Треньорът на Локомотив Пловдив Любослав Пенев прие спокойно загубата от Черно море с 1:2, която бе втора поред за неговия тим в мачовете на “Лаута”. Нещо повече – наставникът смело заяви, че това е бил най-доблрият мач на неговия тим от началото на сезона.

Ето какво каза специалистът след края на срещата:

Много съм доволен от момчетата, поздравявам ги. Нашите фенове – също, създадоха отлична атмосфера. Изиграхме най-добрия мач от началото на сезона. Можеше да затворим двубоя, имахме няколко ситуации, но във футбола е така. Понякога, когато играеш добре, не взимаш точки. Но високо вдигната глава, точките ще дойдат.

Ние сме един от най-младите отбори в първа лига, изграждаме нов стил на игра. Трябва да надграждаме, търсим развитие и това ще се случи. Играхме много добре, но за съжаление загубихме.

Тези 90 минути са доказателство, че вървим в точната посока. Изключително важно е момчетата да бъдат спокойни. Вървим напред и развиваме нашия отбор.

Най-вероятно ще има нови попълнения, но аз като не треньор не бързам да ги пускам в игра. Конкретно не само за Йоан Нзи, , а за всички.

За отсъствието на Мартин Луков и Оливер Камдем? Имат леки разтежения, нормално е да има хора, които да са извън глрупата. Разчитам на абсолютно всички, но се видя, че без всеки могат да се получат нещата.

31 КОМЕНТАРИ

  1. Истината е ,че локото няма потенциала на морето.
    .те имат по качествени единици
    Както и запомнете…локото никога няма да изпадне
    Това е…разбирачи!

  2. Или мачовете на Националния отбор ще бъдат преместен от Колежа, или БФС ще трябва да отпусне пари за подмяна на тревната настилка. На този терен ще изиграем най-много един мач и УЕФА ще ни накаже.

    • 3
      1

      Няма как УЕФА да ни накаже, защото теренът е лош. Просто няма да допуснат да се играе футбол изобщо и ще изискат от БФС да премести мач. Кеф ти Кърджали, кеф ти Разград, а може и на националния.

      • Това исках да кажа. Завчера имаше оглед на стадиона от Ирландия, просто ми е чудно че не са направили забележка за терена. Имам чувството че са го удавили от поливане, толкоз е мек. Чимовете нямат никави корени, измъкват се при най-малкото усилие. Ужас!

  3. 2
    1

    Из поредното интервю на Крушарски:

    Не мога да разбера, защо има недоволство. Прекрасна игра показва отборът, играят млади българи… е, загуба станала, ами това е спорт… има и загуби! Питате ли ги онези от Източен, как се чувстваха след като изнудихме Самуилов?

    И другото… аз съм казал, че трябва да печеля! Запомнете го! Цяла България играла мача под 2.5 гола. Къде отиваш бе аланкооолу? На полувремето го пуснах над и късмет, взех и го хванах. Ама не е късмет, ами е до разбиране на играта футбол. Иначе обръщалката е за моя приятел Венци, защото чух, че щял да се отказва. Няма да ни липсва, я ми вижте големия корем… ще го заместя повече от достойно.

    Айде, тихо и да не ми давате наклон, че ви заебавам и отивате в историята.

  4. 1
    1

    Кфо сте недоволни бе а? Не видяхте ли колко щастливи бяхме всички след края?!? Няма как да позволя г-н Крушарски пак да ми се кара,че…Ай наздраве и днес кон утре каруца па за вас куреца

  5. Не стига че нямаш мъде,но за сметка имаш паяци в главата.Чичовото ние сме Хебър.Най добрият мач беше в дербито А ти си поредният парашутист.Акрапович,трябва да му носиш,сака,нещастник.

  6. Голяма радост от загуба .Прегръдки,целувки.Но загуба.Честито на печелившите.Дори съдиите ще блажат.Циганска любов.И в Старта Загора си пролича тото историята.Победа,но не на точният резултат и критики Тотокурви на идръжка от тотоманафията.

    • Човеко, хайде да си го кажем честно! За къде без тото, бе! Виждаш, празните стадиони и липсата на приходи от билети; Пари от спонсори, а ми те само тотокомпании; ТВ правата, като им удържат глобите, остават само за клечки за зъби и тоалетна хартия; Първенството се крепи на Кирил Домусчиев и желанието му Делиорманци, всяка година да са в Европа, където агата си е гарантирал поредните приходи. Другото е пълнеж, на който от сто зрителя на мач, 40 са гаджетата и майките на футболистите и то само на домакините. На наш,та Маричка им платили тока и водата с дарение? Вярно, те не са в професионалния футбол, но са дали на бг футбола, толкова, колкото Лудогорец няма да даде и след 100 години. Умряла държава, умряло всичко! Е, как футбола да е жив? С тотото!

  7. Ебахти и Локото !Такава очевадна засада не съм виждал !Цирк!И се радвате!Малоумници!

  8. Любо, каква е тази еуфория, мен ? Падаме, всички се прегръщат по стадиона, радостни и щастливи. И спечелили и загубили. Добре, да кажем, че ме е хванала параноята и всичко е нормално. Тогава, да те питам нещо. Мачовете, в които играем добре и ги губим. А когато играем зле, дали ще можем да спечелим, как мислиш ? И тогава доволен или недоволен ли ще си ?
    Искаме и прозрачност и яснота в клуба.Има ли клауза в договора на Николас Пенев, за изиграване на определена бройка мачове на сезон ?

    • Е, как няма да има еуфория, бе мен? Такава пинизчийска обръщалка и оувър за едно полувреме си е майсторска работа. Какво разбираш ти от футбол, бе мен?

      • Някой може ли да ми каже КОЛЬО с какво е по-добър от МИЧИ, КАНДЕМ, ЛЯСКОВ и всички останали с треньорски контузий, та играе всеки мач. Както е тръгнало този треньор ще ни заведе в Б група

        • Само един истински лаик не може да оцени феноменалните качества на Коко Пенев. Без него отборът на Локото е за никъде. До тук момчето е изработило почти всички голове и повечето опасни положения пред противниковите врати.

    • Човек без мъде,но със задължения.Не става и за Хебър.Вън,комарджия

  9. До кога,голове от засада До кога на съдийска ясла Бързи кредити на цигани.Смях и прах в очите Циганска работа.

  10. Пена прав си . Всички знаем къде е проблема .
    Круша вън!

      • 2024-1951=93.Това пак си е пенсионна възраст.Смяната на раждането е за да не се плаща задълженията по концесията на северната част от подлеза на Централна гара от Наркомана.Този в който е купената купа го знае

  11. В селското царство на лаутарките без топки, и Едномъдият е цар!
    Едномъдий, важното е тотото да излиза, борчове имаш да връщаш, а онази банда гейове да се ебат майката, тия не могат да ти дават наклон на едномъдия.

  12. Синчето играе,защото в договора има кауза.Всичко е пари .Това е истината.Шуробаджинащина.

  13. 8
    2

    ДОКАТО ИГРАЕ ТВОЕТО СИНЧЕ И И. НОМЕР 4, ПОПЕДА НЯМА ДА ВИДИШ. ТОВА НЕТИЕ ХЕБЪР.

Коментарите са затворени