително поне ще има контакт с топката,дори и да не я извади!Ако просто стоеше,а не да прикляква и щуротии,дори я вади защото е в него,а в случая му минава между двете ръце.
        Същия е като вашия Секулич с обратен знак за да ме разбереш.

        • Говориш с нормален тон спрямо бултрас??? С това ще си докараш дебилизъм!

          А за Армандо!Момчето е с класи под Томов, много е зле!С него ще сме на 16 място в крайното класиране!

        • Ма той ако си седи на пейката как да се развие?
          Е виж Бернат-осра се срещу вас, ма няма проблеми,излиза, пази, последния мач беше лъв.
          Ма момче на 20ина години като го емнете за някви минимални грешки и той е свършил.
          Секулич го еби в гъза, тоя за нищо не става, най-добрия ни трансфер тоя сезон е че го изритаха.

      • Нищо не е изкарал, топката го удряше и излизаше. По-ляв вратар не сме имали

  6. На Мартин Луков за месец ще му мине и пак ще твори чудеса на вратата, но на терена на ботевЪ никога няма да му мине- ще се сменят чимове, но чудотворно те всеки път ще съхнат.

    Когато си тъп то е за дълго, а при бултрас е ЗАВИНАГИ!!! НЯМА ПО ТЪП ОТ бултрас…

    • KOЙ КОЙ КОЙ ще ни забавлява, гледайки с ужас прелитащи топки ОТ ЦЕНТЪРА???

    • Има. Станьо Тъпото. Терена ше е тип топ след няколко седмици, но ти завинаги ще си останеш ебан в главата шизофреничен плужек завинаги осъден да се крие в на майка си путката, нещастник.

  7. 5
    1

    Ей, Станьо, тъпак, поздрави от актуалния носител на купата на България и играещ на най-красивия стадион в страната, който е дом на националния отбор по футбол.

    • 4
      5

      Източен 10 не е стадион, а ПАМЕТНИК НА ГЛУПОСТТА!!!

        • 1
          4

          Защо са ми? Дупките, гъбите и пръстта са навсякъде! И няма оправяне! Източен 10 е най- мащабният паметник на Глупостта в Света, създаден е от бултрас- няма по- тъпи от тях…Доказано за пореден път!

          • Баси, мен как траеш мръсните си гащи? Вонят на лилави венци и на дърт хуй. Да не му правиш свирки на Куршарски?

          • Дупки и гъби има само под насраните ти бикини отзад, ахахаха

  8. На дербито голямото продължение беше заради него,но мача на живота задължава.Последствията се виждат.Бързо възстановяване.Лукчо е качествен вратар

  9. 1
    1

    Много треньори са казвали за даден мач, че е “мач като мач, и точките са три”. Ние, обаче за някои мачове все го удрям на чест и достойнство и дори да спечелим, на практика повече губим. Последния мач, между “Ботев” и “Локо” е точно такъв. По една мижава точка, и бол проблеми за едните и другите.

  10. 3
    1

    Е кво му е лошото, нали няма да умре, ше му мине като на куче.

  11. 5
    2

    Беше му много смешно на дербито… и както винаги сметкатад дойде. Нали Станьо, тъпак? Сметката винаги идва.

    • Сметката(ИЗНАСИЛВАНЕ): Локо шампион, ботев в Б група...
      1
      4

      Бог изнасили жълтите с великия Димитър Христолов, след това изнасили бултрасите с Б и В групи. Изнасилването от небето продължи над ботевЪ със събарянето на стадион Христо Ботев от Източен 10. Изнасилените жълтури останаха без своя дом и ги нарекоха Бездомниците.

      Разбира се, изнасилването на ботевЪ от Бог едва сега започваше. Дойде Петата, БАХУРИТЕ и строежът на стадион Локомотив.

      Изнасилиха ги и в Солун.

      Последното изнасилване над жълтите у превръщането на стадион Христо Ботев от Източен 10 в паметник на глупостта, защото там трева не никне.

      Лека нощ и сладки сънища- да сънувате Димитър Илиев футболист номер едно на България за 2019 и 2020 година и Тодор Неделев предател от Делиормана. Още едно изнасилване….

      • Бог ви прати в Б група за 7 години,когато ние спряхме за среброто.Тъпи селски цигани родени през1951г.

      • Имаме две титли,четири купи,а вие кюстендилски хемероиди на Пловдив,колко.Колко жалки сте,нищожества.

Коментарите са затворени