Доста добра финансова оферта е пристигнала в офисите на Ботев (Пд) за Джеимс Ето’ о, съобщава BgDerby.com.

Френският Сент Етиен е предложил 2 милиона евро за камерунския футболист. В момента шефовете на “жълто-черните” обмислят дали да приемат сделката. В последните няколко мача поливалентния футболист остава извън групата заради контузия. Дали, обчаче именно предстоящия трансфер не е замразил играча да не стъпва на терена.

Цялата информация на колегите можете да прочетете ТУК>>>

 

 

36 КОМЕНТАРИ

  1. Илиана идвай да си оправяш мизерните.
    Това не ти е влак.

  2. 4
    4

    Много добра трансферна политика! Отбора е обезпечен финансово, новите попълнения са качествени, единствения проблем е терена.

      • 3
        1

        За Ефбем ти лигата са супер, за Европа са средна хубост. До тук само Лудите и Левски показват нещо, всички други са леш.

  3. 7
    4

    Керкез лъже, че се е контузил на лошия терен.Нищо му няма, а просто го пазят за да гушнат паричките от него.

  4. Добра сделка за ЕтО и клуба.
    А дано се отвори място за Корошец вече. Не знам що не го пуска по-често. Колкото е бил на терена досега, е почти перфектен.

    • Корошец се готви да заеме мястото на Попов. Той е плеймейкър, няма как да замести Ето’о. За неговото място се гласят Карабельов и Ремейкис.

  5. 1
    14

    катуна се разпада всичко е на пазара терена ни е като кокошарник но доста бягаме назад и тьрсим божо

    • 12
      1

      Вашия-да. Мичи на Крушата го набичи, Любо си тръгва и вие оставате да държите големия нос на Крушарски

      • 1
        4

        курво руска лапаш ли на еврейна да ти еба майката селска

        • Пфахахаха еби се в гъза бе хемороид лилав

  6. Крушарски също прави трансфер. ЦСКА- плаща клаузата на Любо Пенев.

      • 300 хиляди левчета… ще има за ядене, пиене.. тия три неща.

        • ЦСКА си е ЦСКА! На жепейците това им е плаката в съблекалнята!

  7. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!

    ЕКТ са пазар.Нормално.И това са целите на хегемона Лудогорец.С парите изкарани от двубоите Ботев ще си позволи нови,които пак ще продаде при израстване и евентуални успехи в Европа.Жалко,но това е голата истина Отбор конкурентен за медали не се прави за година.Лудите горяни пак ще са шампиони,поради ред причини,а за васалите остават трохите Справка.К.Б.

  8. 4
    6

    Андрио пак надува балони и празниглавците веднага на пързалката.

  9. 6
    1

    Акере и Ето’о ще бъдат продадени до края на месеца. Възможно е да дойде някой нов футболист, но е по-малко вероятно. След като отборът няма да играе в групите на евротурнирите, ще трябва да се намали състава като брой. Лошото е, че най-добрите и Секулич си тръгват (Уме, Акере, Ето’о, Ханкич)…

    • 11
      3

      Акере му падна страшно формата, Ето’О е лесно заменим, Бернат вече показва израстване а Криско замести Уме прилично.

      Няма поводи за драма при положение че играем в глупавото ни първенство само.

      • 2
        2

        Да,бе! Няма нищо притеснително. Нещата са под контрол. Вие пълнете стадиона всеки мач пък те нещата ще се оправят! От продажбите-кяр! От пълен стадион-тоже. Еееех ще настъпи такъв живот,че само си викам-Дано!

        • 3
          1

          Взехме Трибуле, са взимаме още играчи, стига мрънка, спомни си че само преди година и малко възприемахме Акере както сега Ехиджето, сега ревем що го продаваме. Уме-същата история.
          За нашето първенство имаме много добър отбор, догодина за Европа ше се подсилим.

          • 4
            2

            Приятелю,не мрънкам. Мен ме е яд,че точно когато в отбора нещата се напаснат и потръгнат и отборът заиграе добре,сергията се отваря! Не съм против продажбите. Само,че не се прави така! Продават се слабите,ненужните, и добрите на които договорите им изтичат. Оставя се обаче винаги основа (гръбнак) около който да може да се надгражда. Тук какво се прави?! Продава се всичко читаво към което някой проявява интерес. Изобщо не се мисли в перспектива!!! При нас не се работи професионално и това е истината…. Това което виждаме е хаос и някаква идиотска аматьорщина.

          • Е как се продават слабите и ненужните? Аз до сега не виждам да сме продали някой незаменим, освен Неделев, а той се оказа незаменим само при нас, в Разград нещо не разчитат много на него.

  10. 7
    2

    За тези пари, направо да опакова и да тръгва за Франция. И за момчето е супер и за Ботев. Карабельов да се стяга, че ще поиграе доста, ако Ето’о бъде продаден.

    Между другото той дойде като ляв бек и също като Минката си намери позицията след известно време. В началото се чудех какъв е този висок ляв бек, как е възможно…

    • Карабельов ме става за нищо, какво да се стяга? Той е свършил с футбола. Не че е почвал де.

  11. Ако е истина е много добре. Другото лято му изтича договора, а трансфермаркт го оценява на 800к. Сега при септемврийския ъпдейт може да му я покачат малко. И за него е добре във френската Лига 1, стига да играе

  12. 3
    2

    Лошо ми е..сигурно от жегата..моля някой да ми сипе една студена вода…или не…я по-добре една ракия, ебал съм ти живота. И пуснете Галена! Да отмине малко тая мъка.

  13. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги!
    8
    1

    Идват евтино,тръгват си скъпо.Футболна истина.За жалост е факт и навсякъде.Бизнес практика.

    • Така е, освен ако не си Сити, Мадрид или някой от тоя калибър.

      2 милиона са адски добра цена за Ето’О плюс отива в много хубав отбор, win-win

      • Реал е фактор от десетилетия,но Сити е пример.Арабите го взеха ,защото футбола е социален феномен,бизнес,влияние и начин за печалба.Дори и в България,най вече в България.

  14. 2 милиона евро са чудесна цена, да заминава.

    • Може и със сезал.Иска се да си мъж.Ако си мъж на думата си дръж и не се скатавай зад други никове.Но явно обичайно заподозреният няма топки.И адамова ябълка.Лошо е когато Тати е и изнасилвач
      .

Коментарите са затворени