Бившият спортен министър Красен Кралев направи нов коментар през днешния ден относно темата за осветлението на стадион “Локомотив” след проблема със системата ВАР:

Най-глупавото обяснение за вчерашния скандал със съдийските отсъждания на мача между Локо Пловдив и Черно море, даде отговорникът за ВАР системата в БФС, Петър Петров: VAR не може да се използва….при мачове на осветление на Лаута. Причината за това е, че върху далечната странична линия (пред сектор В) пада сянка именно от новоизградената вече трибуна. И това прави невъзможно геометрично да бъдат извършени всички останали действия по установяване линията на засадата…

Това е версията им от сноши.

Вие сериозно ли ?!

Държавата инвестира десетки милиони в стадион, който не отговаря на стандартите за провеждане на мачове от Първа лига?

И тук вече възниква въпросът кой разрешава в такъв случай да се провеждат мачове от efbet Лига на “Лаута”? Някой от Лиценизонната комисия на БФС обърнал ли е внимание на “тъмницата” откъм сектор В? Та в Наредбата е записано, че на всички мачове от елитната група задължително има VAR.

И най-логичното нещо е някой от БФС да удари по масата и да каже на Христо Крушарски, че или трябва да оправи проблема с осветлението или да си търси друг стадион за домакинствата.

Версията им от днес: Причината за гафа е в софтуера на компанията, която доставя услугата ВАР у нас – Hawk Eye Innovation. Във въпросния момент поради дефект в системата се изкривяват тотално линиите на засадата.

Да бе! И как ще се докаже, че точно в този момент, софтуера е дал дефект?

Ако разбира се, Петър Петров не говори пълни глупости и се чуди как да оправдае безобразията, които неговите подопечени вършат по българските терени.

ВАР е въведен, за да има повече справедливост във футбола и да се минимизират волните и неволни грешки на съдиите. Да, но не и в България! Тук поръчките продължават….

30 КОМЕНТАРИ

  1. Закривай двата селски припознати отбора от гр.Пловдив.Едните на село другите в гетото.Няма по смешни от тези два припока,дори и ЦСКА не са такъв цирк.Закривай.Онея пък ревът за осветление,другите терена им е като нива,Марица фалирва Спартак крета.Ужас.

  2. 5
    2

    Село Говедарци ще е домакинският стадкион мечта.Хладно,крави,коне,овце,кози.Огромни трибуни за две нелегални таксита гейбандити.

  3. 3
    5

    ТАЗИ СВИНЯ Е БИЛ МИНИСТЪР,КАК КРУШАРСКИ ДА УДАРИ НА МАСАТА ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО ,КАТО СТАДИОНА Е НА ОБЩИНАТА!?

    • 4
      1

      Цял живот оправдания. Ами оодпишете договора с общината. Ама не искате, защото трябва да ве плаща наем. Друго си е да играете на аванта, както сте правили цял живот и деугите да ви плащат масрафа.

      • 3
        5

        ЖЪЛТ ИЗРОДЕ ,ИМА ПОДПИСА ДОГОВОР И ЩЕ БЪДЕ НАПРАВЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ ПО КОЗИРКАТА!

      • 1
        1

        Пуми от Ръкитуво, вие колко лева платихте за манежа и още искате ?Курви на бляда!!!

  4. 5
    2

    Крайно време е кюстендилският Тумор да бъде изгонен с тукати и ритници обратно в Кюстендил Циганска мафия от бежанци

    • 2
      7

      ОПИТАЙ БЕ СЕЛЯНИН СОПОТСКИ!ЩЕ ПОСЛЕДВА ПОРЕДНИЯТ НОКАУТ НА ЖЪЛТИТЕ ИЗРОДИ!

    • 2
      6

      Сопот е по близо каракачанин

  5. 4
    5

    Тимаджийски шопар, и за теб ще дойде Коледа.
    Делян е пътник..

  6. 10
    3

    Айде циганите в гъза, дейба вашта мама кюстендилски преселници!

