Юношата на Ботев (Пловдив) Атанас Чернев вече е напълно готов за игра и може да бъде използван от Душан Керкез. Младежкият национал на България имаше проблеми с леки контузии, но вече е възстановен и тренира на 100%.

След неделния мач с Хебър, наставникът на “канарчетата” заяви, че Чернев има нужда от още малко време, за да бъде на разположение. Още на следващия ден талантливият бранител изигра пълни 90 минути за дублиращия отбор срещу Етър (Велико Търново).

Няма да е изненада още в събота Атанас Чернев да получи игрови минути в домакинството срещу Спартак (Варна) в “Коматево”. През миналия сезон пловдивчанинът бе основен избор на Керкез, като изигра общо 24 мача с екипа на “жълто-черните”.

В същото време друг младежки национал – Георги Николов, продължава своето възстановяване. Атакуващият футболист работи по специална програма, а всички в Ботев се надяват час по-скоро да бъде готов за игра.

Очакванията са Николов да се завърне на терена за “канарчетата” през есента, с което да усили нападателната мощ на тима.

23 КОМЕНТАРИ

  1. ЦИГАНИТЕ ПРОСТИ НАВСЯКЪДЕ И ВИНАГИ СА НЕКАНЕНИ ГОСТИ.ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ.БЕЖАНЦИТЕ В ПЛОВДИВ СА НЕЖЕЛАНИ ПРИМАТИ,КОИТО ИСТОРИИ,ИЗМИСЛИЦИ,САМОНАРИЧАНИЯ И ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ ВПЕЧАТЛЯВАТ МАКЕДОНЦИТЕ СЪДЪТ НА НА ЛИНЧ ЗА МЕРЗАВЦИТЕ

  2. 6
    12

    Керкеза каза фенувите са селяни затова в Коматево.

    • 12
      4

      Крушо каза че ко не слушате ше има бой на негри в тъмна нощ и домакински мачове на Говедарци на рЯката, добре си ви е там на вас селски цървули цигански.

      • 12
        2

        Каза им, че може да са гей банда, но няма да му дават наклон на кура!

    • 4
      3

      ДО ПИШЕЩИТЕ ТУК ЛОКОЦИГНИ:
      По всичко личи, че си идиот-тъпанар, но, явно – по тази причина вероятно си и безработен безделник и нямаш кинти. Търсим серсеми като теб – за клозеточистачи и гомнеяжи, за да им помогнем финансово – сам ще си определиш размера на заплатата.
      По всичко личи, че сте идиоти-тъпанари но, явно – по тази причина вероятно сте и безработни безделници и нямате кинти. Търсим серсеми като вас – за клозеточистачи и гомнеяжи, за да ви помогнем финансово – сами ще си определите размера на заплатата – и – бегом да рините лайната!

      • 3
        4

        До работодателя от село.
        Кажи кога ще напълниш кинефа на двора с лайна за да пратим Стоян канара-гомнишарката да ги засмучи ва да тейба и стрямската мастия дейба.

    • 4
      1

      ДО ПИШЕЩИТЕ ТУК ЛОКОЦИГАНИ:
      По всичко личи, че сте идиоти-тъпанари, но, явно – по тази причина вероятно сте и безработни безделници и нямате кинти. Търсим серсеми като вас – за клозеточистачи и гомнеяжи, за да ви помогнем финансово – сами ще си определите размера на заплатата.
      Хайде – бегом да рините лайната!

      • Циганите в копторите нямат тоалетни,а кенефи.Къпят се от време на време в Марица Миризливците в Кюстендил

  3. 1
    3

    НЕ МИ ПУКА аз сьм на заплата при илиян мисия изпьлнена цялата ни група капути и страхливци сме при илиян

  4. 9
    1

    24/7 кой е той.Жокер.С четвъртита глава плешива.Криви крака,грозен като смърта.Самотен пазач,чикиджия,садомазохист.Лепилар,анално зависим с любовник трол ерол.Жалък психопат.Кой е той

  5. 1
    5

    По всичко личи, че си идиот-тъпанар, но, явно – по тази причина вероятно си и безработен безделник и нямаш кинти. Търсим серсеми като теб – за клозеточистачи и гомнеяжи, за да им помогнем финансово – сам ще си определиш размера на заплатата.

  6. Цял живот измама и лъжа, цял живот непрогледна тъмнина, това е нашата циганска съдба!

  7. 13

    Черенв, добре дошъл в дупките на Гомнеажа. Източен 10 е гаранция, че скоро пак ще се контузиш.

    Източен 10 е паметник на жълтата глупост! НЯМА ПО-ТЪП ОТ бултрас…

    • Станьо,прозрачен си Лайнута е срамен строеж,ненужен,като кюстендилмендилският Ненужник .Цигани.

    • Станчо, скъсай си една крушка от тея мъждукащите на джамията, наври си я в гъза и върти мойто момче, да изпиташ удоволствие от играта

Коментарите са затворени