Спартак (Пд) няма да може да разчита на нападателя Венцислав Гюзелев в предстоящото гостуване на Розова долина в Казанлък. Гюзелев получи червен картон в мача за Купата на България с Атлетик (Куклен), загубен с 0:1. Днес Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС наказа футболиста за един мач и така той ще трябва принудително да почива в предстоящия кръг.

Спартак се изправя утре срещу отбора на Розова долина в мач от трети кръг на Югоизточна Трета лига, а тимът продължава да няма победа през този сезон, въпреки широко афишираната цел – първо място.

„Мач който трябва да спечелим. Само победата ни устройва. Трябва обаче да си я извоюваме. Няма да е лесно. Съперникът се представя успешно от началото на сезона. Спечели мачовете си, което води до заключението, че са в подем“, коментира Димитър Иванов, треньор на Спартак.

„Постоянно повтарям на футболистите ни, че предстои най-тежкия мач за нас от началото на сезона. Съперникът има добър потенциал. Въпрос на време е да го разкрие. Надявам се да не го позволим точно в предстоящия двубой. Имат и амбиции за първото място. Не стартираха добре и са опрени до стената. Това подсказва, че ще хвърлят всичко за победа в Казанлък. След силното начало, не трябва да допускаме дори минимално отпускане, защото ще ни доведе до провал“, коментира пред Sportal.bg треньора на „розите“ Атанас Апостолов.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Къде са,само във фейсбука ли,искайте оставки на Денис и тъста му,4 мача без победа,срамота на Бачков за една загуба го изгонихте и то за Купата с Марица

Коментарите са затворени