    • 2
      6

      ИЗРОДЕ,НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО С КЮСТЕНДИЛ,СЛЕД УБИЙСТВОТО НА СОБСТВЕНИКА!ВИЕ КАКВО ОБЩО ИМАТЕ С ПЛОВДИВ,А!?СОПОТСКИ НЕДОНОСЧЕТА,АКО НЕ БЕШЕ МЕТАЛИК ,ВСЕ ОЩЕ ЩЯХТЕ ДА СЕ ТЪРКАЛЯТЕ ОНАЙ-ДОЛНИТЕ ДЕВИЗИИ!

      • 6
        2

        Искаме да изразим несъгласието си с това изявление. Според публикуваното от нас отбор Локомотив 1936 вече не съществува, закрит е, и на негово място се мести отбора на Велбъжд Кюстендил.

      • 3
        1

        Манго, ма ти сериозно ли… нямаме нищо общо след убийството…. Дърти курви сте и много бързо забравихте паметника, запазеното място и тем подобни за Главният лепилар… Ами Емо Мишлена къде държи Купата…? 1912

      • 2
        1

        И сега, позволете “без обиди”: Умря, “Главния” заради вашата титла и тото измамата в Азия или по други причини – гръмнаха го. На вас, големите локомотивци, вкл. да не цитирам с имена, съдиите и адвокатите, които “изработиха” врътката Кюстендил-Пловдив, какво ви пречеше да направите едно Общо събрание да вземете няколко решения и да ги впишете? Включително и за прословутата година на създаване? По официални документи, закриването на пловдивското Локо е факт, преместването и преименуването на Велбъдж е факт, а годината ви в официалните рагистри продължава да 1936. Проблема е в това, че “Главния” може да е всякакъв, но не беше стиснат и даде достатъчно за всички “промени” тогава, а и може би, защото знаеше какво ще спечели от титлата. А, сега няма кой да плати, за да се направи едно ОС и да му се впишат решенията. Не искам хонорар за съвета. Пийте по едно за мое здраве. И спрете с обидите и псувните и едните и другите! Дотегнахте!

  7. 3
    2

    Братя и сестри и без това се хващаме всички на Бесика, другите трибуни явно пречат и на ВАР линиите дайте да ги бутнем защото освен на ВАР пречат и на нас

    • 1
      1

      Прав си брат. Така няма да има нужда да разширяваме сектора за гости и да даваме на жалтите повече билети.

  8. 5
    5

    Ава а на говняжа с ония лампиони га играйм на тъмно питате ли на ва да вейба.

  9. 1
    7

    АШКОЛСУН УА БАТ ГЛИГАНЕ ЕЙ ТВА Я ПРИКАСКА АЙЙЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯЯ

  10. 11
    2

    ВЪН МАНГАЛИТЕ ОТ ДЖАМИЯТА!!

    Хахаха цел ден се радват на проблемите на Колежа тея мизерници и изведнъж почва да им се стъжва, щото техния коптор го осветяват с 40 ватови крушки през 5 метра, Джамията тъне в тъмнина и сега ше играят в 12 на обед на осемдесе градуса температура.

    Кур за вас с други думи, недейте се радва на проблемите на съседа щото не се знае в кой момент ше ви го набият на вас в разпраните гъзни фунии, мизерници.

  11. 4
    1

    До Христо Крушарски,

    Организация Трибуна Спортклуб настоява да се разделите незабавно с акциите си в АД “Локомотив”!

    Доверието във вас от страна на локомотивската общност е тотално изчерпано. С вашите действия и бездействия продължавате да ни убеждавате, че нямате финансовия, организационен и умствен ресурс да ръководите един от най-големите футболни клубове в страната. Всеки ден ни посрамвате с комичните си медийни изяви и безбройни скандали.
    Наслушахме се на лъжите и цирковете ви! Преди известно време в изтекъл запис обявихте, че рано или късно ще напуснете клуба – този ден настъпи! Благодарим ви за спомените, но е време да си кажем сбогом!”.

  12. 7
    8

    Абе дебел мазник на Тича трябва със закон да забранат да се играят мачове, никави условия само за аборигени е там. Виж си насрания стадион после говори за Лаута. Прасе.

  13. 9
    5

    Вън циганите от града ни! Вън КУршарски от Пловдив. Да си взима паляците и към Говедарци!

Коментарите са затворени